Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Korona film (2016)

  

Szent-e a Szentkorona? 78 perc, HD, Egység Média, 2016. 

 

A film Producere Bérczes Ádám (Egység Média), Felvétel: Gradvolt Endre (endizájn). 

Premier: 2016. augusztus 14. 19.00 - Kozsdi Tamás youtube csatornáján 

EBOOK - A film alapjául szolgáló könyv EBOOK formátumban itt megvásárolható:  https://webshop.egysegmedia.hu/termek/kozsdi-tamas-a-magyar-korona-konyve/

FB -  www.facebook.com/kozsditamas 
YOUTUBE - https://www.youtube.com/KozsdiTamasOfficial

HÍRLEVÉL Kozsdi Tamás folyamatos munkásságáról. Feliratkozáshoz küldj egy mailt ide <kozsdi.infovonal @ gmail com>

 

*

 

FILM 78 PERC

A film linkje: https://www.youtube.com/watch?v=OkVKhaWH3Wk

 

*

HÍREK - BEJEGYZÉSEK - VÉLEMÉNYEK A FILM KAPCSÁN:

 

  2016. jún. 21. A nyári napforduló és a telehold erőterében forgattuk le a filmet Budán a 11. kerületben. 

   2016. júl. 26. Publikálásra került a film előzetese (Trailer). Ld. lejjebb. 

  2016. aug. 2. A film utolsó változata elkészült és felkerült a Youtube csatornámra. A filmet négy "körben" vágtuk, csiszoltuk meg, illetve egészítettük ki feliratokkal, képekkel, tartalomjegyzékkel, zenével, szakaszzárókkal stb. Endizájn profi munkát végzett. 

   2016. aug. 8. A premier előtti vetítésen a filmet: teológia doktor, filmrendező, média szakember, filmes szakember, hagyományőrző, a nemzeti oldal és a liberális, gazdasági oldal egy-egy prominensének is bemutattuk és véleményüket kértük. 

   2016. aug. 12.: Három éve kutatom ezt a témát. Sok forrás került elém, amelyeket egy rendszerbe próbáltam illeszteni. Ebből egy közel 25 tételes bizonyítási rendszer született. Ez alapján készült a film. 

   2016. aug. 12. Alább található a korona kutatási képtáram jelentős része. Ezek többsége a filmben is megjelenik. 

   2016. aug. 12. A premier előtti vetítést követő visszajelzésekből: "Nagyon ott van" "Számomra a filmben megjelenő és elhangzó dolgok teljesen rendben vannak" "világos, érthető, követhető, informatív, aki először hallja annak is befogadható" "Szerintem a film remek gondolatébresztő lesz, és sok sok kérdést fog felvetni, és azok mentén sok-sok egyéni út fog elindulni" "megerősítetted azt, amit én más útvonalról láttam" "Nagyon jó, hogy az elmondottak után felsorolod a kérdéseket, a megismétléssel együtt, mert ez fogja végül a nagy hullámokat vetni - kiváncsivá tetted ezzel a hallgatókat - és nagyon sok ember indulhat el keresni" "Az összhatás felemelő és felszabadító" stb.

   2016. aug. 12. A Film Trailer-jét máig 2330 x nyitották meg. 

 

 

A FILM AJÁNLÓJA (1 perc) 

 

 

2016. aug. 15. 9:37 Az első levelek a filmről - egyelőre elismerő sorok, de nyilván lesz mindenféle..

   Andi és Robi: Fantasztikus, jól követhető,érthető, logikus és persze nagyon is elgondolkoztató volt :) Persze, ha valaki közben figyeli az érzéseit azok sem hazudnak :))))  Remélem egy lavinát indítottál el ezzel...További sok sikert, kitartást kívánunk ezen az úton.

   Ildikó: Egyszerűen odaláncoltál a képernyő elé. Magvas gondolatokat, kérdéseket fogalmaztál meg.

   Eszter: Kétszer néztem  meg, ledöbbentő és kulcs Európa mostani sorsának megértéséhez annak gyökeréig. Másodszor már párommal együtt néztük nagyképernyőn, ekkor ment át az egész a logikus tudatomba.
Nagyon nagyon ütős minden szinten. Köszönöm hogy átadtad és remélem az
igazi lavina beindul és mindenhonnan egymás után görögnek elő a többi
rejtőző igazoló dokumentumok a világ sarkaiból.

   Edit: Valami ilyesmit vártam ettől a filmtől... És persze nagy köszönet a film további készítőinek is! szeretem a precíz, lényegre törő stílusodat! Hiteles és ellenállhatatlan, ahogy tálalod a kutatásaid eredményét. Ugyanakkor alázatot, szerénységet és mérhetetlen szeretet érzek a prezentálásodban. Engem meggyőzött. 

   Mónika: Meglett az eredménye a  rengeteg munkának, amit a témára fordítottál.  A következtetés valóban meglepő, de megalapozott
és logikus. Ahogy Téged ismerlek, ennél többet is tudsz a koronáról.

   Mária: Zseniális munka amit ma hallhattunk, láthattunk, teljesen fel vagyok ajzva! A látottak kapcsán Pio atya elhíresült próféciája jutott az eszembe:  “Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni." A madár kirepült!!!! Köszönjük.

   Lili: Fantasztikus volt! Édesanyámmal, családilag néztük! Lesz-e esetleg folytatás? Egy dolgot hiányoltam, a szobor-fekete szárny szimbolikájának kifejtését, mert ezt egyszer ki kell mondani hangosan is. Az újdonság volt zámomra, hogy ez a fekete mágia nem csak minket, magyarokat, hanem az angolokat és bajorokat is érinti. Esetleg még vannak mások is?

   Mónika: Hatalmas köszöneeeeeeeet!! Óriási öröm!! 

   Lajos:  Logikus, érthető, követhető és nagyon hiteles, soha nem a levegőbe beszéltél. Állításaidat tényekkel támasztottad alá, ahol ez kevés volt, ott nem állítottál, hanem kételyt ébresztettél, vagy csupán kérdeztél. Nagyon várom a hozzáértők, és a magukat tudósoknak tartók reakcióit, mert alapjaiban rendítetted meg az eddigi hivatalos álláspontokat.  (Beleértve többek között a honfoglalás, magyarok eredete stb. területeket is! 

   Erika: Melyen elgondolkoztato, precíz munka! Munkásságod vezerfonal nekünk!

   Kata: Tetszett a hangnem, stilus, eloadasmod... Oltozet es kornyezet, ulesmod: laza, kozvetlen megis sulya van, hiteles. Latszik h profi, megis mai vilagnak megfeleloen mai, elerheto, laza, kozvetlen...

   Éva: amit most letettél az asztalra sorsfordító lehet a magyarság számára. Egy kulcsot adtál a holnapokhoz. Szigorúan adatolt, mégsem száraz, világos annak is, aki soha nem foglalkozott a témával. 

   Andi:  egyik barátnőm írta, aki amúgy több diplomás jogász: "meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon lebilincselő, nagyon tele van számomra eddig ismeretlen információval, és nagyon érdekesen, és közérthetően mesél benne. a törekvése hogy minden hiteles infót egybefogva meséljen el, szerintem célba talált, lekötött, és szerintem mesélni fogok róla másnak is, ügyes..."

   Magdi: Lehet a tényekkel vitatkozni, de minek... Nagyon jó, és elgondolkodtató, mekkora átverések vannak a magyarság történetében. És még mi minden fog kiderülni.

   Kornélia: Féltettelek Téged (és magunkat is) ettől a témától. Attól tartottam, valami úgy fog esetleg elveszni a számunkra, hogy nem kapunk helyette semmit. De van remény. Azt érzem, a kellő időben elő fog kerülni AZ a korona, amire szükségünk lesz. Viszont azt is bevallom, sajnálom, hogy igazad lehet. Annyi szépséget kötöttek a "Szent Koronához". Gyanítom, nagy meccseid lesznek még.

   Jessica: Sejtettem, hogy nem mindennapi video lesz ez és én is türelmetlenül vártam...Tisztában vagyok hogy semmi sem az aminek tünik, de hogy ennyire...Ezek szerint, az összes tanítás a Szentkoronáról téves alapokon fekszik...de hogy azok akik foglalkoztak vele ezt nem vették észre?? Nincs szavam. Az érveléseid nagyon logikusak. Érdemes méllyebbre ásni.

   Edit. Jajjj! Kétszer meghallgattam. Annyira logikus, ésszerű, összeszedett munka, hogy félelmetes! Ha semmi mást nem tettél volna a nemzet oltárára, "csak" ezt a filmet, már köszönettel tartozunk! 

   Rózsika: Köszönjük szépen Tamás! A sok új információt és a lelkes ,tiszta gondolatokat. 

   Gizella: Rengetek információt kaptam, kaptunk már, de így összefoglalva világos, ami világos lehet. Hálás vagyok a sok-sok tanításért, ez a film tiszta, meglátom mit indít el bennem, másoknál. Jólesően megborzongtam a filmtől. 

   Jusztina: Nagy élmény volt látni és hallgatni ezt az alapos, több soron is bizonyított kutatási eredményt! Hála és ezer köszönet óriási munkádért. Ezt a filmet MINDENKINEK LÁTNIA KELLENE!

   Hajnal: Nagyon kellett mar, es jol belecsaptal vele a lecsoba. :)

   Dezső: Haladunk. Nagy köszönet érte Tamás.

   Krisztián: kemény vagy !!!

      Mariann: A mai nap híre ,augusztus 15. -én: Leégett IV. Károly villája,amelyben utolsó napjait töltötte a földi létéből. http://24.hu/kulfold/2016/08/15/a-tuz-martaleka-lett-az-utolso-magyar-kiraly-villaja/ Kinek a fején volt utoljára  a  hamis(ított)) korona és vajon mi lesz -hamarosan- a műtárgy sorsa...? Gratulálok a kitartásodhoz és kutatásodhoz ! Baromi jól felépített előadás és tökéletes az érvrendszered! Olyan vagy mint a DNS kutatás a TUDományban, nincs vita ,nincs mese, csak makacs tények vannak .. Csak tanács: A végén a te summázásodnál zavaró a becsilingelő zene ( 1.15.-től ,kár érte ) ,elviszi a figyelmet a mondandódról,pedig nehéz és komoly szavak következnek a lehetséges jövőnkről. A záró -zenei ráerősítés,1.16-nál-  viszont telitalálat és korrekt a források rögzítése a végén  a jövő számára! Így nem eltüntethető és letagadható..

    Márta: Gratulálok a filmhez, lenyűgöző, logikus, érthető ja és tabu-döntögető. Szép estét szereztél vele, köszönöm.

    Szilvi: Nagyon szeretem a Korona könxvet,számomra tankönyv :-)  De talán a videó formával még több emberhez eljut a tanítás.... Ezt már nem lehet megállítani!

    Annamari: Nagyon izgalmas a korona filmed, figyelembe véve, hogy IV. Károly kastélya ma reggelre égett le, kijelenthetem, hogy valamit nagyon jól csinàlsz a térben. Szinkronizációból ötös. Gratulálok.

 

2016. aug. 16. 22:00 Újabb levélözönből:

 

   Mária: Nagyon köszönöm a munkádat, hogy ez a film létre jöhetett. Ezt minden magyarnak látni kellene. Terjesztem. Még egyszer nagyon köszönöm!

   Ilona: tisztelet és köszönet a bátorságodért, hogy megcsináltad és közzétetted ezt a filmet. A korona programozása és a József nádori kripta hátborzongató, a kérdéseid  nagyon ott vannak, az egész felvezetés, átvilágítás, szálak összekapcsolása egyszerűen zseniális. Mély vizeket fog felkavarni  de jó lesz az. Az utókor egy nap majd nagyon hálás lesz Neked ezért.

   Csilla: Hasonlóan a Lovasijászhoz ezt a filmet is minden embernek lãtni kellene.Magam is azon gondolkodtam ,h az előző korona kutatók ezeket az összefüggėseket hogy nem vették észre.Szerintem ez csak a jéghegy csúcsa amit nekünk elmondtál az elméleteddel kapcsolatban ........mi lehet még a fejedben , mert biztos vagyok benne a feltett kérdésekre Te azért látod már a válaszokat. Kíváncsi vagyok a kutatók válasz érvelėsére.Sok erőt kívánok !

   Emma: Nagyon jó a film! Tiszta, logikus gondolatok, megnyerő előadásmód. Kívánom, hogy sok útkeresőt elérjen! Köszönöm!

   László: Tetszett a film és örömmel nyugtáztam, hogy a könyvhöz képest is tovább léptél. Ebbe a lépésbe tartozik a két festményen szereplő "magyar szent korona" rejtélyes kérdésénék megválaszolása. A leglényegesebb következtetésed azonban az angol és német nép sorsközösségének megsejtése a magyarsággal, a magyar sorssal. Jól állapítottad meg, hogy a koronán szereplő emberábrázolás szintén az embereknek való alávetettség mágikus programját tartalmazza. Összefoglalva: az égi királyságot egy földi alávetettséggé konvertáló, történelmi léptékű mágiával van dolgunk, melynek kedvezményezettje a Habsburg ház.

   Robi: most a filmet végignézve állt össze a kép bennem, hogy mi is lehet a háttérben, mi a lényege ennek a korona hamisításnak!? Szívből gratulálok a filmhez és az óriási munkádhoz, szinte biztos vagyok benne, hogy lesz FOLYTATÁS… :-)

   Rózsa: Már tegnap megnéztem, s tovább is küldtem az ismerőseimnek, de csak most jutottam oda, hogy lereagáljam. Ott voltam a korona könyved könyvbemutatóján is, ütős volt, de ez a film!!!! A szisztematikus felépítés, a békés, kiegyensúlyozott előadás, fantasztikus, professzionális!!! De ugyanezt mondhatom a film felvételére, vágására is. Szoval, nagyon egyben van, és egyetlen pillanatban sem éreztem, hogy nem lenne hiteles!


   Csilla: Eros belso erzes, olyan, ami mindig is megvolt, most nyert format. Mintha tudnak ezt, csak lenne egy puha kod a tudatunkon. Hipnozisbol ebredes. Bizonyossag. Koszonom.

   Tamás:  szenzációs! Nem tudom, hogy igazad van-e, de a felvetéseid és a levezetett következtetéseid helytállónak látszanak. Kíváncsi vagyok, hogy lenne-e olyan történelemtanár, aki ezt órai keretek között a diákjainak bemutatja?

   Ibolya: Csak háromszor néztem meg a filmet. Eddig.... Az eddig tőled olvasottak, hallottak alapján már meg sem lepődtem azon, hogy hány rétegben lehet lefejteni az információkat a filmben az általad elmondottakról, vagy éppen el nem mondottakról. Döbbenetes. :) Nagyon tetszett! Köszönöm!

   Andi: Nagyon tettszett a film, a meglátásaid.  Olvastam a könyvet is. Lenne egy kérdésem: Mit gondolsz hol van ma a "liliomos" korona? Kik őrzik ?

   Ilona: Én úgy találom,hogy előadásod abszolút ésszerű,logikus,meggyőző felsorakoztatása a cáfolhatatlan tényeknek. Csatlakozom ahhoz a hozzászólóhoz aki azt írta, "...ez fogja végül a nagy hullámokat vetni..." (mármint a kérdések!). Egyúttal nagy szeretettel szólnék a lelkes, erős magyarságtudatuk által vezérelt koronakutatókhoz, mérlegeljék, fogadják szeretettel előadásodat,még ha valami kivetnivalót is találnának benne és annak fényében folytassák munkájukat, ne cövekeljenek le esetleges bekövesedett nézeteknél.

 

   Tisztelt Tamás! xxxx-től kaptam meg a SZENT KORONA valódiságát elemző filmjét. CSODÁS! Gratulálok. Elbűvölt! Most hallgatom újra. Egyszerűen zseniális, hogy mennyire összecseng a fejembe lévőkkel. Újból és újból gratulálok. Euforikus állapotban vagyok a hallottaktól. Csodás! Nagyszerű munkát végzet. Köszönöm! Üdvözlettel és Tisztelettel gondolok Önre így ismeretlenül is. 

    Péter: Az elöadásodban rengeteg munka van, évek alatt felkutatott sok-sok puzzle darabka állt össze egy egésszé. Szépen, logikusan lett felépítve a bizonyítékok sora. Az elöadásod érthetö, a tecnika kiváló ( megvilágítás, hangtechnika, vágás...stb) Nagyon elgondolkodtatóak a felvetések és a végsö kérdések. Valami úgy érzem átszakadt, elindult ezzel a Filmmel. Mint egy hatalmas gáton keletkezö elsö hajszálrepedés....  Megállíthatatlan folyamat, és a vége a mágia teljes megsemmisülése, Magyarország feltámadása...Hálás köszönet a munkádért és a bátorságodért!  

 

Kassai Lajos lovasíjász gondolatai a Szent-e a Szentkorona c. film kapcsán. (2016. augusztus 17. Kaposmérő)

"Amíg a tudományok jelentős része a tapasztalaton alapul, addig a történelemtudományt a szemlélet jellemzi. Ennek köszönhetően tanították nekem '56-ot ellenforradalomként, míg a gyermekem tankönyvében már forradalomként szerepelt. Nem tudom, hogy a korona hamisítvány-e vagy sem, hiszen nem vagyok ennek a területnek a szakértője. Eddig ahányan vizsgálták ezt a magyar történelemben legfontosabb szerepet betöltő szakrális tárgyat, annyiféle következtetésre jutottak. Ami ebben a filmben az érdeklődésemet felkeltette az Kozsdi Tamás maga. Személyében a spiritualitás egy új hajtása szökött szárba ősi kultúránk gyökerein. Miután személyesen ismerem az alkotót, elmondhatom, hogy a film nagyon visszafogott. Tamás arra született, hogy tabukat döngessen, gátlástalanul csörtessen át téren és időn, és rúgja föl a körénk szilárdult dimenziók kereteit. Még sokat fogjuk hallani e szárnyaló madár tollának suhogását."

 

Szelei Magdolna véleménye a Szent-e a Szentkorona c. film kapcsán. (2016. augusztus 25.):

Csatlakozom  Tamáshoz..........sajnos   én  is  azt tapasztalom, hogy  nagyon  sok  rétű    tudat-állapotban   vagyunk  itt  a  Földön   és  valahogy  nehezen  tudunk  átváltani  és  a szív szavára  is  hallgatni..... az  ma  már tény, hogy a  női  irányítású  társadalom   szerkezetét  teljesen  száműzték   és   a patriarhális  irányítás   tönkre  tette  a  szellem - lélek -test  tudat  valamint   a természeti  erők   működésének  harmóniáját.... Tamással  egyet  értek  abban, hogy  szükséges  a   sokrétű  információkat   mélységében  megvizsgálni a  tisztán  látás  miatt,  a  végleges   irányítás  és  döntés  az ÉGBEN  VAN  ÉS  NEM  VALAMELY  TÁRGY  MŰKÖDÉSÉTŐL  FÜGG!!!
Köszönet  illeti  Tamást  a  széles  látókörű   kutatásáért.

 

-----

 

Kedves Mindenki! 

1. Nagyon köszönöm, hogy talán már holnap eléri a film a 10 ezer megnyitást (10. napon 9500-nál járunk). Ez igen komoly szám kicsiny hazánkban. Nekem sem volt még ilyen érdeklődést és vitát kiváltó videóm a yt csatornámon.

2. Köszönöm hogy tengernyi sok levél, poszt és komment születik a postafiokjaimban és máshol szerte szét a neten. Akkor is köszönöm, ha ezek egy kisebb része minősíthetetlen baromság és személyem ellen irányuló nevetséges játszma. 

3. A fb oldalunkon jól lokalizálhatóan 3 ember keverte teljes izomból a sz*rt, és hála az adminisztrátoroknak nem került sor teljes elmebajra, de azért egy kis full contactot hagytunk, mert hát ez a téma már csak ilyen: A SZENT KORONA NEVÉBEN szét gyilkoljuk a másikat. "Élmény volt" ebbe beleállni... 

4. Kedves Mindenki, Jó lenne ha a korona témában a tárgyi dolgokat is vizsgálnánk és NEM LENNE PUSZTÁN ÉRZELMI kérdés az egész. Az érzéseken túl, gondolkodni még szabad, sőt kellene. Én is ezt tettem. Csak ennyit. Nem többet. Nem lettem korona szakértő, nem lettem vallási vezető, nem lettem párttag, sem kőműves. Ha minden magyar állampolgár a szent korona teste, akkor miért is ne gondolkodhatnék el saját magamon? Vagy a magamban meglévő korona minőségen? Ez evidens lehet. Másoknak a szentkorona lét esetleg csak egy tárgy imádásában merül ki...?

5. Nem volna baj azt sem felfogni, hogy mi a korona, mint elv és működés. A liliomos korona NEM a szent korona, ezt a filmben sem állítottam, de nem is a sokak által vélt "házi" korona, hiszen a Korvinákban az államcimer tetejére EZT IS angyalok hozzák. Elvekről beszélünk, ezt mutattam be a filmben is. Az elv, mely 1711-ig Rákóczi zászlajáig biztosan JELEN VAN a magyar történelemben. 

6. A korona elv nem érthető meg 3-4 dimenzióból. És bármennyire is sokaknak dogmává égett Pap Gábor, Csomor Lajos, Szántai Lajos és mások ezirányú nézete ők a szakrális részekhez nem tudnak semmit sem hozzátenni. Nincs rá szemük. Ahogy a hőzöngő olvasók többségének sem. 

7. Felmerülhet a kérdés, és ezt jogosnak érzem, hogy akkor mit őriztek, mire tették le az esküt 100 éve meg korább is a magyar katonák, mit őriztek híven a koronaőrök? Egy IGAZ elvet őriztek!! Egy elvet amit a tárgy ugyan megtestesített, de vajon megtestesíti e még ma is? A tárgy, az elv alatta zavaros volt 150 éve is, 200 éve is efelől nem lehet kétség (vö. 1790 körül már rákerült egy bizánci császár is a "magyarok" koronájára stb.) tehát az ő hitük az ELV VÉDELMÉHEZ KÖTŐDIK. Nem a tárgyhoz. Ki nem mondva arra is utalást tettem, hogy az elv talán már nincs a koronához kötve (vö. film végi kérdések egyik pontját a "mennyiben szolgálja", kezdetüt) , talán a világ megváltozott és ezt le kellene nekünk is követni... 

8. Köszönöm ha bárki újra és újra gondolkodik e témán. Van akinek megerősítette a filmem, mennyire is AZ a parlamenti tárgy ami. Hát lelke rajta. (Kapaszkodjunk a bálványba). Van aki mostmár csak liliomos korona irányban lát, de még más utak is vannak. Például: 

--- 

1. Mi van ha nem létezik szent korona, mert a hármashalmon lévő kettőskereszt RÓLAD szól. A Te beavatási utadról. A mászásról. A liliomos korona pedig csak a jelzése mindennek, hogy merre kéne menj és SEMMILYEN emberi dolgot ne vegyél a fejedre, még szenteket se, hiszen miről szól a beavatás? Erre sosem válaszolt sem Pap G, sem Szántai, sem Csomor. Ők iparosok ehhez a témához. Művészettörténet, népművelés, tájékoztatás. De nem szakralitás. Pap Gábor egész életében a beavatását kereste, a medvetorok után amit Halmi György is lefilmezett Vezsakoriban, és ezért vetítette rá azt a beavatást a parlamentire amit ismerhetünk tőle. De ez bolondság, ennek már Varga Tibor is hangot adott. Szántai Lajos itt nem játszik. Csomor pedig egy ötvös, aki szerint EGYSÉGES a korona. (500 éve lehet, na de na és?) 

2. Ha van király, azt az ÉG NEVEZI KI. Az ég pedig ÚGY ÉS OTT avatja be a választottját ahogy akarja. Ahogy nekünk embereknek arra sok fogalmunk nem lehet. Az az elhiresült mondat, hogy "nem ábrázolták a szent koronát" de azért még is itt van most a parlamentben, egy olyan elterelés mint, hogy Jézus sohasem írt (noha a sok elégetett irat között Abgarus levelei fennmaradtak erről) - Tehát kedves Olvasók, döntsük el hogy egy tárgyat keresünk, vagy a beavatásunkat? S ha a királyi beavatásra vagyunk kiváncsiak, akkor legalább egy Vörös Oroszlánban végigizzadt beavatási utat járjunk már végig, kérem! S ha nem leszünk totál őrültek, akkor az út végén a király megjelenik. De hogy mindezt érzelmileg egy bizonyítottan hamisított és különféle körök kénye-kedve szerinti játékszerévé tett ötvöstárgyban akarjuk életben tartani, az szerintem gyermeki logika. Igy nem lesz a magyar ujra beavatott nemzet. Csak altatott, álmodozó kisgyerek. 

3. NEKED KELL végigmászni a létrát, Te vagy a kettős kereszt (eGY), már ha végig birod járni! Jézuska meg az apostolok irányadók, de egy olyan népnek amelyik 2000 évente találkozott egy világra küldött FIÚ-val nem fog egyet csak úgy kiválasztani és a saját királya fejére tenni. (értsd: minden világhónapban jön egy "megváltó" a földre, s mivel a magyar sokszor 2000 éve él a Földön, így egy pár ilyen FIU-t ismer a hagyománya) De ha a logikám ószövetségi, mint a palást"om" mutatja, akkor a fejemre is - mert én egy fiatal logika vagyok - egy olyat teszek ami még nekem több mint én. Igy belefér akár 2 jézuska is. Mondjuk egy nő nem (Boldogasszonytalanítás). De a magyar nem ilyen. Nem igy gondolkodik. Egy magyar korona nem lehet ilyen. Egy beavató magyar korona pedig biztosan nem!

4. A király maga volt a FIÚ. Nem tette a fejére programősét, vagy egy jövőbeli világhónap beavatottját. A szívében élt ő. ÉPP EZÉRT a magyar király volt maga a vallás, az egyház! Ha példát akart mutatni a népének akkor önmagán, a tartásán és a szeme fényén át mutatta be magát. A környezetének, azok meg másoknak. Ez a magyar fényvallás. Érintés, átadás, szó, szeretet. Nincsenek tárgyak, pláne nem aranyból, ami a magyarnak ma is ugye "rendkivül" fontos!? (Karaul szerint egy égi korona csakis égi fémből készülhetett...) 

5. Lehet azon vitatkozni, hogy a Fuggerek akik a török által lefejezett felső vezetésünk után mindent megkaparintottak hazánkban és így simán lehetett az ő "krónikájukban" egy parlamentire hajazó tárgy mégis ezek nem magyar logikán alapszanak. Kincsek, koronák pedig sok volt a magyar kincstárban, amelyet a zálogba esett haza új urai magukhoz is vehettek. 

6. A fő kérdés az, hogy szent e a szentkorona? Frankhauser és Bonnefon alapállítására kerestem válaszokat, érveket. Ennyit tettem. És a válasz, amire jutottam az volt, hogy a parlamenti bizonyosan NEM! A szentség és a beavatás területére pedig most sem és máskor sem jutott fel avatatlan. Ezzel együtt a nemzetlélek sorsa összefügg a koronájával és a koronát hozó angyallal: Gábriellel. 

Itt szeretném nyitva hagyni a témát. Mert a történet, aminek a film csak az előzménye még messze nem a vége, hanem valaminek a kezdete... 

Ez a film, egy falat jól láthatóan áttört, és a hozzám eljutó számolatlanul sok köszönet azt mutatja, másoknak is leesett valami tantusz, de olyan, amely lehet el sem hangzott a filmben... 

Elnézést kérek mindazon ismerősömtől és nem ismerősömtől akiket felhasznál egy kiabáló hogy bolond rágalmait terjessze rólam, és minden barátomat, ismerősömet, olvasómat elválassza tőlem. (Már ha sikerül.) 

A tények viszont: A FB oldalamon csak több követőm lett. A yt csatornámon megnőtt a feliratkozók száma, és a hirlevélre is rég nem látott mennyiségben iratkoznak fel új emberek. 

Lehet kiabálni, engem is meg lehet szóval, váddal, kritikával dobálni, rágalmazni, sőt el lehet hitetni névtelen fórumokon másokkal olyat is, amit valaki hisz, hogy ezt vagy azt tud rólam. Mégis az egyetlen kérdés amire választ akartam adni, hogy szent e a szentkorona, sokakban egy új valóságot nyitott meg. A film elérte célját! A film nem végleges. Csak egy kapu volt. Tessék keresni a válaszokat. Tovább! 


Megköszönöm, ha az én gondolataimat is oda linkelitek vagy elkülditek azon fórumokra, helyekre és személyeknek, ahol úgy találják hogy az érzelmek túlhevitettségében nyilvános gyalázkodás folyhat. 


Legyen mindig minden jó! 

Kozsdi Tamás, 2016. augusztus 24. 15:10


 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Korona film (2016)