Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés szoba

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bogár Zsuzsanna - Re: Ötlet

Péter! Ez is milyen szuper lenne, az élő! meg a magok...
Meg igen, a Zoom...

Novák Valery - Re: Ötlet

Ez a téma engem is nagyon érdekelne, de emellett, bárminek örülök, ha mazsolázhatok belőlük.

Mosonyiné Sülyi Judit - Videók

Üdvözlök mindenkit!
Hiányzik a facebook csoport, mármint, hogy oda többször is írtál. Fontos volt, űrt hagyott. Ezért nagyon örülök majd bármilyen témának, videónak. Érdekel többek között az energiarendszerek működése (pl. magyar ) az ezzel kapcsolatos zsákutcák (spirituális), a védelmük, a szimbólumok használta, álmok megértése, lélek-utak feltárása -ha ez lehetséges- (életeken át), szent vagy különleges energetikájú helyek olyan oldala, ami hétköznapi ember számára nem ismerhető fel. Köszönet a csoport levelekért, hírlevelekért!

Bogár Zsuzsanna - YT miről szóljon?

Megragad, amikor megosztod valamely előrelátásod, megérzésed.
Az IDŐ minőségével kapcsolatos jótanácsaid (="füveskönyv" :) )
Akikkel összehozott az Élet, és Tiszteled őket ma is, és van kapcsolatod hozzájuk, nagyon jó lenne tudni, HOGY VANnak, vagy mit gondolnának ennek a kis közösségnek mondani, átadni...
Vagy ha csak olvasol egy jó mondatot, és van hozzá még egy gondolatod.
A felolvasott könyvekről ha mesélnél, miért az, mi fogott meg bennük.
:) <3 :)

Kiss Szilvia - Re: YT miről szóljon?

Ezek a témák engem is érdekelnek.

Hegedus Andrea - Re: YT miről szóljon?

Sziasztok! Csatlakozom, az IDŐ kerdeskore engem is erdekelne! Valahogy azt erzem , hogy nem tortenik semmi de kozben meg Tudom hogy nagyon is igen! Szoval ez nagyon erdekes...

Kenéz Anikó - Elengedés

Kedves Tamás!
Örülök a lehetőségnek. Úgy látom igen sok téma vetődött fel. Megoldások, ötletek a beszélgetésekre. Az elengedésről, mint a fejlődés nem elhanyagolható eleméről szeretném, ha néhány gondolatot megosztanál. Ez bizony nekem nehezen megy. Tudom és érzem is, hogy idő meg technika, meg egyéni... azért érdekelne a véleményed ebben a témában. Előre is köszönöm.

Krnács Ágota - yt

Nem ötletnek gondolom, inkább egy-egy példaként hoznám föl ezeket: (vagyis, csak megfigyelés, hogy én kikre klikkelek mostanában, akik ezelőtt jórészt csak offline térben működtek. (Egyiket sem szánom reklámnak, mivel egyáltalán nincs belőlük hasznom, egyik sem háver, vagy ilyesmi :-) >> Tehát: Halász Alexandra, aki 30-50 perces tematikus élő videókat készít, majd azokat fölrakja a yt csatornájára. (link: https://www.youtube.com/channel/UCeAkWunL9VqJ3uETLfN8DdA ) | Villás Béla, akinek fizetős csatornája is van, de havi szinten mostanában kirak ingyenesen egy kb. 2 órás tömény anyagot, mindig egy adott témát jár körül. Alapvetően az előadásai vannak rögzítve, de a karantén ideje alatt pusztán belebeszélt egy lefixált kamerába. (link: https://www.youtube.com/channel/UC85Aj7ltDFra7XjkbY_J34g ) | Pottyondy Edina, (link: https://www.youtube.com/channel/UC_fAjvoGnqySaNM6DRfFiCA ) Bár nála van egy jó csomó vágás, előre meg van írva az egész, de 10 perc tömény szarkazmus. Általában a belföldi politikára reflektár; naprakész. Ugyanígy naprakészen jelentkezik a Fókuszcsoport, és bár itt is vannak bevágások, (mondjuk ő jó kamerával dolgozik), de abszolút improvizációra épül, aktuál eseményekre reagál kb. 30 percben, sokszor élőben. Nem spiri, néha csúnyán beszél, de arányaiban értelmes hozzászólásokkal (link: https://www.youtube.com/channel/UCIITmFAHQ4S1FMDWqhZyQKg ) | Purisaca Golenya Ágnes, (link: https://www.youtube.com/channel/UCMMwPzrxAMwhvlhiniH8l0A ) aki 5-10 perces videókkal jelentkezik, általában akkor, ha már nagyon nem bírja magában tartani a "nyomást". Persze tanító jelleggel. | Száraz György, (link: https://www.youtube.com/channel/UC1rpo-oEn5eNGmBjhzKtaJw ) általában a 10-20 perces videói előre megírt felolvasások az élet sok-sok területéről, tematikusan. Csak hanganyag, no face. | Enigma világa - azaz Horváth Zoltán videóblogja, (link: https://www.youtube.com/channel/UCe-95A8rP6HsIKpc-ZzRnFA ) kb. 10 perces bejelentkezések egy mobillal. (bár azt néztem, hogy mostanában jobb kamerára váltott). | Artemisz Asztrológia Iskola - Mednyánszki Krisztina (link: https://www.youtube.com/watch?v=D-_SqEjZPj8 ) kb. fél órában egy heti előrejelzés napokra lebontva(!) - nekem bizalomgerjesztő a nő, ebben a témában hitelesnek és nagyon hasznosnak vélem. Olyan, mintha videó cseten jelentkezne be egy tanárnéni :-)
Szóval, ami közös ezekben a videókban (!!!), hogy nincs bennük vágás, statikus mindegyik, nincs profi stúdió körülmény sehol, de a témájuk miatt totál lekötik a figyelmemet. Vagyis, nem a forma a lényeg, hanem a tartalom. Ave, és hajrá Tamás!

Mádai Gizella - YT

Kedves Tamás!
Üdv.a Csapatnak!
Jó ötlet! Korábban is benéztem, de valahogy nem éreztem késztetést, hogy írjak is. Én bármit szívesen megnézek, új kincsek, idő, mit csinálsz épp, mikor várhatók könyvek (papíron), mi folyik a világban. Merre is megyünk a nagy sodrásban?
Egyben leírom egész jó időszakom volt néhány nehéz nappal.

Ibolya - Videó

A Windows 10 saját videó szerkesztője elég egyszerű, de alapokra tökéletes. Én is 5 perc alatt kitanultam. ☺️ Engem bármi érdekel, nyitott vagyok minden témára. Úgyis annyi marad meg bennünk, ami nekünk szólt.

Hurai Ági - hapeduo@gmail.com

Kedves Tamás!

Ezeket az 1-2 perces video gondolatokat én nagyon jónak tartom. Obrusánszky Borbála is készít ilyesmit, az aktulis kutatásaival kapcsolatban.
Egy bizonyítási tétel, egy fellelt ritkaság. Egy gondolat a kutatással, vagy akkor előjött témával kapcsolatban. A könykötés művészete, vagy mármi is. Sokszor jó a hangos gondolkodás.

Üdvözlettel: Ági

Ui: bocsánat, hogy mégis mailben ment az első reakció.

Sohár Imre - YT

Szia Tamás!

Egyfelöl érdekelne egy régebbi téma, a Kárpát medencébe telepített robotokról, hogy mit tapasztalsz velük kapcsolatba és változott-e valamelyest a feladatkörük és az elhelyezkedésük?
Másik téma, amit említettél nem olyan rég az a robot kisregényed (Jessicával), ami felmerült bennem, hogy látod lesz-e folytatása?
Továbbá kérlek, ha van megosztható infód a Vének Tanácsáról és a elkövetkezendő tervek, kilátások és változásokról, biztos sokunkat érdekelné.
Üdv.
Imre

Heni - Korlátozás

Kedves Tamás!
Mi az, amit most egyénileg tehetünk, hogy a már kialakult helyzet jobbá váljon? Helyes, ha minden utasítást feltétel nélkül elfogadunk? Lenne esetleg valami más verziónk?
Köszönöm.

Jászay Mariann - Re: ötletelés videószösszenetkhez

Szia Tamás,
tetszik a videó-ötlet.
Örülnék, ha beszélnél az időről. Csoportlevélben írtál róla, de jó lenne, ha kifejtenéd bővebben: beomlik az idő, időtárcsa, időminőség, idő és erő kiegyenlítődése.
Köszönöm.

Kata Herczeg - Youtube rövid videók

Szia Tamás, üdv mindenkinek.
Jó ötlet a rövid információs videó készítés. Ötlet merítésnek tudom ajánlani pl: Dr Csernus Imre ilyeneket kezdett el készíteni a youtubra Csernus doki (official) néven. Egy videója 3-4-5 perces és egy adott témára válaszol röviden, vagy szokott kérdezni, kit milyen kérdés foglalkoztat arra válaszol pár percben. Témát illetően nem tudom hogy spirituális, történelmi vagy mindennapi témában szeretnél videózni. A telefonon már vannak szuper jó vágó részek a video szerkesztő opciónál belül. :)

Gergely Attila - Francia-szál

Kedves Tamás!

A rövid videók egyikében a francia kommunikációs témáról hallanám gondolataid.
Miért is használják ezt a felső körökben.
Köszönöm.

Kozsdi Tamás - ötletelés videószösszenetkhez

Ide várom az ötleteket :)

Kozsdi Tamás - Re: ötletelés videószösszenetkhez

vagy véleményt.

Bíró Csaba - Tisztulás, tengelybe helyezkedés

Szia Tamás,
Csak nagyon röviden, dicsekszem. Három évvel ezelőtt írtam neked, hogy ki szeretnék törni a mókuskerékből, de nem megy. Ezt válaszoltad rá: "kialakul minden, előbb állj helyre magad, stabilan és a testeid is. ez lehet több év, de csinálni kell. 2017.01.31." .Tényleg eltelt több év, amire magamra találtam, és most érzem azt, hogy hegyeket tudnék megmozgatni!:-)
Kitartást az új projektedhez!
Én is úgy érzem, hogy a közeledő huzat ellenére minden jó alakul.
Szép napot,
Csaba

Bogár Zsuzsanna - Re: Tisztulás, tengelybe helyezkedés

Ezt nagyon jó olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk! <3 Statisztika

Most: 10
Összes: 503875
30 nap: 15857
24 óra: 521