Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dreamworld - Július 13.

 

0000 MIKOR VAN 2012? Tegnap este láttam egy embert a hidon akinek a pólójára az volt ráirva: (angolul) túléltem 12/12/21-et. Sakkoztam mi ez aztán leesett, hogy a maja világvége. Nos. ez jel. Az ember túlélte a pólója szerint, azt amit a csillagász és nálunknál ezerszer fejlettebb maják előre megmondtak. Ki tévedett? Nos a naptár. Szerintem nem múlt el 2012. Sőt. Meglepődtem magamon hogy még nem járunk 2012-ben s akkor eszembe jutott egy nagyon erős emlék. Mégpedig az hogy 2007. szept. 11-én a kopt újév napján (mert nekik akkor van) ünnepelték az ETIÓPOK az ÉVEZRED fordulót. A kopt naptár régebbi lehet mint a gergelyé. Annó a szept 11-ről gondoltam korábban is azt hogy a WTC elleni támadás is emiatt volt e napon. Az új világrend programja miatt. Újév napján. Ezt még az idősebb Bush mondta 1991-ben. A fia érájában elindították. na de. Ha 2007-ben van 2000 akkor most 2016-7 van azaz 2009. Tehát 3 év múlva van a maja 2012 (esetleg) Ez csak hídon séta közbeni okoskodás a részemről egy póló láttán. Vagyis átfordítva a maja "világvége" ami egy új világprogram kezdete is Most+3 év múlva azaz 2019-ben lehet. Ha a maja számot a kopt számolással akarom egybe hozni. Egyáltalán nem tudom hogy így van e, de a maják szerintem nem voltak hülyék. A naptárt pedig tudatosan egészen biztosan manipulálták, Európában s innen a szétterjedt világban is (gyarmatokra elvíve a logikát) 

 

Tegnap 22:16 Köszönöm, többen is jelentkeztek a scannelés feladatra. Egyikükkel elkezdjük a munkát, ha nem sikerülne akkor lesz kit megkeresni. Köszönöm. 

Tegnap 22:16 A SOUND drogos ügyéről itt találtam a legtöbb részletet a történtekről
http://magyaridok.hu/belfold/dizajnerdrogot-keverhettek-lanyok-italaba-koncert-utan-830041/

 

Tegnap 23:35 EGY KOMOLY TÉTEL  - A Mol Nyrt. szerződést kötött az INA horvát olajipari vállalattal a szarajevói Energopetrolban lévő 33,5 százalékos részesedésének értékesítéséről, a tranzakció lezárását követően az INA tulajdona az Energopetrolban 67 százalékra emelkedik - közölte a Mol Nyrt. a tőzsde honlapján kedden. A vételárat nem közölték. (444)

 

Tegnap 23:40 BUD és A KASZÁSDÜLŐ - Alessandro Pedersoli a Facebookon lecserélte borítóképét arra a remekműre, amelyet a Filatorigátnál készített egy graffitis a színész halálának másnapján.

KT -- A békásmegyeri hév vonalán van már néhány évtizede egy grafiti fal - ott nőttem fel napi szinten követhettem már a fal változásait - ahova valaki a halála után BUD SPENCERT is megalkotta. 

bud.jpg

 

 

9:34 MÁRIA MAGDOLNA - (Zsolt levele) Nem tudom, hogy más észlelte-e, de nekem valahogy kimaradt: Június 3-i dátummal a római egyház Mária Magdaléna ünneplését azonos rangra emelte az apostolokéval, amivel gyakorlatilag apostolként ismerte el. Ahogy az egyházi dekrétum is idézi Aquinói Szent Tamást: ő volt az apostolok apostola (pontosabban: apostolasszonya, csak így kevésbé hangzik jól...:-)).

http://hu.radiovaticana.va/news/2016/06/10/ferenc_p%C3%A1pa_k%C3%A9r%C3%A9s%C3%A9re_szent_m%C3%A1ria_magdolna_eml%C3%A9knapja_%C3%BCnnep_lett/1236374
Hát ide is eljutottunk a prostituálttól... Mi jöhet még??

 

9:37 A yt csatornám átlépte idén a 2 millió megnézett percet. Köszönöm. Tavaly 850 ezer perc volt, most júliusban már elértük a 2 milliót. Köszönöm az érdeklődést! 

2mill.jpg

 

9:46 A SOUND károsult lányaitól friss infók: 
http://444.hu/2016/07/13/nem-szexelni-mentunk-az-oltozobe-uzentek-a-balaton-soundon-eszmeletlenul-talalt-lanyok
„Kihasználtak és átvertek, csapdába csaltak minket, nem találunk szavakat és magyarázatot a történtekre.”

KT: Hangosan gondolkodom: Teszem azt remek a zenekar. Megvolt a buli. Hozták a számokat. Kaptok 6 lányt a boxotokba. Jah hogy ők nem azért mennek be? Nem baj, ezt megisszák és tietek mind. Még mozogni sem fognak. "Grátisz". Gyertek máskor is.  

-- Blikk: A Blikk szerint be volt kamerázva a backstage Balaton Soundon, többek között a DVBBS konténere és annak környéke is, így hamarosan kiderülhet, hogyan kerültek magatehetetlen lányok a kanadai duó öltözőjébe, pontosabban hogyan váltak magatehetetlenné.

 

9:50 ANYÁM BOROGASS - A következő időszakban kétségtelenül két kemény és következetes női politikus, Angela Merkel és Theresa May határozza meg Európa jövőjét, mindkettő bizonyított már a politika "harcmezején", legyőzve számos férfi politikustársát pályafutása során - így látják az elemzők, akik szerint nehéz küzdelem várható a Brexit folyamatában. (inforadio)

KT: nos egy olyan világban ahol a férfiak többsége csecsemő és/vagy kisfiú állapotban van tartva, (a lányok is) mert a boszorkány mágia szinte a kontinens egészét belepte, akkor tényleg anyukákra van szükség akik elvezetik a kisfiúkat, akik a tűzzel játszottak és a petárda felrobbant a kezükben. Takarítani is a mamák kellenek. Meg úgy an block ha a mama otthon van lehet önfeledten játszani :) következmények nélkül, mert elhisszük, hogy mi még gyerekek vagyunk. A felelősség a mamié.

 

9:58 II. JÓZSEF - Már több mint 2 óra hang elérhető e remek életrajzból. Egy csomó kép szerintem nem is ismert előttünk. pl arról hogy II. József utálta a jezsuitákat, az anyja bár társuralkodóvá tette, de a gondolatain kívül semmi sem volt az övé. Látható mekkora reformot ésszerüsítést vitt végbe a beteges túltenyésztett udvarnál. stb. Nagyon élvezem ezt a könyvet. És kérésre hosszabb részeket teszek fel. De mondjuk a fejezetek is igen izmosak. 

https://www.youtube.com/playlist?list=PLUZmY-7kJOApjU0QqI7L8lOniqElaD9Ru

 

18:30 Egy egyházi dolgokban mélyen benne levő ismerősömet megkértem kommentálja szabadon a Vatikán döntését Mária Magdolnáról. Elméleteit két szempontból írta meg:

1. Vatikán felismeri, hogy ha nem nyit a nők felé, nem lesz papság. De ezt fel kell vezetni, teológiailag meg kell alapozni, hogy majd később ne legyen (nagy) egyházszakadás. Kinél kezdheti? Mária, Jézus anyja már foglalt, kell valaki, aki a meglevő Szentírásban is "előkelő" helyen van. Ez - főleg mert mindenféle név nélküli eseményt hozzá kapcsoltak, kicsit nehéz lesz, mert "utcanő, akiből hét ördögöt űznek ki", de Jézus elfogadja a szolgálatát nehezebben lép elő apostollá, de a keresztrefeszítésnél és a feltámadásnál való jelenléte mindenképpen megalapozta tiszteletét. Most elővették azokat a régi teológusokat, akik éppenséggel tisztelettel emlékeztek rá, hogy majd hivatkozni lehessen rájuk mint "mi ezt már régen megmondtuk, csak most vettük elő újra". Szóval, a nő mint nem szűz, hanem "bármilyen múlttal rendelkező", visszakerül a megfelelő helyre, ahol követendő példának mutathatják be. Vatikán előre dolgozik.

2. Valamilyen erőátrendezés történik a szellemvilágban és Vatikán nem fogja tudni titokban tartani az igazságot Jézus Krisztusról és a környezetéről, családjáról, ezért elébe megy a folyamatoknak és valamiképpen irányítani akarja őket. Vannak, akik Vatikánban is érzékenyek a jövő meglátására és tenni akarnak, menteni, ami menthető. Ami Mária Magdolnát illeti, bizonyos kutatásokban ez valójában egy név. Mária valójában Magdala nevű helyről származik. Ami izgalmassá teszi a kérdést, hogy Egyiptomban van Magdolum néven város, és Etiópiában Magdala nevű helység. Jézus Egyiptomban komoly kapcsolatokkal rendelkezhetett, ha a szülei oda menekülhettek amikor született. Mária tehát onnan is jöhetett tanítványnak, apostolnak az apostolok mellé...  Tehát itt még lesz ez-az ami ki kell derüljön! 

 

18:33 LEMONDANA A JAPÁN CSÁSZÁR - A japán császár Akihito bejelentette, hogy szándékában áll lemondani az elkövetkező években - írja a BBC. A 82 éves uralkodó egészségügyi problémáival indokolta a döntését. 27 éve ül a trónon, a császár utódja fia, az 56 éves Naruhito lehet. (VS) 

 

18:35 CAMERON - MAY CSERE MA - Utolsó kabinetülésén elnökölt kedden David Cameron leköszönő brit miniszterelnök, aki ma átadja a kormányfői tisztséget eddigi belügyminiszterének, Theresa Maynek. Cameron a Monthy Python-sorozat soha semmit fel nem adó Fekete Lovagjához hasonlította az ellenzéki Munkáspárt vezetőjét, Corbynt a mai, utolsó felszólalása alatt. (168ora) 

-- KT: Ha ma még nem nevettél akkor ezt a 2 percet mindenképp nézd meg. Erről a Fekete Lovagról beszélt Dévid. :)

 

 

Statisztika

Most: 5
Összes: 669037
30 nap: 6183
24 óra: 209