Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés szoba

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

JK - Youtube

Szervusz Tamás!
Sziasztok!

A Youtube egy izgalmas műfaj, szerintem is jó ötlet, hogy valamennyire visszatérsz a közösségi médiaplatformra. (A FB alkalmatlan a mélyebb tartalmak közlésére, inkább csak elszívja a figyelmet, az instavideok pedig sajnos nagyon rövidek lehetnek csak).
A témaválasztás a Youtube-on olyan, mint egy névjegy. Ha letetted, akkor az leszel sokáig, és ha témát váltasz, akkor nem tömegek hagynak el vagy találnak meg.
Ezek alapján én most olyasmit tartok jó ötletnek tőled, ami
1. igaz
2. tény
3. emel
A világ most minden tekintetben ezeknek az ellenkezőjéről szól, amikor médiafogyasztásról van szó. Azzal, hogy adásszintre emelkedsz, és megmutatod magad, gyakorlatilag leteszed a névjegyed egy olyan világban, ami egyik szemszögből épp összeomlik, a másik szemszög ezt az omlást nem is érzékeli, a harmadik szemszög az, hogy valami épül végre stb.
Ezek alapján én konkrét személyeket és múltbéli eseményeket tisztázó videókat látnék szívesen, tanító tanító-nevelő szándékkal. Rossz emberek neveit harsogja a média, nincs kire felnézni. Akiről meg azt mondják, hogy rá kell, arról nem tudni, hogy miért. Rossz eseményekre emlékezünk, vagy nem azzal az érzelmi töltéssel, ahogy illene, ha tudnánk az igazat.
A kis pamflet felolvasása pl. az egyesült Európáról ebbe pont beleillik, szóval csak így tovább.
Tisztázni a múltat megalapozza a jövőt. (Or something like that...)
Előre is köszönöm!

B.R.Mária - yt

Kedves Tamás!
Szívesen hallanék a karmáról,milyen tettek karmikusak,hogyan oldhatók/egyéni,,családi, nemzet karma/
Nemzetünknek mi a karmája?

Reichardt Dora - Dora.reichardt@gmail.com

Kedves Tamas! Szerintem olvass fel verseket! Pl. az Orok Magyarorszag c. kotetbol. Ha nincs meg beszkennelve szívesen atkuldom!

Mónika - yt

Én nagyon örülnek a youtube csatornanak. A terhirado idoszakat nagyon szerettem amikor a földi vilag eseményeit összvetetted a szellem vilageval. Én ezt szetetném ujra . Ha lehet youtube-on.

Bogár Zsuzsanna - Re: yt

Igen, ez nekem is tetszene!

Kata Herczeg - Re: yt

Az ilyenek engem is nagyon erdekelnek

Klári - Re: yt

Mónika kéréséhez én is teljes szívvel csatlakozom.

Bíró Csaba - Re: yt

Én is csatlakozom Mónika ötletéhez! Azzal a látáskép egyes témákra teljesen kerek lesz, több szemszögből megközelítve. Tulajdonképpen gömbszerűen lehet szemlélni a jelenségeket.

Szép napot,
Csaba

Mákszem Kinga - Jelen

Halihoo!

Kedves Tamás!

A yt- videos ötleted nagyon tetszik. Mindenről szívesen hallgatok, olvasok. Minden eddigi ötleted tetszett.

Az aktuális politikai, világi helyzet, mi miért alakult ki.
Miért pont most van.

A könyvek varázslatos világáról.

Hogyan látod ezekből a kiutat, támpontokat, amiket most lehet-e találni? Egy tudatosabb átmenetet.

Karantén nyugalmát, vagy aktivitását.

Az éjszaka mozgalmasságát...

Köszönöm!

Szép napot kívánok Mindenkinek!

Somfalvi Edit - Mesék, történetek

Mesélj arról, amit átélsz, amikor találkozol a könyvekkel, a szövegekkel. Hogyan szól általuk a múlt, nem a bennük levő szövegen át, hanem a történeten át, ahogy megtalált téged az adott könyv.

V. Erika - Vegyes kérdések

Szia Tamás.
Én örülnék ha élvezhetném a te speciális látásoddal
1. az aktuális hazai és a világpolitikai helyzetet is, és az energiáķat is. -elemzést
2. A kilátásokat, a jövőt, de a jelenlegi helyzetet is, folyamatosan a változásokat.
3. A hazai és az amerikai vezetőket hogyan látod.
4. Mi lesz januártól?
5. Te hogyan látod a valós covid hülyítést?
6. Összeesküvés elméletbe való elmélyedés nálad? Vagy teljesen távol áll tőled a téma?
7. Covidtól függetlenül a Föld változásait, energiáit 5D-be menetet? Mennyire lesz sikeres? Mi lesz 2020. a dec.-i napforduló után? Tudunk alkalmazkodni elegen? Szted hogyan megy végbe ez az egész?
Én ezekből bármit bármilyen mennyiségben szívesen hallok. -:))
Köszönöm.

Fleisz Endre - Szeged

Helló Tamás!
A youtube videók kiváló ötlet. Szerintem kb 10 perceseket érdemes, annyit még be tud fogadni az ember, és annyiba már egy kerek egész is beleférhet.Mivel most különösen érdekes, mondhatni sorsfordító időket élünk, akár asztrológiai, akár világ vagy geopolitikai nézőpontból is, ezért szerintem ez most mindenkit érdekelhet.Most megyünk át a vízöntőbe, különösen erőteljes bolygómozgásokkal, minden felől ezeket hallani.Sokak szerint egy merőben más világ elé nézünk, ami persze nem máról holnapra fog bekövetkezni, de ez mindenkit érint, függetlenül attól, hogy milyen anyagi, társadalmi szinten és hol él.
Jó lenne, ha bele néznél a varázs gömbödbe.
Meghallgatnám a te verziódat is.
Üdv, Fleisz Endre

Janza Gyuri - videó koncepció

Szia Tamás!
Jó ötlet a pár perces videók készítésének elindítása de nem zárja ki a korábbi hozzászólásokban már említett you tube live párhuzamos időnkénti megrendezését. A zárt csoport praktikusabb mert lehetőség van interaktívan részt venni benne és de az is tökéletes ha látni is lehet Téged egy rövid videóban mert úgy ( a látás miatt ) még jobban átmegy az üzeneted.

Tóth Roland - Videó vágás

Egy tippel szolgálnék videó vágással kapcsolatban. Szinte bármilyen vágó programról létezik oktatóvideó a neten. Sok ingyenes is van. Audiót meg szerintem vágtál már valamivel és összességében hasonló a helyzet egy videóvágóval is. Némi időt rá kell szánni ugyan, amíg ajánlókat néz az ember különféle progikkal kapcsolatban, majd tutoriálokat vizslant, de megéri. "best free video editing software" kereséssel a gugliban már ömlik is az infó.

HJK - Yt videó ötlet

Kedves Tamás! Tetszenek a többiek ötletei is, azok is érdekelnek! Ezeken túl engem 3-5 perces videóban a Világkörkép eseményei érdekelnének kicsi részletesebben egy-egy témáról. Pl. amikor a Bejrúti robbantás történ és az azzal kapcsolatos események- ezeknek egy kicsit vissza tekintő háttere, amiből jobban megérhetőek az ok-okozati viszonyok. Vagy a fehér orosz konfliktus..bármi, ami körülöttünk zajlik - a Te rálátásoddal!
Üdvözlet minden tagnak: Kata

Andi - Videó ötletek

Szia!
Engem érdekelnének tanítások jelenleg milyen energiák vannak, jelenlegi helyzet merre tart mit tudunk tenni egy jobb megoldás elősegítése terén.
Mit érzékelsz mit gondolsz merre tart az ország a világ a bolygó.
Köszönettel: Andi

DunaiKKata - YTtéma

Sziasztok!
Nekem bármi jöhet. Minden evő vagyok.
Mindennek örülök. Az eddigiek is érdekesek voltak.
Üdv :)

Szabó Rita - Videó

Üdv Mindenkinek!
Én nagyon szerettem korábban a hangsávos tanításokat. Olyan jellegü témákat szívesen hallgatnék bármikor,illetveaz előttem szólók leírták már amik bennem is felmerültek

Szabados Péter - Ötlet

LIVE: Nekem az az ötletem támadt, hogy előre egyeztetet időpontban lehetne egy Youtube Live, ehhez is csak telefon kell és a mikrofon. Sőt akár lehetne nem nyilvános, a linkjét ha kirakod ide vagy a hirlevélbe, akkor csak az látja aki megkapta a linket. Örülnék, ha ilyen direkt személyes beszélgetés is kialakulhatna.
Na de nem ez volt az alapötlet kérdés.

Pár percesek: videókban mi érdekelhetne? hmm..
Jelen történése: Talán az, hogy mi rajzolódott ki nyáron, hogy mi fog történni ősszel és ehez képest úgy alakult e vagy más irányt vettek a dolgok, neten úgy alakul-e csak lasabban.
Vártam ezt "beomlást" több szinten, de úgy érzem még nem történt meg, habár a folyamatok arra mehetnek, de még mindig szakadék szélén táncolásnak érzem.
Múlt történése: Mik azok a régi történések, mágiák amik ide vezették a világot, hogyan lehet azokat elgáncsolni. Tudom, ha tudnánk már más lenne minden.
Jövő Építése: A jelenben tudjuk építeni a jövőt, mik a hatásos módszerek, mit kell elültetni, hogy kikeljen valami? hhm. vagy nem kell ezen túlgondolkodni, csak tegyük a dolgunk és kész?


King Heni - Re: Ötlet

Vagy akár zoom? Statisztika

Most: 5
Összes: 515667
30 nap: 13215
24 óra: 432