Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dreamworld - Július 5.

 

11:15 PETRA ÉS A SZAVAZÁS - Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök ma. (info)

 

11:50 PETRA ÉS AZ ÚJ ELNÖK - Október másodikán tarthatják az államfőválasztás megismételt második fordulóját Ausztriában - közölte Wolfgang Sobotka belügyminiszter.

 

KT: A fenti két hír dátuma közötti hasonlóságban csakis a véletlen játszhatja a szerepet. 


11:34 MIR KÁRTYÁK - Az első MIR kártyákat 2015 végén bocsátották forgalomba az orosz bankok. A MIR nemzeti bankkártya fizetési rendszer azért hozták létre, mert az Egyesült Államok az ukrán válságra hivatkozva utasította a VISA és MasterCard kártyatársaságot, hogy korlátozza a szolgáltatását néhány orosz pénzintézetnél. (oroszhirek) 

 

11:55 Andi írja Londonból: "Az országban káosz. Hullanak a politikus fejek. Legtöbbjük maguktól távozik. Angol kollégáim - egészségügyi dolgozók - azóta tüntetni járnak. Igaz, nekik ebben már van rutinjuk: a folyamatos egészségügyi nyirbálások és egyéb botrányos intézkedések miatt amúgy is elég gyakran tüntetnek. Őket is nagyon mellbe vágta ez a döntés, illetve a kialakult helyzet. Az eddig többnyire csendes "győztesekből" pedig itt-ott hihetetlen erővel tör ki a rasszizmus. S néhány beszámoló szerint már a 180 cm magas szőke briteket sem kímélik, ha itt-ott lengyelnek nézik őket. Persze sokaknál az idegengyűlölet általános, s akár sokadik generációs muszlim ill. európán kívüli csoportokat is újult erővel zaklatnak, pedig belőlük a kilépés után sem lesz kevesebb."  

 

12:23 A megtalált kapcsolat 39. része a DILEMMA. https://www.youtube.com/watch?v=eXBneRHM0g8

 

Statisztika

Most: 5
Összes: 669044
30 nap: 6183
24 óra: 199