Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dreamworld - Augusztus 7.

2016.08.07

 

 

RIÓ ELSŐ NAP
Szász Emese olimpiai bajnok
Hosszú Katinka olimpiai bajnok (világcsúccsal)

A két győzelem hatalmas öröm energiát tolt be a magyar közéletbe. Olyat amilyet a foci EB alatt éltünk át. Azt hiszem valami van idén a magyarsággal, mert mi csak azt szoktuk meg - szoktatták meg - hogy szívni kell és megelégedni minden sz*ral ami van. Pedig tegnap egy magyar lány leúszta a világot és egy másik pedig 11-6-ról fordított 13-15-re az olimpiai döntőben. Az úszószám amiben Katinka nyert a legnagyobb erőnlétet kivánja. Egy szolid hangú, haltestü tündér és ez az eredmény. Hát mi van a magyarokban? A magyar lányokban! És hol szunnyadt eddig? Persze tudom.. Mátyás zárta el. Fél ezer évre. -- Ezt a mentalitást, amit Katinka és edzője végez idehaza nem szoktuk meg. Idegennek hat. De a meccs nagy része, más sportokban is a fejben dőlnek el. Ez a kép nagyon beszédes. 

katinka.jpg 

 

EGY HÉT MARADT A PREMIERIG - Az előzetest már 2000-en látták! 

 


9:30 - 2135 TESZT - A NASA tudósai szerint a Bennu nevű aszteroida, amely hatévente keresztezi a Föld pályáját, idővel veszélyesen közel jön majd. Akkor pedig nem lesz menekvés. Egy szondát ezért felküldenek az űrbe, hogy elemezhessék az objektumot, és a jövő generációi felkészülhessenek az elhárítására. A Bennu 2135-ben fog a Hold és a Föld között veszélyesen közel, 101 ezer kilométeres óránkénti sebességgel elsuhanni. Sőt, az is lehet, hogy a Földnek ütközik. (faktor)

 

9:50 SOMLÓ UTÁN - A zenész nem nagyon híresztelte, de idősek otthonba költözött Laux József, az Omega és az LGT egykori legendás dobosa, aki szombaton halt meg.


9:50 MEGINT 4 - Megfigyeltük évek óta, hogy mindig hármasával történnek a bolygón repülőszerencsétlenségek. Legutóbb az egyptair kapcsán beszéltünk erről itt. Most nem is 3 hanem 4 baleset történt, szerencsére egyik sem halálos. Viszont szinte egy napon 4 esemény és mind MŰSZAKI. Dubaiban a kerekek nélküli leszállás, majd tűz. A magyar cargo gép kifut a pályáról, eltűnik egy gép a Flightradarról majd visszafordul de épségben leszáll. És itt a 4. Gulf Air A330 kigyulladt a hajtóműve. A jelenség mögött mátrix anomáliát vélek, mert más logikát nem találok. Emberi összeesküvéshez ez lényegesebb komplexebb jelenség. 

 

9:52 Tegnapi vihar. Nos az időt erősen megzavarta utána. Felkotort egy csomó régi lemezt. Volt aki meghalt férje szerelmes leveleit nézegette és rendezte, volt aki mosott (mindent amit csak lehetett), és volt aki össze vissza volt éhes és evett mindent ami a keze ügyébe került (az étel anyagkódjai és az agy mágneses vonzása zavara). 

 

9:59 Szász Emese olimpiai bajnok: hosszú ideje tudatosan készült a mai napra, arra, hogy élvezze a vívást. "Azt mondtam magamnak, hogy izgultam már eleget olimpián, most nem fogok. Izguljanak a többiek, én ma itt jól fogom érezni magam, lesz, ami lesz.” A bajnoknő pár hónap múlva férjhez megy, s családot szeretne alapítani. (hvg)

 

10:10 RÖVID HIREK 
- Brazíliában a vezetékes víz nem ivóvíz minőségű, ezért a fogyasztása nem javasolt. 
- Holtan találták meg a hegyi mentők azt a két brit hegymászót, akik csütörtökön kértek segítséget az Alpokban, a Matterhorn (4500m) déli, sziklás oldalán. A két brit nem számolt azzal, hogy négyezer méter fölött rendkívül változékony az időjárás. felkészületlenül érte őket a hirtelen lehülés és a vihar.
- LÁNGOLÓ KANÁRI: Erdőtűz terjed a Kanári-szigetek egyikén, La Palmán már harmadik napja. Egy 54 éves erdész meghalt. A tüzet egy ott élő német remete okozta a sziget középső részén, amikor el akart égetni egy darab használt WC-papírt. (EZ AZ INDOK??) Őrizetbe vették, börtönbe is kerülhet. (euronews)

 

13:19 KIS SEGITSÉG - Az osztrák védelmi miniszter bejelentése szerint már októberben megérkezhetnek az osztrák katonák a magyar-szerb határra. Az elképzeléseik szerint több mint 20 katona érkezne Ausztriából, az erről szóló államközi megegyezés pedig augusztus végén várható.
-- EKÖZBEN A SZOMSZÉDBAN: A védelmi miniszter elmondása szerint a terrorfenyegetettség miatt bővítik a hadsereg különleges, terrorellenes alakulatainak létszámát. (888) 

-- KT: MINDENKI fegyverkezik. Nem kicsit. A törökök, a németek, az angolok, az osztrákok stb. Mindenki komoly lépéseket kezdett az utóbbi hónapokban. A terrorfenyegetettség az indok vagy az csak a felszín? -- Eszembejut, hogy reggel hallgatom a Harry Potter 1 hangoskönyvet. A végén hangzik el, hogy Mogus (aki a sötét nagyúrt dédelgeti a testében) nem mer támadni a Roxfortban mert ott van a közelben Dumbeldore. Vagyis egy tiszta mágus erőtere önmagában is védelem minden sötét próbálkozás ellen. Egy komplett iskolát védett a tudatával s benne minden gyermeket. Ilyesmi egy szakrális ország vezetése is. Ezért volt a király király. S nem egy színpadra tett jelmezes üzletember. 

 

13:25 MAI AKCIÓ - Speciálisan képzett tiszteket küldtek a Dubrovnik neveztű étteremhez Saarbruecken nyugati részén, miután megtudták, hogy egy vérrel borított férfi van odabenn. A felfegyverkezett rendőrök az étteremnél gyűltek össze, míg pszichológusok és tárgyalók próbálnak kapcsolatba lépni a férfival. - írja a Daily Mail

 

13:31 A sztárság itt kezdődik. Amikor megköszönöd a szurkolást a magyaroknak és 5 óra alatt kapsz 119 ezer reakciót!!! Az eredményen és a sikeren túl a jelenséget is vizsgálhatjuk. 

kati.jpg

 

13:36 VÉNUSZ TRANZIT - A korábbi világelső Venus Williams az első fordulóban kiesett a Rio de Janeiró-i olimpia női tenisztornáján. Az egyesben egyszeres, párosban pedig háromszoros ötkarikás bajnok, Rióban az ötödik helyen kiemelt amerikai játékos szombaton 3 óra 15 perces csatában kapott ki a világranglistán 62. helyezett belga Kirsten Flipkenstől. (info) 

 

13:41 VONA-ERDOGAN ?? - A Jobbik elnöke az Anadolu törk állami hírügynökségnek beszélt arról, hogy szerinte a Nyugat egyszerűen csak kényelmetlenül érzi magát attól a gondolattól, hogy Törökország továbbra is erős marad a hatalmát bebiztosító Erdoğan elnök vezetésével. Törökország nagy dicséretet érdemel, amiért a polgárai az életüket kockáztatták a szabadságukért, a függetlenségükért és a stabilitásért. Vona azt ígérte, szorosan követi majd a fejleményeket, hogyan zárják be a Fetullah Gülenhez köthető intézményeket az országban. (444)

 

13:44 CSÚCS - Donald Trump azt mondta Hillary Clintonról, hogy ő maga az ördög (inforadio)

 

13:50 Nassim Haramein fb oldaláról. A világunk geometriai kapcsolatokból áll. Vagyis ezen elgondolkodva szervezheted és harmonizálhatod az életed együtt a világ struktúrájával.

 

nassim.jpg