Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés szoba

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kenéz Anikó - Álom

Tegnap este keveset aludtam, többször felébredtem, de amikor vissza tudtam aludni egy kis időre álmodtam. Nem szoktam az álmokkal foglalkozni, és ritkán emlékszem arra, mit álmodok, pedig talán kellene, nagyon nem értek hozzá. De tegnap este nagyon megmaradt bennem egy jelenet: rossz buszra szálltam és a busz száma 7-es volt. Tudja esetleg valamelyikőtök ez mit jelenthez? Előre is köszönöm!

Novák Valery - Re: Álom

Kedves Anikó!
Nem vagyok egy álomfejtő, de úgy gondolom, hogy a tömegközlekedési eszközön való utazás fokozott mértékben utal egy nagyobb sorsközösségre, egy magasabb mértékű látszólagos kiszolgáltatottságra.
A 7-es az általam használt numerológiai rendszerben Égi (Isteni) adomány szerencse spiritualitás, égi tudás, vallásosság, alkotói tehetség, szellemi teremtőerő. A 7-es égi szám, melynek földi működése a külvilághoz való viszonyulás függvénye: ítélkezés esetén pokoli, elfogadás esetén mennyországi állapotok megteremtője. Talán segít összerakni a megérzéseddel, mit is akart mondani az álmod.
Üdv. Valery.

Kenéz Anikó - Re: Re: Álom

Hálásan köszönöm a segítséget!

Bálint Mária - Re: Álom

Én meg csak kaptam egy számot: 401

Novák Valery - Re: Re: Álom

A számok fontos üzenetek szerintem, én ebből arra tippelek, hogy a megszerzett ismereted, tudásod átadására ösztökél az intuicióid segítségével. Persze az álmok megfejtésében elsősorban az illetékes aki kapja!

Balassa Katalin - elmenni

Sziasztok!
Mára sikerült idelibbennem egy köszönés erejéig :)
Fizikailag a lakásajtóm csak dekoráció, remélhetőleg napokon belül kerül egy stabilabb megoldás, a Lelkem pedig zárkózik szorgalmasan, egyszerűen - ezelőtt sem vonzott a FB, mára már napok kimaradnak, hogy felmenjek rá, akkor is csak azért, hogy lássak Édesanyámról képet - hátha töltöttek fel az Öregotthonból...
Üdv Mindenkinek :)

Robi - elnökválasztási nyelvjáték

- Why can’t Trump go to the White House anymore?
- Because it is for-biden.

Kozsdi Tamás - Re: elnökválasztási nyelvjáték

Vagy az, hogy :)
Trump: Ha vesztek, én elhagyom Amerikát!
Biden: Bye, then..

Lucca - Luccakiss@gmail.com

Nagyné Ica - Csigaház

Szeretek veletek lenni és tanulni a hozzàszólásaitokból. Ezeket olvasni esik most legjobban a lelkemnek. Behúzódtam a csigahàzamba,nem kívánom a külső,zajos vilàgot magam kör. ...

Kata Herczeg - Üzenet

Én ma Ákos egyik számának részletével álmodtam, ébredtem. Ezt ismételgettem. Azt hiszem ezt vehetem üzenetek.

"Minden, ami vér
És minden, ami élet
Az évek tüzén elégett
Semmivé lett

Pedig minden, ami láz
És minden, ami álom
Csak miattad volt, barátom
Egykor a világon

És minden, amit vártál
Elérkezett
De nem zavar talán már
Hogy nem értheted"

BiroTamas - Kis keti munka

Oszi kerti munkakat vegeztunk, jo volt, az ido is kegyes volt. Jol haladtunk a haz koruli teendokkel.

Tóth Roland - Csak utolérem magam.

Üdv mindenkinek!
Most láttam csak, hogy mi történt a Facén. Valahogy nem jutott eszembe felnézni oda. Kicsit nyom ez a Fece. Valahogy semmi nem kívánkozik mostanában. Nem letargigus depi, csak aktiviti helyett pasziviti. Hasonlóan Tamáshoz valamiféle bezárkózás. Itt bent most nem sok minden van, de az legalább nem tud szükségtelenül interferálni. Zajlik valami.

Kata Herczeg - 10.31 eldőlt

Üdv mindenkinek, nagyon boldog lettem ettől az üzenettől. Nagyon várom az eldölt eredményeket

Miklós Attila - eldőlt

Pár hete arra ébredtem, hogy egy szó jár a felemben.
Elkezdődött, ez volt a szó.
Lehet most ez dőlt el.
Remélem jó dolog.

Bartus Gabriella - Kik lesznek az egységben?

Köszönöm Tamás! Ez a mai email nagyon a szívemhez szólt!

Toldi Zsuzsanna - Félelem és haragpróbák?

A minap elengedtem egy gyerekmentőt és beszorultam a kereszteződésbe és 2 zöld után engedtek ki a kollégák a forgalomba, sűrű anyázások közepette. Ma az eddig kedvesnek tűnő szomszédunk elmondta, hogy elhoz egy menhelyi argentín dogot, 7 éves, valami szaporító adta le. Nekünk öreg és kis hülye kutyáink meg 2 lüke macskánk van. Az első esetben iszonyú dühös lettem, és egyre szorongóbb, hogy sose jutok ki a kereszteződésből, most meg a frász kitör, hogy egy ilyen kutya jön, a kerítésünket méregetem, mint egy ostrom előtt álló vár parancsnoka. A lényeg az, hogy én azt gondoltam, visszahúzódom, meditálok, próbálok nagyon jó arc lenni, főleg itthon dolgozgatni, és akkor a káoszt és feketeséget kizárom, de ezzel a kutyasztorival beállt az ajtóba az aggodalom. Nekem most segítene mindenféle akárcsak hirtelen jött reflexió is erre. Nem tudom, Tamás, ez ok, ilyet kérni? A bedőlt idő, az késztetett erre, amit írtál. :)

Bogár Zsuzsanna - Re: Félelem és haragpróbák?

Átérzem, amiken átmész... nálam a dacos gyerek követelődzik időnként, még...
Figyeld meg Magadban az érzést,
mindig a MOST-ban,
add oda neki az Időd, egy folyamat végigéléséhez, és keresd meg a pontos testérzeteket.
Úgy figyeld, mintha közben mondogatnád neki : Jól Van.
Próbáld meghallani közben: mit szeretne? mit akar elérni? mitől akar megóvni? mitől félt?
AZ, aki AZT érzi, egy részed.
Ha rájössz, hogy mit akar, mi JÓT akar Neked, akkor
magadhoz tudod vonni, és együtt fog tudni működni Veled abban,
amit Valóban Te
- a legmélyebb igazságod szerint -
Akarsz.
Lenni. ...
és Teremteni.

JK - Rádégnek a múlt tettei?

Sziasztok!
Tamás egyik utolsó bejegyzésében olvastam, hogy Bárdos András könyvkiadó-médiaszereplő arról beszélt legutóbbi üzleti szemináriumán, hogy ne keveredj soha csalásba, lehúzásba ilyesmikbe, mert a múltad, a tetteid örökre rád égnek, és függetlenül attól, hogy nem te csináltad, hanem elszenvedted, akkor se tudod lemosni magadról.
Nos két dolog is eszembe jutott:
1. az elmúlt 10-20 évben sokan belekeveredtek ilyesmibe, mert ez kb. része volt a mindennapos magyar gazdaságnak. Teli voltunk (vagyunk) csalóval, fejétől bűzlik a hal... Vagyis kevesen tudták elkerülni. Ez nem riogatás, csupán korkép/körkép/kórkép. Ha úgy Van, ahogy Bárdos Úr mondta, akkor az érintett tömeg nem marad(t) talpon. Mindezt főként azért lehet(ett) így eljátszani, mert az Átlag Bélák nem ismerik az érdek-érték-lehetőség-csapda viszonyokat, vagy mert a magyar népi kártyajáték nem a póker, a blöff és csalás játéka, hanem az ulti, ami nyílt tisztességes játékot vár el a játékosoktól.
2. Szerintem amennyiben tanultál a dologból, megfizetted az árát és meg is bocsátottál magadnak és minden résztvevőnek, úgy gyakorlatilag túl vagy rajta. Mindegy, hogy csalás vagy megcsalatás volt, vagy akármi más.
Szerintetek?

Novák Valery - Üdv.Mindenkinek!

A levél végén jelzett 404 tag (ami az error is) kíváncsivá tett, így belenéztem, mit mond nekem a számtáblája. Ez a számtábla nekem arról beszél, hogy a csoport a legkeményebb tartós fizikai igénybevételt is képes túlélni. Ugyanakkor rendkívül magas felelősségérzet jellemzi saját maga és mások iránt is. Meghatározó a környezettel való együttérzés folyamatos jelenléte, a türelem, a higgadtság és a precizitás is jellemezheti. Azt gondolom, ez megint csak érdekes ebben a közösségben.A csoport küldetése: erősíteni felelősségtudatát, mások iránti empátiáját, segítve mindazokat, akik erre rászorulnak. E küldetésben megfogalmazódhat az is, hogy másoknak szinte az életet jelentő támasza lehet.
Nos, nekem erről szólt a 404 gyorselemzése. Statisztika

Most: 7
Összes: 460488
30 nap: 8746
24 óra: 253