Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dreamworld - Június 10.

2016. június 10. péntek

 

9.30 DESZAKRALIZÁCIÓ TE ELLENED! - Nézzünk egy kicsit körül
1. van egy "szentkorona" amelyikről francia és német kutatók leírták hogy papi körök által készített tudatos hamisítvány - erről még lesz szó.
2. van egy kard a korona alatt, amely nemhogy szentistváné nem volt, ráadásul kb. 16. sz.-i
3. van egy palást, amelyik hogy hogynem ÓSZÖVETSÉGI alakokkal bír, s a rajta levő "időmeghatározás" hogy 1031, az utólagos hamisítás, egyszerüen csak rávarrták. Kamu. 
4. Van egy szentjobb, amelyikről Trogmayer régész leírta hogy egy egyiptomi múmia keze. Szerintem sem istváné. Akkor kinek mágiáznak minden évben? Diszkosárban hordva?
5. A pápa koronát küldött a bulla igazolja. Hát nem. Az 1000. márciusi bulla egy 1630-as években Boszniában csinált hamisitvány bizonyítja Karácsonyi 1891-ben. Még a szentistván legenda sem tud korona küldésről.
6. Aztán hol vannak a szentjeink, árpádházi királyaink sírjai, hercegeink, hercegnőink sirjai, egyetlen magyar arisztokrata rokonnak a sírja? Minden sírt meggyaláztak, minden sírt kiraboltak, minden sírt elloptak. A csontokat eladták "ereklyeként". KIK? Akik a fenti 5-öt is szervezték.  

 

9:36 Erika: Köszönöm Neked az összetett munkádat! (Pedagógiai szavakkal: a témában komplexen, több tevékenységi formában alkalmazod az ismeretek elmélyítését és továbbadást!) 

 

9:40 BREXIT. Olvasom a mai euronews hireket, az angolok kilépésével kapcsolatban. Erről ebben itt ez a mondat: "A két tábor fej-fej mellett van, a legfrissebb kutatások szerint az unióban maradók 1 százalékkal vannak többen." - Ez kamu. Soha nincs 1%-os választási különbség. Sehol. Se Izraelben, se Amerikában, se a pizzaevő magyar választók között. SEHOL. Egyetlen célt szolgál. A szavazatszámlálók célját. Egyiptomtól Ausztriáig.

 

11:10 FRO - Nem felelősségteljes az Eb nyitónapján sztrájkolni - mondta a francia elnök. Ne veszélyeztessék az Eb rendezését - ezt kérte Francois Hollande francia elnök a sztrájkoló szakszervezetektől. A sztrájkolók azt válaszolták: azt nem ők döntötték el, hogy mikor lesz az Eb. A szurkolóknak nem csak a meccsekre lesz nehezebb eljutniuk tömegközlekedéssel. Több városban a szemétszállítást is beszüntették - az utcán heverő szemét látványának pedig érthetően nem örülnek a turistáktól nagy bevételt váró éttermek és kocsmák. (vg)

 

11:22 1258. június 10. A pápa törvényhatóságot kíván gyakorolni IV. Béla felett. IV. Sándor intette IV. Béla királyt, hogy atyja II. Endre által a sz. földön jártakor a jeruzsálemi János-vitézeknek kötelezett 1000 ezüst gírát fizesse meg, és a hátralékra nézve is tegyen eleget. Ennek nem lévén sikere, 1259. június 25. az esztergomi érseknek kiátkozás terhe alatt parancsolta meg: azzal figyelmeztesse a királyt kötelme teljesítésére, hogy ha annak 3 hó alatt eleget nem tesz, jelenjen meg ügyvédje által a sz. szék előtt, hol ítéletet nyerend. - kenetteljes, lealázó, manipuláló, fenyegető. Ha nem fizetsz kiátkozlak. 

 

11.30 1607. június 10.: Rudolf várta, hogy Rákóczi  bebocsátja Erdélybe a jezsuitákat, de a Kolozsvárra összegyűlt rendek többsége tiltakozott a szándék ellen.  - A nemzeti önvédelem működés közben. 

 

1827. június 10. A pesti kaszinó megtartja első ülését.
1842. június 10. Kossuth Pest vármegye közgyűlésén javasolja, hogy Horvátország kapjon teljes közigazgatási és törvényhozói önállóságot.
1880. június 10. A Magyar Vasúti Bank megalapítása
1894. június 10. A Wekerle-kormány újbóli kinevezése.
1897. június 10. A Torontál megyei Eleméren csendőrsortűz a bérlővel tárgyaló munkásokra.

 

11:43 Sz.né: "Már korábban kezdődött de az utolsó 10 nap valóban a sűrűje volt, és szerintem még nincs vége... Nem "szokásos" események, úgy fizikai, mint emberi vonatkozásban. Ebből az emberi a legrosszabb. Aljas indulatok és cselekedetek, a másik semmibevevése, a hivatalokban mintha fogalmuk sem lenne, mi a tisztességes ügyintézés, aminek a következménye nagyobb baj, mint máskor... A bumeráng is úgy érkezik vissza, hogy az eldobója nem számít rá, hogy már visszajön. Vannak akik, mint a levágott fejű kakas szaladgálnak, és közben rombolnak... Érzésem szerint pedig éppen most kellene nagyon higgadtan és megfontoltan cselekedni, de lehet, hogy inkább a cselekvéssel egy kicsit kivárni. A döntések elhamarkodottak...

 

13:01 A hirlistán lehet szavazni hogy hány pontot szerez a magyar csapat a csoportkörben? Ugye 3 meccs max 9 pont lehet. A válaszok: 32% szerin 0 pont ! :), 35% szerint 1-2 pont (azaz max 1 v. 2 döntetlenünk lesz), 13% szerint 3 pont (mondjuk 1 győzelem és nem 3 döntetlen), 12% mond 4 pontot (1 győzelem és 1 döntetlen) és 2% szerint mindenkit megverünk még a portugálokat is és 9 pontunk lesz. 

 

15:18 Krisztina: Az elmúlt hetekben több olyan ember jelentkezett nálam aki szó szerint a bekattanástól félt és ebben kért segítséget. llyenkor megkérdezem honnan tudod, hogy én nem vagyok már "bekattanva"? És miben segítsek, a kijózanodásban vagy a bekattanásban?:-) Tartás kell, erős belső tartás, különben elsodor az ár.

- KT: Egyet értek. Belső tartás a kulcs. Továbbmenve az erős tudat, hogy mi vagyok én és mi nem vagyok én. Mi az ami csak bevetítődik, ami a szemem előtt pereg le s mi az amit ugyan átélek érzelmileg is, de mégis nem azonosulok vele. Mint egy cövek amit levertek, vagy vallási keretben egy kőszikla amit körbemoshat az ár, s ha valaki meg akar őrűlni nem veszem át tőle. Nagyon kemény lecke, megállni, uralni magunk, de tény hogy vagy elsodor vagy megedződünk. 

 

15:30 Halál a Városházán - Tarlós István sajtótájékoztatója előtt alig pár perccel lett rosszul egy nő a Városházán. Rohammentőket is hívtak, de már nem tudták megmenteni az életét. A nő fővárosi pedagógusnap alkalmából rendezett pénteki ünnepségen huszonöt pedagógus társával együtt kapott volna Bárczy István Díjat kiemelkedő teljesítményéért, de ezt már nem vehette át. (hvg)

 

15:31 Az amerikai haditengerészet hatodik flottája a múlt héten közölte, hogy a Porter romboló kifut a Fekete-tengerre, hogy ott a szövetségesekkel és partnerekkel együtt "rutinjárőrözést" hajtson végre. Moszkva ellenlépéseket helyezett kilátásba. a NATO amerikai főtitkár-helyettese még áprilisban közölte, hogy a szövetség Oroszország "feltartóztatása" érdekében növelni fogja fekete-tengeri haditengerészeti jelenlétét. Az 1936-os montreux-i nemzetközi hajózási egyezmény szerint a romboló - mivel nem fekete-tengeri országok fennhatósága alá tartozik - legfeljebb 21 napig tartózkodhat a tengeren. (oroszhirek)

 

15:40 NÉMET-TÖRÖK Továbbra is feszült a viszony Németország és Törökország között. Német sajtóértesülések szerint Erdogan a napokban bírálta a Bundestagot, illetve a török származású képviselőket, az örményellenes vérengzések ügyében hozott határoztat miatt, amely a vérengzéseket népirtásnak minősítette. A Bundestag elnöke élesen kritizálta, a török elnök kijelentését. (euronews)
-- Nógrádi legutóbbi előadásában - fenn van a videó tegnapi kb. - mondja benne hogy miért ezért a valóban népírtásért emelik fel a szavuk? "ötven másikat tudnék hozni" - mondja Nógrádi. Sem a német elnök sem a külügymin. NEM írták alá ezt a doksit. Megpuccsolták Merkelt házon belül? A népírtást a Bundestag és nem Merkel mondta ki ugyanis.  Angela Merkel számára a Törökországgal való szövetség kulcsfontosságú a menekültkérdés miatt. A török származású német képviselőket a közösségi médián sem kímélték. Vannak, akik halálos fenyegetéseket kaptak, őket most rendőrök védik. A bundestagi döntés után heves tüntetések kezdődtek az ankarai német nagykövetség előtt. (euronews)

 

15:41 ERDO GONE - A török elnök is részt vett a bokszolólegenda, Muhammad Ali búcsúztatóján Louisville-ben csütörtökön, magán a temetésen azonban nem, hirtelen hazautazott Törökországba, egyelőre nem tudni, hogy miért. A világklasszis sportoló búcsúztatásán csütörtökön több mint 15 ezren vettek részt a szülővárosában. Több török médium szerint az államfő nagyobb sajtójelenlétet remélt az amerikai úttól, mint amekkorát végül kapott. Ali 74 éves korában a múlt héten halt meg. 

 

15:44 Este f9 Rúzsa Magdi free koncert a Millenárison. Én tuti megnézem. Még sosem láttam élőben. Ma van a II. kerület napja és ezért van ilyen hepaj. 

 

16:04 WELCOME TO THE NEW WORLD -- A magyaroknak megtiltanak minden kis szertartást, ők pedig nyilvánosan élő adásban végzik a szexuálmágiát, egyiptomi rituálé alapján. Ez egy ilyen világ. 9 perces videó az új svájci alagút megnyitóról ahol tekerj az 5. perchez. Elég 3 percig nézni. Talán nem fordul fel a gyomrod. Saját "istennek" áldoz. Neked másikat ad el. A tiedet pedig letiltja. Its magic. 
https://www.youtube.com/watch?v=koQZt019P8g
Kommentek alatta:
- this was unsettling. can anyone explain what this was? what does it have to do with the tunnel and just why?
- WHAT THE FUCK! this shit is going to be very normal to see in the next few years
- Switzerland, huh?   Strange things going on.   Scratch that place off my potential visit list.
- If you think this has anything to do with a Swiss folk story about making a pact with the devil to build a bridge, you're wrong. This is just the cover story we're being sold, for those with eyes to see this is loaded with occult symbolism of the Luciferian agenda. Human sacrifices, summoning demons, opening portals to welcome the antichrist, the enslavement and depopulation of humanity, calls for a one world government and religion, it is all there. This is not art, this is a carefully constructed piece of occultist symbolism to communicate a message to the collective consciousness of humanity, that the Luciferian agenda is now becoming realized  It is all a carefully constructed plan that has been played out since the fall of Babylon to bring in the New World Order. And if you think this means world peace, you're wrong again because their plan is to wipe out 99% of humanity as a sacrifice to welcome the antichrist. 

 

16:14 BRITAIN EXIT - Schäuble német pénzügyminiszter szerint más tagországok is kiléphetnek az Európai Unióból, ha Nagy-Britannia távozik onnan. Per pill 28 tagállama van az EU-nak. "Európa szükség esetén Nagy-Britannia nélkül is működik" - mondta Wolfgang Schäuble. A Brexit a belső piac elutasítását jelenti, és erre az esetre érvényes az az alapszabály, hogy "in is in, out is out", vagyis nincs köztes megoldás, Nagy-Britannia vagy uniós tag marad, vagy teljes egészében megszűnik tagsági jogviszonya - húzta alá a német pénzügyminiszter. Úgy vélte, a Brexit esetén fel kell hagyni az uniós integráció elmélyítésével. Az esetleges brit távozásra nem lehet az a válasz, hogy "egyszerűen még több integrációt követelünk" (atv)

-- Amúgy a font árfolyama kb 2 hónapja amióta a félelmek a kilépésre felerősödtek 10%-ot esett. A korábban 430 ft-os árfolyam körüli szint most 399 körül mozog. Igaz a múlt héten megszaladt 415-ig, de alapvetően tartja a -10%-ot az elmúlt 2 hónapban. 

 

16:19 Margó: Kedden annyi minden ràm zúdúlt, a kutyàm kinyírt két kacsàt, két csirkét. Megbotlottam málnaszedés közben, felhasította a làbamat annyira a màlna szàra, orvos. Leejtettem a laptopot, eltőrt a képernyő, a lànyommal összezördülés...

 

16:26 PE LÉ - Egy londoni árverésen összesen 4,4 millió euróért (1,36 milliárd forint) keltek el a háromszoros világbajnok brazil labdarúgó, Pelé relikviái. 1970-es aranya 434 ezer euróért talált gazdára, az ugyanebben az évben kapott Jules Rimet Kupa-másolatért (!) - melyet egyetlen háromszoros világbajnokként kapott - 394 ezer fontot fizettek. Az 1958-as és 1962-es aranyérmét 395 ezer eurónál ütötték le. A régi útleveleit, illetve az 1970 és 1972 közötti dokumentumait tartalmazó kollekció 9500 fontért kelt el, ami több mint négyszerese volt a kikiáltási árnak. A 75 éves Pelé az árverés bevételének nagy részét a curitibai gyermekkórháznak ajánlotta fel. (atv)

 

16:26 Szerintem az osztrákokat 3-1-re meg fogjuk verni kedden. Ha mégsem, akkor is elfogy 1 millió liter sör. Itt és ott is. 

 

16:30 Michelisz Norbert (nki automob. szöv) - A Hondák a szabálytalan padlólemez miatt komoly büntetést kaptak, a Magyar Nagydíjon és a Marokkóban szerzett pontjaikat ugyanis elvették. A fellebbezés után az FIA most módosított, és a Hungaroringen szerzett pontokat megtarthatják Micheliszék, a Marrakechben gyűjtötteket viszont elveszik tőlük. Magyarországon Tiago Monteiro révén egy harmadik helye volt a Hondának, Marokkóban azonban a főversenyen hármas Honda-győzelem született Huff, Michelisz, Monteiro sorrendben. Michelisz itthon egy, Marokkóban viszont 22 pontot szerzett.  - Tehát a 22 pont off, az 1 marad. (vs) 

 

16:32 Orosz alapkamat: Az orosz jegybank pénteken - csaknem egy éve első alkalommal - csökkentette az alapkamatot. 50 bázisponttal 10,5 százalékra csökkentette 11,0 százalékról. Az új kamatszintnek szimbolikus jelentősége is van, mivel megegyezik a rubel árfolyamának védelmében 2014-ben végrehajtott nagymértékű, 17,0 százalékra történt emelés előttivel. Az infláció stabil 7,3 százalékon tartózkodott az elmúlt három hónapban. (napi) 

 

16:35 SZABADULJUNK - Harry Houdini magyar származású világhírű szabadulóművész relikviáit, többek között bilincseit, zubbonyát és könyveit mutatja be a The House of Houdini múzeum, amely pénteken nyílt meg a budai Várban. David Merlini szabadulóművész, a múzeum megálmodója és létrehozója a megnyitón emlékeztetett arra, hogy Harry Houdini Budapesten, a Rákosárok (ma Csengeri) utcában született Weisz Erik néven 1874-ben. látható tárgyak között fellelhetők az illuzionista könyvei, kéziratai, kellékei, bilincsei, de a tárlat részét képezi Harry Houdini egyik saját, hírhedten biztonságos béklyója, egy Tower-típusú duplazáras bokabilincs, valamint egy általa jegyzett levél is, amelyet még az amerikai mágusok társasága (Society of American Magicians, SAM) elnökeként írt.  Weisz Erik négyéves volt, mikor családjával kivándoroltak az Egyesült Államokba és Wisconsinban telepedtek le. Erik tizenkét évesen megszökött otthonról, és beállt egy vándorcirkuszba, de aztán mégis hazatért, hogy segítse szüleit. Ifjú korától edzette magát futásban, úszásban és bokszolásban, így nyert kitűnő fizikuma és kitartása később képessé tette emberfeletti teljesítményt igénylő menekülő számainak végrehajtására. Apja 1892-ben bekövetkezett halála után a francia mágus, Jean-Eugene Robert-Houdin iránti tiszteletből felvette a Houdini nevet, majd vándorcirkuszokban kezdett fellépni. Pár évvel később Martin Beck impresszárió fedezte fel tehetségét, az ő segítségével hódíthatta meg Amerika és Európa színpadait. 1926-ban, Halloweenkor hunyt el hashártyagyulladás következtében. (ma)

 

16:40 PETRA - Hatalmas építmény maradványait fedezték fel a homok alatt Petra ókori romvárosában angol és amerikai régészek. Az épület alapja nagyjából olyan hosszú, mint egy olimpiai úszómedence, szélessége kétszer akkora. A régészek szerint a romváros egyetlen épületére sem hasonlít. A sivatagi karavánközpontot a Kr. e. 4. században alapította a nabateus arab törzs, amely a mai Jordánia, Irak, Szíria és Libanon egyes részeit lakta. A maradványok között talált cserepek arra utalnak, hogy az épület Kr. e. második évszázad közepén épült, amikor a karavánváros a virágkorát élte. Úgy vélik, a hatalmas építményben szertartásokat tartottak. (ma) 

 

16:45 CSEH - július elsejével összevonják a cseh rendőrség két elit, eddig önálló osztályát, a szervezett bőnözés elleni osztályt és a korrupcióellenes osztályt. Tiltakozásul a terv ellen Robert Slachta, a szervezett bűnözés elleni osztály vezetője pénteken reggel lemondott tisztségéről. Robert Slachta nevéhez fűződik az, hogy 2014-ben vizsgálatot indított Petr Necas akkori miniszterelnök kabinetfőnöke ellen, illetve a kormányzó Polgári Demokratikus Párt (ODS) három képviselője ellen korrucpió miatt. Ez a rendőri beavatkozás a Necas-kormány bukásához vezetett. Slachta bejelentésére reagálva több elismert rendőr és detektív is jelezte, hogy szintén távozni fog a rendőrségtől, ha megvalósul az összevonás. Míg a kormányfőt is adó Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) védi a tervezett intézkedéseket, addig a második legerősebb koalíciós partner, az Andrej Babis pénzügyminiszter vezette ANO mozgalom, élesen ellenzi és azonnali koalíciós tárgyalást akar az ügyben. "Ha megvalósul a két elit egység összevonása, akkor ez a kormány, amely a korrupció elleni harc kormányként hirdette magát, a korrupciót támogató kormánnyá válik" - jelentette ki Babis. (ma) 

 

16:51 Holnap lesz egy kis eső. Szinte az egész ország citromsárga. http://met.hu/idojaras/veszelyjelzes/figyelmezteto_elorejelzes_holnapra/

 

18:09 MU - Hazaküldték a labdarúgó-Európa-bajnokságról David De Geát, a spanyol válogatott kapusát – írja az Independent. Spanyol lapértesülések szerint a torna nyitónapján rakták ki a Manchester United focistáját a keretből. Állítólag három társával - Iscóval és Iker Muniainnel – részt vett egy nő megerőszakolásában. Az eset még évekkel ezelőtt, 2012-ben történt, amikor a labdarúgók a spanyol U21-es válogatott tagjai voltak. A eset egyébként egy spanyol pornófilmes bírósági tárgyalásán derült ki. 
-- Ez az eset, mintha nemrég hazánkban láttunk egy szinkront?? 1) sok éve volt 2) 3 "férfi" tette 3) sportolók voltak 4) kiderűlt.

 

18:13 Az időkép csinált egy eb-re vonatkozó időjóslást. Azaz hogy ha szabadtéren nézel egy meccset hazánkban mi esik rád vagy nem. http://www.idokep.hu/eb  Nos a keddi osztrák-magyarra azt írják most: 21 fok, zápor. - Záporozzanak a gólok akkor. 

 

19:41 Még egy aukció - Adolf Hitler és Hermann Göring náci vezérek állítólagos személyes tárgyaiból jelentett be árverést egy müncheni aukciósház. A június 18-án kalapács alá kerülő tárgyak John K. Lattimer, a nürnbergi perben a vádlottak egészségügyi ellátásáért felelős amerikai orvos gyűjteményéből származnak. A gyűjtemény részét képezi az a sárgaréz ciántartó, amelynek segítségével Hermann Göring röviddel a tervezett kivégzése előtt Nürnbergben megmérgezte magát, Hitler több röntgenfelvétele, az 1944. július 20-i merénylet dossziéja, valamint a bírói kalapács. ... A kutató a dpa-nak elismerte, hogy a történelmi tárgyaknak lehet bizonyos kisugárzása. (mult-kor)

 

22:34 Juj. Ez a Magdi koncert remek jó volt. Nagyon sokan jöttek el a Millenárisba. Először láttam élőben Magdit, sok szempont szerint lehetne osztályozni a látottakat. Volt üzenet, több is, prózában és hangban, volt látvány, volt energia, volt szeretet, ez többször tapintható volt!!! másfél órát nyomtak a kerületi napon, és a polgármester Láng Zs. konferálta fel az énekesnőt. A produkció profi volt, a mozgásában rengeteg alázatot láttam a közönség felé. Megmutatta azt a lány, aki Kishegyesen a szénabálákon álmodozik a csillagos ég alatt és megmutatta azt az énekesnőt, aki az Eurovozión kétszáz millió embernek énekelt. Én a Gábriel miatt menten. Mindjárt a 3. dal volt. Soha rosszabb péntek estét. :) 

 

22:46 CHEMTRAIL  - Mariann: Üdv.újra a nép között! Szeretnélek megkérni mondj valamit a Chemtrail támadásokról, mert nálunk Nyíregyházán most már napi rendszerességgel permeteznek és egyre lejjebb jönnek a gépek. Mi ennek a célja és miért nem tehetünk semmit? Három hete Repülőn utazva láttam.hogy 12 ezer méter felett is permeteznek a gépek. Talán ettől zizi mindenki vagy ezért hullanak az emberek.

KT: Nos, igen hetente látom én is Budán, pl. ma is, hogy aktivan készül a matekfüzet (mértani pontossággal húzott kockás csíkhálózat, mely szétterül aztán). Van erről videó a yt-on, de még nem volt kedvem végig nézni. Valaki összefoglalhatná pontokba szedve hogy mi ennek a célja? Én nem bújok összeesküvés oldalakat, van elég ilyen felismerésem a magyar törit kutatva is :) - Szóval kérdésedre inkább a saját véleményem mondom. 
   Amikor ezek a viharok vannak - megfigyeltem - utána a tér mindig jobb kicsivel. Tehát lehet benne tudati mágia megtörés, (Európában lehet mit bontani) pl. termény pusztítás (ápr-ban -2 fokot csináltak elfagyott a barack meg a mindenünk) aztán lehet népet ritkítani vele valahogy áttételesen, de van benne talán vmi ürtechnológia is, hiszen amig felhő van felette be lehet lépni "baráti" űrhajóknak az adott térbe. Ez lehet vad, de még ez is eszembe jutott :) 
   Az biztos hogy "nem magyar érdek" hogy egy orbáni kiszólással éljek - ami itt történik, de azt hiszem ez a technológia lényegesen nagyobb fegyver mint amire ma gondolni merünk. Nekem nincs hatalmam ennek megváltoztatására, így elfogadom hogy van, mint azt hogy a cigifüstöt az arcomba fújják, az utca kutyaszarral van tele, az emberek arcán a totális kimerültséget látom és egyre több a csöves az utcán. Ez a világ ma ilyen. Koncentráljunk arra, amire hatni tudunk. De ezzel együtt aki össze tudja foglalni tömören a chemtrailezés lényegét kérem tegye meg. Közreadnám. 

 

23:00 Huu Trondheimben (kedvenc katedrálisom észak norvég településén) egy ásatás folyik ahol az 1100-as évekből találtak egy csontvázat. Akinek lenne kedve összefoglalná miért izgi a téma? Köszi. Norvég királyi téma.. Norvégia azért izgalmas mert őket is legyűrte a klérus mint minket. Pedig a viking tesóknak hagytuk oda Kijevet is annó. Viking kardleletek szép számmal kerültek elő hazánk földjéből is. Én ötször járhattam Norvégiában, Trondheimben egyszer, de életem legmeghatározóbb élményei közé tartozik. Annó beszámoltam róla élőben is. 

http://www.heritagedaily.com/2016/06/skeleton-provides-evidence-that-confirms-historical-events-mentioned-in-the-norwegian-viking-sagas/111670

 

 

Statisztika

Most: 1
Összes: 657424
30 nap: 4776
24 óra: 162