Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Dreamworld - Július 15.

 

(11:21) BRÉKING : IDÉN ELŐSZÖR PIROS RIASZTÁST ADTAK KI A HOLNAPI VÁRHATÓ IDŐJÁRÁS MIATT!!! Elsősorban a Viharsarokban és az Alföldön lesz minden elemet tépő... 

holnap.jpg

 

Mielőtt a mai hírek borzalmain átmennél vésd fel a tudatodba a Dalai láma szavait:

Ha a világon minden 8 éves tanulna meditálni, akkor egy generáció alatt kiküszöbölhetnék a kegyetlenséget a világból 

lama.jpg

 

0000 A net - ha nem is a hirportálok - tele vannak a telefonnal felvett videók sokaságával. Emberek kifordult csontokkal, 5 méterenként fekvő halottak egy elit tengerpart, elit "nyugati" miliőjében Európa "elit" és tán legszebb részében. Ilyen videókat nem linkelek ide, egyet megnézve is elég. - Aki megtervezte mindezt sokkolni akart, üzenni a nemzeti ünnepen. Valaki nagyon haragszik, nagyon gyűlöl és hogy kit az egyértelműen kiderül. Füstben áll az Eiffel, az egy másik félig felrobbant kamion volt csak? Visszatérnék a korábbi videoblogomhoz: egy több száz évvel ezelőtti esemény kapcsolódik az időben vissza. (alább 12 perces videoblog belinkelve) Egy esemény ami még a francia forradalom előtt majd utána történt. Két idősík egymásba tolódik kb. az 1640-es 1770-es évek között indult sík visszakötése kezdődhetett a mába. Hogy mi ennek a vége azt nem modellezem, mert egészében nem látni, de sok ilyen lépés vezet a válaszhoz: Brexit, Nizza, és havonta ujabb és ujabb események jönnek. Az idő kő keményen válaszol valamire. (idő) Mesterek kellenek, nem katonák, nem politikusok és pláne nem ájtatos, 3D-be zárt egyháziak. Bár jelenleg Gandalf is csak azt tudná megmondani Hollande-nak hogy mi miért fog történni, és talán az alapállást ezzel szemben beállítani, de az Idő nagy úr, nagyobb minden embernél.

- Mivel 7 éve tonnaszám találkozom és beszélgetek francia arisztokratákkal, királyi elmenekült vérvonalakkal, nemes átkozottakkal, márkikkal és grófokkal, személyes véleményem az, hogy a Teremtés kimentette a legfontosabb francia nemzetkódokat és ez után a jelen francia valóság be fog omlani, össze fog törni. Az a valóság, amelyik kb. 1770 körül vagy előtt jött létre. (nincs pontos francia töri ismeretem ekkorból ezért csak az érzésemet irtam le, ill. ezért olvasom most II. Józsefet, mert ekkor jött létre a bourbon-habsburg történelmi megállapodás. Amire felelet lehetett a francia királyság elleni puccs. stb. stb. Egy szó mint száz ami most nizzában és máshol is történt s történni fog, egy 300+ évvel ezelőtti esemény visszacsatolása ma köntösben. Ebben biztos vagyok. 

-- S mivel Ebben az 1770-2016 közti sávban mágiázták meg a magyarokat Trianonban (nemzetlélek kalodába fogás fekete mágiával) így Tvrtko lépése tökéletes és nemzetmentő volt, hogy kinyitotta a széfet még időben. Nyilván nem tudta miért is csinálja, de ez egál. A fő hogy megtette amit helyesnek érzett. 

 

 

8:55 NIZZA 84 - Egy fehér színű kamion hajtott a Bastille napi ünnepségekre összegyűlt tömegbe a dél-franciaországi Nizzában csütörtök este. A legfrissebb hírek szerint 84 ember meghalt, százan megsebesültek, közülük többen válságos állapotban kerültek kórházba. A hat tonnás teherautó 60-70 kilométer per órás sebességgel hajtott a tengerparti sétányon, sokszor a járdán, szemtanúk szerint egyértelmű volt a sofőr szándéka: elgázolni, akit csak lehet. A gyilkos csaknem két kilométert vezetett az emberekkel zsúfolt Angol sétányon, és közben fegyverrel többször a tömegbe is lőtt. A legtöbben először fel sem fogták, hogy mi történik. A káoszt az is növelte, hogy a merénylet idején éppen tűzijáték volt, így sokan a lövéseket sem tudták megkülönböztetni az ünnepi rakéták hangjától. A rendőrök végül csak úgy tudták megállítani, hogy valósággal szitává lőtték a jármű vezetőfülkéjét, és megölték a sofőrt. Christian Estrosi, Nizza volt polgármestere és a régió elnöke a város legszörnyűbb tragédiájának nevezte a támadást. (euronews)  

nizza.jpg

 

9:13 EIFFEL FÜST - A hatóságok arról tájékoztatták a sajtót, hogy műszaki hiba történt a fellővésre előkészített tűzijátékokkal, ez okozta a hatalmas füstöt a torony lábánál. Egy teherautóban ugyanis lángralobbantak az előkészített rakéták. 

KT: Bármi is történt a kép szimbolikus. Az Eiffel torony a diadal, a férfiasság, a győzelem, a fallosz képe. Egy nemzet jelképeinek gyalázása, vagy elvesztése, megsemmisülése vagy bármi károsulása nekünk magyaroknak oly ismert mint tán senkinek. - Visszatérve: ha ez is egy tervezett akció volt (tegyünk egy robbantó teherautót - még egy kamion - a torony alá - eredeti gondolat) akkor az egyértelműen a franciák legfőbb szimbolumára (plusz a nemzeti ünnepen) utazott. JÚNIUS 9-én az első DW számban leírtam: "Összességében innen nézve ugy tűnik nekem hogy valaki épp puccsot hajt végre egy egész ország ellen. " Ezt Franciaországra írtam. (itt találod) Folyt. köv. 

 

eiffel2.jpg

9:39 Francois Hollande bejelentette, hogy további három hónappal meghosszabbítják a tavaly november 13-i merényleteket követően életbe léptetett rendkívüli állapotot (amelyről előző nap még azt mondta, hogy július 26-tól feloldják). Ennek értelmében továbbra is fenntartják a tízezer fős katonai erősítést. (hvg)  

 

9:44 Nógrádi ma reggeli szavaiból: 
- Joachim Gauck német államfő nagyot megható beszédet mondott, Európa összes vezetője színre lépett. Gyönyörű beszédek, de hogyan tovább, ezt nem látni.
- egy tunéziai hajtotta végre a nizzai merényletet, ez azt jelenti, hogy a kultúrák  háborúja tovább folytatódik Európában.
-  Franciaországban a 10-12 százaléknyi muzulmán helyzete romlik, azoké is, akiknek semmi köze a terrorizmushoz, a francia lakosság radikalizálódik, ez meglátszik majd a választásokon is !!!!
- Radikalizálódik a muzulmán lakosság is, az Iszlám Állam pedig eléri a célját, mert nagy számú potenciális emberanyag lesz, akiket be lehet szervezni.
- Május 10-én a francia belső elhárítás vezetője egy tájékoztatót tartott, melyen azt mondta, Franciaország az első helyen van kitéve a terrortámadásnak az európai országok közül. Elvárható lett volna azonban tőle, hogy elemezze az okokat. A válasz, miszerint tovább bombázzák Szíriát és Irakot ugyanis felszíni kezelés. Azt jelenti, hogy onnan egyre több terrorista indul ide, innen egyre több bombázó megy oda, és a helyzet nem rendeződik. A jelenlegi politikai stratégiában nem látszik, hogyan oldanák meg a kérdést
- Az Iszlám Állam Olyan embereket aktivizál, akik évtizedek óta élnek itt, és a második, a harmadik generáció tagjai. Szörnyű nehéz ezeket kiszűrni.
- nem a francia, hanem a schengeni határokat kellett volna lezárni, és megállítani a migránsrohamot. 
- Ha az Iszlám Államot fel akarja számolni a Nyugat, össze kell fognia az oroszokkal, akikkel szemben utána nem alkalmazhat embargókat. A Nyugatból azonban hiányoznak a stratégiai döntések !!!! 
- Ausztriában mindenki összefogott a szabadságpárti jelölt ellen, volt egy nagyon furcsa levélszavazás, és ki kellett írni újból a választást. (KIMONDTA NÓGRÁDI A CSALÁS SZÓT IS!!!!) (hirado)

 

9:52 A Borsnak beszélt a DVBSS nevű zenészduóról szerzett tapasztalatairól egy lány, aki tavaly ősszel Budapesten szintén együtt bulizott a kanadai párossal. Ránk is egy magyar nő és egy férfi mutatott, akik megkérdezték, hogy magyarok vagyunk-e, és hogy elmúltunk-e 18 évesek. Amikor igennel válaszoltunk, már mehettünk is be a srácokhoz. -mondta el a névtelenül nyilatkozó lány, aki szerint a két fiú nagyon kedves volt vele és barátnőivel, itallal kínálták őket, majd megkérdezték tőlük, hogy elmennek-e velük bulizni a hotelükbe. A lányok igent mondtak, a megszólaló szerint “volt ott minden”, de kizárólag azt tették, amihez kedvük volt. Valóban kínálták őket a narancslé és energiaitalok mellett vodkával is, amitől berúgtak. A két fiú füves cigit szívott, de azt sem tukmálták a lányokra, az egyik lány maga kért, majd ezután másik három is. - "Ezek a lányok a túlzott alkohol és a tiszta fű keverékétől lettek nagyon rosszul. -mondta a lap informátora, aki szerint az esetről több hangfelvétel és fotó is készült. Állítása szerint a lányok 2,5 órát voltak a zenészekkel, erőszak nem történt, az viszont igaz, hogy a DVBSS tagjai segítségnyújtás nélül magukra hagyták a fiatal lányokat. A rendőrség megkeresése szerint a történtek kapcsán szexuális erőszak gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folyik nyomozás. (24)

 

 

10:55 NINCS TÖBB KÉRDÉS! ?: A CIA igazgatója maga beszélt ezen a múlt heti videón a repülőről végzett mesterséges időjárás beavatkozásról, a chemtrailezésről, mint időjárást a felmelegedés védelmében hozott intézkedés. Itt a videó a 12. perctől a szóban forgó rész, szó szerint a CIA vezető szavai erről itt: John O. Brennan, Director, Central Intelligence Agency https://www.youtube.com/watch?v=uIQDqxl9FtM

KT: hozzátenném szerintem bullshitelés azaz fedősztori ez is a klimavédelemről, de mégis csak a cia első embere mond valamit.. 

Another example is the array of technologies—often referred to collectively as geoengineering—that potentially could help reverse the warming effects of global climate change. One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI, a method of seeding the stratosphere with particles that can help reflect the sun’s heat, in much the same way that volcanic eruptions do.
 An SAI program could limit global temperature increases, reducing some risks associated with higher temperatures and providing the world economy additional time to transition from fossil fuels. The process is also relatively inexpensive—the National Research Council estimates that a fully deployed SAI program would cost about $10 billion yearly.
 As promising as it may be, moving forward on SAI would raise a number of challenges for our government and for the international community. On the technical side, greenhouse gas emission reductions would still have to accompany SAI to address other climate change effects, such as ocean acidification, because SAI alone would not remove greenhouse gases from the atmosphere.
On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations. Others might seize on SAI’s benefits and back away from their commitment to carbon dioxide reductions. And, as with other breakthrough technologies, global norms and standards are lacking to guide the deployment and implementation of SAI.
 “The widespread, intentional and increasingly frequent chemical emplacement in the troposphere has gone unidentified and unremarked in the scientific literature for years. The author presents evidence that toxic coal combustion fly ash is the most likely aerosolized particulate sprayed by tanker-jets for geoengineering, weather-modification and climate-modification purposes and describes some of the multifold consequences on public health. 

Forrás: http://thefreethoughtproject.com/director-cia-stratospheric-aerosol-injection/

 

11:34 Belgium fokozza biztonsági készültségét a közelgő nemzeti ünnep alkalmából. Belgium I. Lipót trónra lépését ünnepli július 21-én, 1831-es beiktatása után lett alkotmányos monarchia és parlamenti demokrácia. A 3-as szint marad életben, ami azt jelenti, hogy a fenyegetés továbbra is jelentős, és a terrortámadás veszélye "lehetséges és valószínű". (március 22-én a brüsszeli reptéren két, a Maelbeek metróállomáson pedig egy bombát robbantottak) (vs)

 

11:36 DUNA!! Hihetetlen vízszintemelkedést okoz egy-két napi esőzés a Dunán, a Hydroinfo szerint várhatóan négy métert emelkedik a vízszint az elkövetkező napokban. a Duna Budapestnél 13-án még 223 centin áll, de 19-ére már 611 centis állást jósolnak, írja az Index. Az MTI arról számolt be, hogy a lezúduló eső miatt Felső-Ausztriában már árvízveszély alakult ki. (bumm sk) 

 

11:52 TÖRTÉNELMI TALÁLKOZÓ? Kerry Moszkvában Putyinnál. 

Új típusú partnerséget ajánl Oroszországnak az Egyesült Államok Szíria, a szíriai helyzet rendezése és a terrorellenes harc ügyében. Az új típusú együttműködés lényegében széles körű katonai együttműködést jelentene. Washington szeretné megnyerni magának Moszkvát, hogy közösen végezzenek hadműveleteket két terrorszervezet, az Iszlám Állam és az al-Kaida ellen. 

Megérkezése után Kerry külügyminiszter már csütörtökön találkozott a Kremlben az orosz elnökkel, és ismertette vele az új partnerségre vonatkozó amerikai ajánlatot. Ezt egy nyolcoldalas dokumentum tartalmazta, és részleteit a The Washington Post című amerikai lap az internetes oldalán nyilvánosságra hozta. Az amerikai ajánlatok között szerepel például egyes hírszerzési adatok és likvidálandó célpontok adatainak megosztása, továbbá közös hadműveletek, akár bombázások is a két terrorszervezet ellen. Oroszország egyébként ezt már régóta szorgalmazta, de az Obama-adminisztráció eddig ellenállt az orosz terveknek. Az amerikai javaslatok egyike pedig azt szorgalmazza, hogy Moszkva vállaljon aktív szerepet a szír belpolitika alakításában, bírja rá Bassár el-Aszad elnököt a politikai átmenet előkészítésére, vagyis a távozásra a hatalomból. 

 

11:55 KÉKSZALAG - Litkey Farkas nyerte Festipay nevű hajójával a 48. Kékszalag versenyt. A Kékszalag mezőnye csütörtök reggel kilenc órakor rajtolt el Balatonfüredről, a Festipay 14 óra 20 perckor már elsőként vette a keszthelyi bóját, és ezután nem engedte ki a győzelmet a kezéből. A Festipay 8 óra 34 perc 6 másodperc alatt teljesítette a 155 kilométeres Balatonfüred - Balatonkenese - Siófok - Tihany - Keszthely - Tihany - Balatonfüred távot. Az idei siker Litkey Farkas tizenkettedik Kékszalag-győzelme, de az első, amit katamaránnal ért el. (ma) 

 

11:59 OMSZ 2. FRISSITÉS - Kétmilliárd forintból vehet új mentőautókat a mentőszolgálat. Akár száz új mentőautó is szolgálatba állhat az év végéig, kiváltva ezzel az elhasználódott, régi járműveket. Januárban az OMSZ már  mintegy 2,3 milliárd forintos állami forrásból 92 korszerű, esetrohamkocsi szintű mentőautót vásárolhatott, ezekből 74 már beérkezett. (ma) 

 

12:18 Érdekes lesz holnap a red bull air race narancs riasztásban...

 

12:20 Egy lényeglátó komment:  Huha, az Orioniak nem vacakolnak. Úgy látszik St Germain megnyerte a 24 vént, hogy a Csillagköziek segítségével rendet tegyenek. De a fizikai síkra leérkező egyszerűen brutális... lehet kisiklatni az időt de nem büntetlenül. Amikor helyre teszik, elüt mindent mint ez a kamion. És itt már nem téma hogy ki a hibás és ki az ártatlan örököljük az áldást és a trutyit amit az ősök hagytak ránk, a franciákra még sok vár a tetteik miatt.  

 

17:36 A Qatar Airways megszerezte a második legnagyobb olasz légitársaság, a Meridiana 49%-át.

 

17:38 Ő VOLT - Agresszív, labilis anyagi gondokkal küzdő embernek ismerték a merénylőt, aki már fegyveres rablás és családi erőszak miatt állt bíróság előtt. Felesége elhagyta és azóta még rosszabb idegállapotba került. Mohamed Lahouaiej Bouhlel-nak hívták, környezete nem vette észre rajta, hogy radikális hívő lenne. Sokan nem is tudták, hogy muzulmán. Jóképű, George Clooney frizurát viselő férfi volt az egyik szomszédnője szerint, de volt benne valami furcsa. Mindenki magányos barátságtalan embernek tartotta szomszédai közül. Foglalkozása teherautó sofőr volt egy szállítmányozási cégnél... (georg spöttle fb) 

 

 

 

 

Statisztika

Most: 4
Összes: 667148
30 nap: 5296
24 óra: 181