Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Webshop - Vásárlás

 

3 ÚJ KÖTET 2018 NOVEMBERÉBEN JELENIK MEG. 

Örömmel jelentem, hogy a 3 évig írt spirituális regényem, A MEGTALÁLT KAPCSOLAT mely 118 fejezetből és 7 kötetből áll, most egyben kiadásra kerül heteken belül. A termék linkje itt érhető el.

 

 

   Baráthosi Balogh Benedek 18 turáni könyvét most egyben el lehet olvasni. Életem egyik legnagyobb vállalkozása volt ez, mert a 2 vaskos sűrű kötet 4.5 millió karakterre rúg és 1496 oldalon szintén heteken belül megjelenik. A köteteket s a hagyatékot én szerkesztettem egybe, egyben el is olvastam és ajánlót írtam 25 oldalon a teljes munkához. A termék linkje itt érhető el.

3-borito.jpg

 

   Atilla kódex. 860 oldalon jelenik meg heteken belül amely antik forrásokat fog össze a hunok királyáról. A kötetet én szerkesztettem és egy 40 oldalas tanulmányt adtam a kötethez. A termék linkje itt érhető el.

 

KOZSDI TAMÁS - A MAGYAR KORONA KÖNYVE
3. kiadás - megjelent 2016. okt. 14.
Angyali Menedék kiadó. Kemény táblás könyvként megrendelhető itt:

http://www.magyarmenedek.com/products/9282/A_Magyar_Korona_konyve_-_Kozsdi_Tamas.htm

 

delll.jpg

 

Ha ezt EBOOK-ként szeretnéd ugyanezt olvasni, az itt rendelhető meg: 

https://webshop.egysegmedia.hu/termek/kozsdi-tamas-a-magyar-korona-konyve/

 

* * *

 

A MAGYAR ŐSEMLÉKEZET ÉS AZ ARVISURA VILÁGKÉP

4. bővített kiadás megjelent: 2016. novemberben 

http://www.magyarmenedek.com/products/7163/A_magyar_osemlekezet_es_az_Arvisura_vilagkep_-_Kozsdi_Tamas.htm

borito.jpg

 

A MEGTALÁLT KAPCSOLAT 1-2-3. KÖTET HANGOSKÖNYVEK

 

A megtalált kapcsolat 3. kötet 2015. 

mk3-borito-kicsi.jpg


A 3. kötet néhány fejezet magyarázattal kezdődik, melyek a második kötetig történt eseményeket egészítik ki szellemi oldalról. Egyben felfedésre kerül kicsoda Péter úrfi. A kötet aztán a jól megszokott módon a Tenton ház eseményeit ismerteti, ahova megérkezik a fiatal szépséges Viola, akinek évezredes komoly szellemi öröksége van, valamint az öregurasan is fitt Pál, a könyvtáros, kutató aki ismerkedik egy kevésbé reális világgal s akit a Tenton ház páratlan gazdag könyvtára és a ház asszonya is lenyűgözi. Péter úrfi fontos tanításokat mesél el a Naplényekről, és újra beszél a Vének Tanácsa működéséről is. 

Teljes terjedelem: 4,5 óra, 18 fejezet. 1990 ft. 

Itt vásárolható meg: https://webshop.egysegmedia.hu/termek/kozsdi-tamas-a-megtalalt-kapcsolat-3/

 


A megtalált kapcsolat 2. (2014)

borito2-a22.jpg


Az egyre sűrűbb események sorában Matilda fontos álmot lát, mely egy még meg nem történt eseményt ismertetett a ház lakói előtt. Ám a sors úgy kezdte alakítani, hogy az álom megtörténhessen a valóságban is. Ebben a kötetben is fontos és részletes szellemi tanításokról mesél Péter úrfi a parabolikus időről, az Idő Szemeiről, a szellemi felvállalás tehertételeiről. Két új szereplőt ismerhetünk meg, Emese főorvosasszonyt, aki az özvegy Matilda régi barátnője, valamint Violát aki Lujza unokatestvére és nem mindennapi nehézséggel küzd. Ám a helyes megértés, minden nehézségre gyógyírt hozhat. Kedves karakterek, mély életbölcsesség és filozófia, lebilincselő előadásmóddal. 

Terjedelem: 4,5 óra hang, 18 fejezet
Felolvasta: Kozsdi Tamás, 2015-ben

Itt vásárolható meg: https://webshop.egysegmedia.hu/termek/kozsdi-tamas-a-megtalalt-kapcsolat-2/

 

 

A megtalált kapcsolat 1. (2014)


mk111111.jpg


Valahol a meg nem nevezett helyen áll egy kedves, takaros kis villa, a Tenton-ház. Benne az özvegy Matilda Tenton és kedves szobalánya Lujza élnek. Váratlanul betoppan hozzájuk egy esős koraesti órán Péter úrfi, a ház kedves, de ritka vendége, aki a két nőt egy hosszú és szövevényes történet elmesélésébe vezeti be. A mű 2 év alatt 6 kötetben, 800 oldalon, 100+ fejezetben íródik, a jelen időben is. A mű számtalan szellemi tanítást ad át, az életről, a finomanyagi testekről, az Égi Vének tanácsáról és másokról. A történés ott kap fontos fordulatot, amikor egy jól szituált úr levelet hoz az özvegy Matilda asszonynak, melyből kiderül, hogyan és miért is halt meg a férje. Ekkor felbolydul mindannyiuk élete..

Terjedelem: 4,5 óra hang, 18 fejezet (1499 ft)
Felolvasta: Kozsdi Tamás, 2015-ben

Megvásárolható itt: https://webshop.egysegmedia.hu/termek/kozsdi-tamas-a-megtalalt-kapcsolat-1/