Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dreamworld - Július 2.

 


0:24 OH HÁT EZ AZTÁN!! - OSZTRÁK ELNÖKVÁLASZTÁS - Amikor nemrég kihirdették a végeredményt hogy 1%-kal és külsős levélszavazatokkal csak tudott nyerni az egyik már akkor gyanús volt az egész. Aztán egy hete jött a BREXIT. És ma nézd csak mi a hír: "MEGSEMMISÍTETTE AZ OSZTRÁK ELNÖKVÁLASZTÁS EREDMÉNYEIT A BÍRÓSÁG" A választást újra meg kell tartani. Az új választást várhatóan szeptemberben vagy októberben tartják majd. -- MIKOR? Amikor Cameron utódját. Oh hogy mennyire édesen alakul át minden, igaz?

 

 JB - Zsuzsa írja: Először nem nagyon értettem, mit foglalkozol ennyit JB lábával. Ezek a sztárok nem a saját életüket élik. Velük kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy nagy kár, hogy ennyien figyelnek rájuk. 

KT: Ezt más is írta, már hogy miért foglalkozom vele. Nos, sok mindennel foglalkozom. Van aminek tudom az okát és van aminek még nem. De ami érdekel azzal foglalkozom. Justin Bieber érdekes. Hogy miért az majd kiderül (számomra). Másoknak nyugodtan át lehet lépni ezen hirt. Minthogy más hírek is érdektelenek lehetnek.  Amúgy a "Love yourself" c. dala kimondottan erős. Pláne, hogy ki nem mondva egy fricska beszólás a másik üdvöske Gomez lánynak. :)) - Amúgy a Gomezre igencsak hasonlító másik volt szeretője (24, playboy lány) meg most ment hozzá egy 62 éves egyiptomihoz Santorinin. Az élet trükkös. http://www.globoport.hu/165360/62-eves-egyiptomi-milliardoshoz-ment-ferjhez-justin-bieber-exbaratnoje/ 

Bieber még mindig benne van a Gomez víziójában és ez a Love Yourself-ből kiderül, hiába szól be neki, sőt a fenti Deli lány is erre utal, erősen hasonló a lányok scan-je. (jó, hagyjuk, majd magamban elemzem tovább) 

 

0:34 WALES - Csak összefoglalóban láttam a meccset, de elképesztő. Mondjuk a belgák úgy megtörhettek a meg nem kapott 11-es és a 18-ról meg nem adott büntető után, mint ellenünk az osztrákok a piros lap után. Amúgy a bíró néha úgy tünt egy pankrációt vezet s nem egy foci meccset. (Ez előbbibe több minden belefér) Örült a lelkem a walesieknek, tehát valami jó dolog történik. Mondjuk már az is varázslat volt hogy a magyarok csoport elsők lettek és az is ebbe a kategóriába van, hogy Wales-Izland döntő lehet, igaz ehhez az ősnorvégoknak (ezek az izlandiak) ki kell ütni a házigazdát, amit sztm meg is tud tenni. Valaki varázsol és nyilván sok pénzt kaszál, de az is lehet hogy csak azért teszi, hogy szórakozzon kicsit. 

 

0:35 Szokatlan hazai baleset - Hatástalanítás közben, eddig tisztázatlan okból robbant fel egy robbanótest péntek délután a Hortobágyi Nemzeti Park területén. A robbanásban négy tűzszerész katona életét vesztette.  --- Valószínűleg egy olyan kísérleti eszköz robbant fel a Hortobágyon, amire nem lehettek felkészülve a tűzszerészek. Vannak olyan eszközök, amelyeknél a II. Világháború végén a szövetséges erők, a szovjet csapatok, illetve a német hadsereg is a hadizsákmányból talált bombákat utólag az általuk készített gyújtószerkezettel szerelték fel. A Magyar Honvédség 1. Honvéd Tűzszerész és Hadihajós Ezrede 2014 óta mentesíti a Hortobágyi Nemzeti Park területén található egykori lőteret. Nagyjából négyezer hektáros !!!!! terület mentesítését hajtják végre. - inforadio. 

 

0:40 ABSZOLUT FONTOS HIREK - Észak-Korea vezetője, Kim Dzsongun közel 40 kilót szedett fel, mióta hatalomra került 4 évvel ezelőtt. Sokat eszik és iszik – derítették ki dél-koreai kémek. A fiatal vezető állítólag álmatlanságban is szenved, és paranoiás a személyes biztonságát illetően – jelentette a dél-koreai Nemzeti Hírszerző Bizottság. Amikor átvette apjától az irányítást 2012-ben, Kim súlya kb. 90 kiló lehetett. Mint kiderült: 2014-ben már 120 kilót nyomott, idén állítólag már 130-at. Azon túl, hogy túlsúlyos, gyakran látják cigarettával a kezében, ahogy ellenőrzi a növényeket, az építkezéseket stb. Kim apja és nagyapja is elhízott, és erős dohányos volt. Mindketten szívrohamban haltak meg. (globoport)

KT: (Éjszakai szabadszáj) De most komolyan. Ott vagy egy eldugott kis bunkerban két atomhatalom között és kb. mindenkitől rettegsz. Ilyenkor a lélek eszik és szív. Nyilván inni is kell. Nehéz sors. Örökölni egy országot és félni hogy délről vagy északról vagy a levegőből vagy a vízről bombáznak e szét. Az élet rövid. 

 

11:40 Levi irja Walesből: Pàr gondolat a tegnapi Velszi meccshez. Elöször is tudni kell, hogy a foci eddig nem volt a nemzeti sport, de ami most törtènik az összeràzza az ö nemzetüket is. Az elejèn volt a belgàknak egy hatalmas helyzete, hàromszor rugtàk meg a labdàt a kapu elött, egyszer a kapus ès kètszer a vèdök hàritottak. De a meccsen végig olyan érzésem volt hogy a Velszi kapu be van deszkàzva. Az egyetlen belga talàlatot pedig mintha egy mesterlövèsz(orvlövèsz) lötte volna, de hiàba talàlt cèlba a Velszi szivet nem tudta megàllitani. A meccs  nèha igaz hogy egy kisebb birkozàsba ment àt, de ez csak a bíròt minösíti. Bale-t az elejèn legalàbb kètszer ràngattàk le jò ütemben a kapu elött lap nèlkül mig a Velszieknek minden vèdekezö megmozdulàsa sàrgàt èrt addig a pontig amig a bìròt kèrdöre nem vontàk a jàtèkosok emiatt. Utàna a bírò legalàbb engedte mindkèt oldalon a tusàt.
Az elsö gòl szerzöje a csapatkapitàny Ashley Williams (vèdö) aki az egèsz Velszi csapatot összetartja, màr èvek òta ö viszi a hàtàn Swansea csapatàt a PL-ben. A meccs vègèn amikor összeàlltak egy körbe ès ugràltak a kör egy szív alakba ment àt, ezt felülröl lehetett csak làtni olyan volt mint egy dobogò szív.

 

11:48 Nógrádi tegnap este ECHO: 7 perc az osztrák választásról és hátteréről. Nagyon komoly :) https://www.youtube.com/watch?v=Ia9P3lH_eeo

 

11:54 OH - Pénteken délután hat huligán kövekkel dobálta meg Mészáros Lőrinc horvátországi luxusnyaralóját, az Ugljan szigetén lévő Villa Mariát. Horvát lapok pénteken számoltak be arról, hogy a horvát fociválogatott sztárja, Ivan Rakitic itt nyaral a családjával, A hírt több magyar lep is átvette, hiszen a horvátok megírták azt is, hogy a luxusvilla Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester és az eszéki focicsapat tulajdonosának nyaralója. A magyar sajtó már össze tudta kapcsolni a hírt azzal is, hogy a nyaraló sajnos nem szerepel Mészáros vagyonnyilatkozatában. Nem tudni, hogy a huligánoknak magával a villával, Mészárossal vagy Rakiticcel volt bajuk. De Rakiticék azért elmenekültek a házból és a szigetet is elhagyták egy motorcsónakkal. (444)

 

12:00 BOMBA - Újabb részletek a délutáni, hortobágyi robbantással kapcsolatban: 
egy negyedtonnás repeszromboló bomba hatástalanításán dolgoztak a tűzszerészek, és a gyújtószerkezetet már eltávolították, amikor a detonáció történt. Az elhunyt katonák a 30-as éveiben jártak, öt gyermeket hagytak maguk után. (euronews) 

 

21:53 JUJ egy MALÉV gépről és a 70-es évekbeli esetéről filmet forgattak. ime a film előzetese. Nagyon várom!! :)) https://www.youtube.com/watch?v=EbJzQLUhTA8&feature=youtu.be

 

 

Statisztika

Most: 3
Összes: 667135
30 nap: 5295
24 óra: 183