Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dreamworld - Június 22.

 

0000 Ma bezár több bolt 17 órakor, iskolai rendezvényeket hoznak előre, hogy mindenki otthon lehessen. Ma Magyarország a képernyőre vagy a kivetítőre fog tapadni 18 órától, a kánikula ellenére is. Ugy játszhatunk egy "elátkozottnak tűnő" Portugál csapat ellen, hogy ha kikapunk is a 16 között vagyunk, de ha hozzuk a formánk, e csapat ellen van is mit keresnünk. Tanulságos, emlékezetes és jó meccset várok. Böde Danit megkérdezték hogy számolgatják e a pontokat, esélyeket? Ő erre azt felelte, hogy a tyukokat kell este megszámolni, nem a pontokat. ;) Elég érdekes, másvilági azaz mesebeli csapatunk van. Szürke mackónaci, a legidősebb KIRÁLY védi a bástyát. A falusi mesebeli hős már nemcsak tengert lát, hanem Jetskire is ülhet, sőt ha feldob egy norvégot a vállán, nem is érti hol ebben a sárga. Szóval mókás. De azt hiszem ilyen a magyar. Ilyen "furcsán vicces" de eredményes. 

 

tik.jpg


13:50 FONT: Tovább erősödik a font. Vagyis lehet hogy holnap mégsem lesz kilépés?

 

RONALDO - Megkérdezte egy riporter Ronaldót a mai magyar-portugálról de láthatóan feszült volt mert a mikrofont elvette és a tóba dobta. Minek kérdezik? Majd a pályán kiderül mi van. Video 20mp-ben https://www.youtube.com/watch?v=JnkIjzDUq6Q

 

Éva: Naptekeredés: El nem tudom képzelni, mit takarhat és hát nem fontos, de...
Tegnap délután olyan hosszan tartó, váratlan és alapjában indokolatlan hisztérikus sírógörcs kapott el, amilyen már évek óta nem volt. Nem hozott megkönnyebbülést, de mintha "letudtam" volna valamit.

 

"belefér a büdzsébe" - Az UEFA fegyelmi bizottsága 65 ezer euróra (20,3 millió forint) büntette az MLSZ-t a franciaországi Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában, a szombati Magyarország-Izland mérkőzés (1-1) során történt incidensek miatt. Marseille-ben több drukker be akart mászni a pályára, voltak, akik a stadion biztonsági személyzetével és rendőrökkel verekedtek, hanggránátot és petárdát lőttek fel, fáklyát dobtak a pályára. A verekedésekkel kapcsolatban több magyar szurkolót előállítottak, közülük egyet hivatalos személy elleni erőszak gyanújával le is tartóztattak. az UEFA az Ausztria elleni, bordeaux-i mérkőzéssel (2-0) összefüggésben pirotechnika használatáért 20 ezer euró (6,2 millió forint) befizetésére kötelezi a magyar szövetséget.

 

13:58 BP - Ma f8-tól már nem jár a margit hidon a villamos. Igy készül - először - a meccs utáni fiesztára a BKK. Bölcs. 

 

14:00 ÁRVERÉS - Egy argentinnak mondott rejtélyes licitáló vásárolta fel a legtöbb holmit egy árverésen, amelyet Adolf Hitler és Hermann Göring náci vezérek személyes tárgyaiból tartottak Münchenben nagy titkolózás mellett. a névtelenségbe burkolózó "argentin" vevő több mint 600 ezer eurót (legalább 188 millió forintot) költött az árverésen, 275 ezer eurót (86 millió forint) fizetett Hitler utolsó katonai zubbonyáért és 3000 eurót (940 ezer forintot) Göring "kissé dohos" selyem alsónadrágjáért, amelyet egy ugyancsak selyem hálóinggel együtt 500 euróért hirdettek meg. Hitler 18 ezer euróért kínált zoknija hidegen hagyta az argentint. Élénk licitharc folyt ugyanakkor Hitler fekete nadrágjáért, amely 62 ezer euróért kelt el, s amelynek bőrrel bélelt zsebeiben állítólag mindig két pisztolyt tudott feltűnés nélkül magával hordani. Göring ciántartója, amelynek segítségével 1946-ban Nürnbergben véget vetett az életének, 26 ezer eurót (8,1 millió forint) ért meg egy vevőnek, egy karórájáért 42 ezer eurót (13 millió forintot) fizettek. Az eladásra meghirdetett 169 tárgyat, közte röntgenfelvételeket és a különféle dokumentumokat is, csak jelszóval rendelkező, regisztrált kuncsaftok tekinthették meg előzetesen az aukciósház honlapján. (multkor)

 

14:47 Elég vicces mémek készültek már a mai portugál-magyar előtt. Derültséget okoz :) http://hvg.hu/tudomany/20160622_magyar_portugal_meccs_memek

 

14:52 Megnéztem Nógrádi legutóbbi előadás videóját Szigetvárról amelyet jun. 2-án adott. Remek volt, mint mindig. Pár kiragadott gondolat emlékezetből: 
- Merkel most kezd lassan visszatáncolni korábbi álláspontjához képest. 
- Merkelék először támadtak egy politikusnőt a személyében és nem a szakmai oldaláról. 
- Szaniszló Ferenc nézőpontja ez, én nem szoktam ilyenkor félbeszakítani, de..
- A britek kilépés szavazása fifti-fifti meccs. 
- Senkinek sem érdeke egy erős Európa (orosz, kína, usa)
- A választások előtt elő fog kerülni Clinton alapítván ügyei, a férje nőügyei stb. Mindkét jelölt teljesen alkalmatlan a posztra (Trump is)
- Clinton (a férj) csak fűvel és fával csalta meg Hillaryt. A teljes előadás itt: 

https://www.youtube.com/watch?v=BgBG4RoIBbc

 

14.50 - Élő videók Lyonból: pirosba öltözött a város! Elindult a több ezres menet a stadionba, a portugál-magyar mérkőzés helyszínére. Rengeteg a magyar Lyonban, 200-ra jut egy portugál, zúg a Ria-Ria, néha valaki elkezdi énekelni a Soho Party indulóját. Utolsó sörözési lehetőség, nagyon meleg van, kell a folyadék. Reméljük, a metró-végállomás vendéglátóipari egysége felkészült a magyarok rohamara... - írja szegedi kollégánk a helyszínről.
- http://www.kisalfold.hu/foci-eb-2008-program/elo_videok_lyonbol_pirosba_oltozott_a_varos_indul_a_magyar_menet/2479548/

 

15:02 MARGIT KRT - Római katolikus szertartással keresztelik meg Orbán Viktor miniszterelnök unokáját, Alizt. Az eseményre abban a templomban kerülhet sor, ahol Orbán lánya és veje három éve összeházasodtak. a miniszterelnök ugyan református vallású, de két gyerekét, Gáspárt és Ráhelt Iványi Gábor metodista lelkész ke­resztelte meg. Orbán felesége, Lévai Anikó viszont római katolikus, így ez is szerepet játsz­hat Aliz ke­resz­te­lé­sé­ben. (bors)

 

15:05 LYON IMA - Közös imádkozásra hívja szerdára a franciaországi Európa-bajnokságon részt vevő magyar labdarúgó-válogatott Lyonban tartózkodó szurkolóit a dunavarsányi Soli Deo Gloria közösség. az imádság vezetésére Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyés püspököt kérték fel, aki szintén a városban van. Az esemény szerdán 13 órakor kezdődik a Szent János-székesegyházban. (origo) 

 

20:58 Volt egyáltalán olyan odds az EB előtt, hogy a magyarok nyerik a csoportjukat? :D Véssük fel a naptárba. JUNI 26. 21h Vasárnap Mo biztosan játszik Toulouseban. Az ellenfelet meg két óra múlva megtudjuk..

 

Statisztika

Most: 1
Összes: 656377
30 nap: 4716
24 óra: 139