Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Beszélgetés szoba

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Toldi Zsuzsanna - Félelem és haragpróbák?

A minap elengedtem egy gyerekmentőt és beszorultam a kereszteződésbe és 2 zöld után engedtek ki a kollégák a forgalomba, sűrű anyázások közepette. Ma az eddig kedvesnek tűnő szomszédunk elmondta, hogy elhoz egy menhelyi argentín dogot, 7 éves, valami szaporító adta le. Nekünk öreg és kis hülye kutyáink meg 2 lüke macskánk van. Az első esetben iszonyú dühös lettem, és egyre szorongóbb, hogy sose jutok ki a kereszteződésből, most meg a frász kitör, hogy egy ilyen kutya jön, a kerítésünket méregetem, mint egy ostrom előtt álló vár parancsnoka. A lényeg az, hogy én azt gondoltam, visszahúzódom, meditálok, próbálok nagyon jó arc lenni, főleg itthon dolgozgatni, és akkor a káoszt és feketeséget kizárom, de ezzel a kutyasztorival beállt az ajtóba az aggodalom. Nekem most segítene mindenféle akárcsak hirtelen jött reflexió is erre. Nem tudom, Tamás, ez ok, ilyet kérni? A bedőlt idő, az késztetett erre, amit írtál. :)

Bogár Zsuzsanna - Re: Félelem és haragpróbák?

Átérzem, amiken átmész... nálam a dacos gyerek követelődzik időnként, még...
Figyeld meg Magadban az érzést,
mindig a MOST-ban,
add oda neki az Időd, egy folyamat végigéléséhez, és keresd meg a pontos testérzeteket.
Úgy figyeld, mintha közben mondogatnád neki : Jól Van.
Próbáld meghallani közben: mit szeretne? mit akar elérni? mitől akar megóvni? mitől félt?
AZ, aki AZT érzi, egy részed.
Ha rájössz, hogy mit akar, mi JÓT akar Neked, akkor
magadhoz tudod vonni, és együtt fog tudni működni Veled abban,
amit Valóban Te
- a legmélyebb igazságod szerint -
Akarsz.
Lenni. ...
és Teremteni.

JK - Rádégnek a múlt tettei?

Sziasztok!
Tamás egyik utolsó bejegyzésében olvastam, hogy Bárdos András könyvkiadó-médiaszereplő arról beszélt legutóbbi üzleti szemináriumán, hogy ne keveredj soha csalásba, lehúzásba ilyesmikbe, mert a múltad, a tetteid örökre rád égnek, és függetlenül attól, hogy nem te csináltad, hanem elszenvedted, akkor se tudod lemosni magadról.
Nos két dolog is eszembe jutott:
1. az elmúlt 10-20 évben sokan belekeveredtek ilyesmibe, mert ez kb. része volt a mindennapos magyar gazdaságnak. Teli voltunk (vagyunk) csalóval, fejétől bűzlik a hal... Vagyis kevesen tudták elkerülni. Ez nem riogatás, csupán korkép/körkép/kórkép. Ha úgy Van, ahogy Bárdos Úr mondta, akkor az érintett tömeg nem marad(t) talpon. Mindezt főként azért lehet(ett) így eljátszani, mert az Átlag Bélák nem ismerik az érdek-érték-lehetőség-csapda viszonyokat, vagy mert a magyar népi kártyajáték nem a póker, a blöff és csalás játéka, hanem az ulti, ami nyílt tisztességes játékot vár el a játékosoktól.
2. Szerintem amennyiben tanultál a dologból, megfizetted az árát és meg is bocsátottál magadnak és minden résztvevőnek, úgy gyakorlatilag túl vagy rajta. Mindegy, hogy csalás vagy megcsalatás volt, vagy akármi más.
Szerintetek?

Novák Valery - Üdv.Mindenkinek!

A levél végén jelzett 404 tag (ami az error is) kíváncsivá tett, így belenéztem, mit mond nekem a számtáblája. Ez a számtábla nekem arról beszél, hogy a csoport a legkeményebb tartós fizikai igénybevételt is képes túlélni. Ugyanakkor rendkívül magas felelősségérzet jellemzi saját maga és mások iránt is. Meghatározó a környezettel való együttérzés folyamatos jelenléte, a türelem, a higgadtság és a precizitás is jellemezheti. Azt gondolom, ez megint csak érdekes ebben a közösségben.A csoport küldetése: erősíteni felelősségtudatát, mások iránti empátiáját, segítve mindazokat, akik erre rászorulnak. E küldetésben megfogalmazódhat az is, hogy másoknak szinte az életet jelentő támasza lehet.
Nos, nekem erről szólt a 404 gyorselemzése.

Melegh Rózsa - Re: Üdv.Mindenkinek!

szuper!!!

Ildiko - Re: Üdv.Mindenkinek!

Nagyon preciz! Koszonom!

Vidáné Kassai Veronika - Re: Üdv.Mindenkinek!

Milyen klassz! :) A számok is mindent elmondanak! :) Mennyire jel, info minden!!! :)
Köszi! :)

Schmidt Éva - Re: Üdv.Mindenkinek!

Örömmel tölt el, köszi az infót!

Kozsdi Tamás - Re: Üdv.Mindenkinek!

Jó de azért ne merüljünk el ezekben a számokban, mert már nem igaz. Hiszen már legalább 508 címzett van ha nem több. És akkor tegnapról mára már mást jelentünk? Maradjunk meg a realitásnál szerintem.

Novák Valery - Re: Re: Üdv.Mindenkinek!

Igazad van kedves Tamás, csak ahogy számodra a 404-hez beugrott az error, nekem a kíváncsiság jött elő, mert hiszek benne, hogy nincsenek véletlenek. Ez a második alkalom volt, hogy belenéztem a számokba ebben a csoporban, és érdekes egyezések voltak a két időpontban. Természetesen minden napnak más a rezgése, ezek csak az adott pillnatokra, illetve napokra vetitett valóságot mutatták.

Parad Anna - Re: Üdv.Mindenkinek!

Jó ezt olvasni ! Köszi :-)

Bogár Zsuzsanna - CÍM = Miről fogsz írni?

Csak jelzem, hogy a Név mező alatt a Cím nem kívánja semmilyen címedet,
hanem csak a hozzászólásod, írásod "címét", = "témáját" tudod megadni ott,
hogy később könnyebben megtaláljuk, ha keressük.
(Talán okosabb lett volna az e-oldaltól, ha Cím helyett Téma szót választ a mező elnevezésére...)
:D

Bálint Mária - Álom bézs homokos parton

Furcsaságokat álmodom (némelyiket helyesen fejtettem meg), pedig nem szoktam sűrűn álmodni. Az utolsó azonban "hülyeség" volt. Minden szereplő mondott valamit, de azok csupa értelmetlenségek voltak. Némely szereplő úgy is mondta ki, mint aki tudatában van ennek.

Bogár Zsuzsanna - Re: Álom bézs homokos parton

Az jutott az eszembe,
hogy ha még emlékszel a szavakra, írd fel őket két oszlopba, és párosával keresd meg, mi jut eszedbe róluk - folytasd így, míg csak egy szó marad - az lehet az Üzenet.

(Szoktam ilyen módon megkérdezni a tudatalattimat,
ha valamilyen életbeli kérdésemre nem tudom a választ,
olyankor kétszer nyolc, véletlen eszembe jutó szóval kezdem...)

Nágel Andrea - x

Szeretettel köszöntelek benneteket,éljünk a lehetőséggel. Köszönjük Tamás

Halász Dezső - halaszboroka @vnet.hu

Üdvözlet Mindenkinek, aki jött/maradt.
D.

Kardos Feri - ***

Sziasztok!
Üdvözlök mindenkit itt a "KT csetcsapat" - ban!

Szöllősi Erika - szollosi.erika.margit@gmail.com

Szeretettel köszöntök Mindenkit!
Jó, hogy itt lehetek Veletek!

Lipták Ani - Békés

Üdv. Mindenkinek!
Csak ma tudtam benézni ide, de jó ez a csapat! Végigolvastam a kommenteket és csak annyit fűznék hozzá, hogy kiváncsi vagyok mi fog történni november 25-28 között. Az az érzésem, hogy ott indul valami majd. December 21-én meg már nyakig benne leszünk az újban. Napi szinten figyelem a Shumann rezgéseket, mert egyre furcsább. Minden most azt mutatja, hogy rakd rendbe magad és maradj csendben. Meditálj, összegezz, tervezz. Ez már szerintem nem a túlélésről szól, mert abból már jelesre vizsgáztunk, hanem a fejlődésről. Na meglátjuk.
Puszi nektek.

Simon Zsóka - Lehetőség-biztonság-információ

Köszönöm. Statisztika

Most: 5
Összes: 515661
30 nap: 13213
24 óra: 429