Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

ÉLETRAJZ

Kozsdi Tamás életrajza 

(Utolsó frissítés: 2022. július 19.)

kt-foto.jpg

A Hatos csatornán adás közben, a háttérben a Jász kürt, melynek vésetei a teljes magyar szellemi beavatási utat bemutatják - szemben az Akadémia hivatalos álláspontjával, hogy ez "egy cirkuszi kürt". Pont nem... Csillagtérkép van rajta és egy kozmikus beavatási út. Csak le kell olvasni..  

 

Kozsdi Tamás Budán nőtt fel. Gazdasági szakközépiskola elvégzése után, angol nyelven szerzett gazdasági diplomát (International Business School BABS, 2000.) Diplomamunkáját Vállalatirányításból írta, a jövő munkahelyi modelljéről. (Eközben a Goethe Intézetben gazdasági német nyelvvizsgát is szerzett)

Egy sportszergyártó világpiacot vezető cégnél a kereskedelmi igazgató jobbkezeként kezdte meg munkatapasztalatai gyűjtését. E helyen hat évet töltött. Hatvan országgal tartott kapcsolatot (nemzetközi levelezés), részt vett a nemzetközi szállítmányozás előkészítésében és a belső adminisztrációs rendszerek kiépítésében. A Szerencsejáték Rt-nél végzett főiskolai szakmai évében szerzett controlling tapasztalatával a vállalat alapmutatóit állította össze. 

A magyar őstörténelem kutatása iránt (1241 előtti magyar világ) komoly érdeklődése már nagyon korán kialakult. A palóc regevilág kutatására hét évet fordított és ő írta Magyarországon az első elemzést az Arvisurákhoz. (A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép, 1. kiadás 2005., 2. bővített kiadás 2007., 3. egyesített kiadás 2012., 4. bővített kiadás 2016.) 

2005-2009

2005-2009 között Magyar Világkép Kutató címmel másodmagával havi magazint alapított. A lap 42 kiadványt ért meg. 2008-tól az interneten egy blogot, majd egy levelező rendszerű hírfolyamot létesített Tér Híradó, Tér Hullámok illetve Táviratok néven. E hírlevél népszerűségét jelzi, hogy 19 országból voltak olvasói. 

Az Arvisura, mint regevilág és transzcendens-szemléletű kutatás után a teljesen fogható, szigorúan írott forrásokra épülő magyar történelmi kutatást is - sok év könyvtárazással - elvégezte, melynek során a tatárjárás előtti kárpát-medencei magyar történelemről egy tömör, forrásokkal gazdagon alátámasztott dolgozatot írt (Megjelent 2013 decemberében, címe: A Magyar Korona könyve – Európa feltámad). (A fonyódi polgármesteri hivatal meghívására ebből egy részletes előadás, a városi tv felvételén itt látható: 2.5 órás előadást erről Fonyód 2013.) Ebben a művében a több mint egy évezredre rúgó történelmi vizsgálat mellett a Magyar Szent Koronának tartott ötvöstárgy körüli anomáliákat is alapos vizsgálat alá vette. Megállapításai tabudöntögetőek és merészek.

Szerepelt a Duna televízióban az Őstitkaink c. adás műsorvezetőjeként (2009.), számos városi rádió és országos illetve városi televíziók műsorában, valamint előadásokat tartott az ország számos pontján, néhányszor a határon túl is (Kolozsvár, Komárno, Oslo). 

2007 szeptemberében kétórás élő rádióműsorba hívták a Radio Café-ba, melynek során az Arvisurákról és a hozzá fűződő gondolatairól beszélt. Itt hallható

2008 december és 2009 január során egy tucat magyar nagyvárost végigjárva országjáró előadássorozatot tartott. Címe: A magyar király működési rendszere. Az esztergomi jan. 15-i eladás itt tekinthető meg

2014

2014 nyarától A megtalált kapcsolat címmel hétrészes spirituális regényt írt, amely a személyesen átélt egy évtizednyi tapasztalatain alapult. A mű igen népszerűvé vált.  

Írásainak, gondolkodásának stílusára jellemző a megismerési vágy, a profetikus gondolkodás és a transzcendens világlátás; továbbá a magyar néplélek és az egyéni lélek fejlődésének, sorsútjának sokrétű vizsgálata. Legismertebb írásai: Én fénylekVajon mennyi az élet és a Gondolatok a könyvről lettek. Legújabban pedig a Hold nélkül című. Írásai kötetben is megjelentek (címe: A belső könyvtárban)

2015

2015-től folyamatosan több mint száz órányi hangoskönyvet készített el és tett közzé részben ingyenesen a Youtube-on, magyar, angol és amerikai történelemmel kapcsolatos forrásokat (Padányi, Cholnoky), régi magyar regényeket (Jókai, Mikszáth), dogmatörténeti írásokat, társadalomelméleti klasszikusokat (Mórus Tamás, Campanella) valamint egyház és vallástörténeti munkákat (Luther, Róma). A hangoskönyvek másik része megrendelhető itt.

2016

2016 nyarán az EGYSÉG MÉDIA filmet forgatott vele a koronakutatásainak legutolsó állapotáról. (Bemutató: 2016 augusztus 15-én volt). Néhány hónap alatt 25 ezren nyitották meg a filmet. 2018 végéig 54 ezren látták. A FILM ITT LÁTHATÓ. Az ősz folyamán hat alkalommal hívták vendégül a Hatoscsatorna Őseink Hagyatéka c. műsorába, ahol a Korona kutatás mellett beszélt az Arvisurákról (3 adásban) és a spirituális regényéről is. A tv felvételek  itt mind visszanézhetőek

2016. októberétől újra kapható a Magyar Korona könyve harmadik kiadása az Angyali Menedék kiadónál. 2016. decemberében jelent meg a Magyar Ősemlékezet és Arvisura világkép c. munkájának 4., bővített, átdolgozott, közel félezer oldalas kötete, szintén ennél a Kiadónál. A Megtalált kapcsolat I-II-III. része hangoskönyvként is forgalomba került. (Valamennyi megtalálható itt a hangoskönyvek között)

2016. december 25-én volt az ŐSBUDA nyomában c. film premiere, melynek szerkesztő-rendező és műsorvezetője Kozsdi Tamás volt. A kutatás az Ősbuda kutatás egy új fejezetét nyitotta meg. 

2017

2017. februárjában kezdetét vette egy magyar történelmi forrás-sorozat szerkesztése, mely egy 10 év alatt kidolgozott módszertant követ. A Filogon 1-es kötet 2017. február elején készült el. Nyárig összesen három sűrű Filogon kötet készült el.

2017. év folyamán befejeződött a spirituális regény sorozat (Megtalált kapcsolat) is a 7. résszel. A nyár folyamán elkészült a Párbeszéd a remetékkel a Pilis rejtett életéről című médiumi munka. (Ennek hangoskönyve 2018. márciusában készült el. Megrendelhető a hangoskönyvek között) Elkészítette a III. Béla életére vonatkozó történelmi adatokról szóló dolgozatát is. 

2018

2018 legelején elkészült a Szellemi magyarázatok Euzebiosz egyháztörténetéhez című alkotás. Ebben az 1700 éves 10 kötetes munka első könyveiből a szellemileg értelmezhető részleteket bontotta ki. Ez a kiadvány csak szűk körben jelent meg.

2018 karácsonyán megjelent a Megtalált Kapcsolat első teljes kiadása az Angyali Menedék kiadónál, keménykötésben 580 sűrű oldalon. Ugyanekkor megjelent Kozsdi Tamás szerkesztésében az Atilla kódex (850 oldal), Baráthosi Balogh Benedek turáni könyvei (2 kötet 1496 oldal) és Pálfi Károly hagyatéka (450 oldal) 

2019

2019-ben jelent meg szintén Kozsdi Tamás szerkesztésében a 900 oldalas Árpád kódex és más munkák, melyet az Angyali Menedék kiadó jelentet meg. - Januárban ismét látható volt a Hatoscsatornán ahol a Baráthosi turáni könyveiről beszélgetett Tóth Tiborral. A műsor megtekinthető a yt-on.) 

2019. Január óta egyéni vállalkozó lett ezzel bő 10 év szellemi szabadúszás - és önként vállalt önismereti kalandozás után - visszatért a pénzügyi, gazdasági vonalra. Közönségével az időközben 6000 fősre duzzadt Youtube csatornáján és a zárt Facebook csoportjában tartja a kapcsolatot. 

2020

2020-ban is több kötet jelent az Angyali Menedék és a Szkítiai kiadó gondozásában, melyet ő szerkesztett vagy a nyomdai előkészítését, olvasószerkesztését végezte. 

2021

2021-ben Nyomtatásban is megjelent a három legutóbbi munkája, valamint elkészült a Magyar Világkép Kutató közel 400 oldalas Best Of válogatás kötete. (A könyvekről itt minden infó elérhető) A YouTube csatornája már 8500 fős közönségre bővült. Tavasszal meghirdette a Tiszta Jelenlét Meditációs sorozatot, melynek 27 állomása van ebben az évben. A meditáció lényege, hogy mindenki egyedül dolgozik adott keretek között. Erről ITT olvasható minden részlet. 

2021 októberében létrehozta a Magyar Emlékezet Egyetemét, ebben előadásokat készít, melyeket online meg lehet nézni. Decemberben elindította az ÉLET szabadegyetemét, ahol a saját tanításaiból készült hangállomány érhető el. 

2022

2022. Januárban elkészült a Megtalált Kapcsolat 4. kötetének hangoskönyv változata. Elindította a Szellemi Könyvtárat, amely ritka és értékes tudású szellemi antik könyveket mutat be hangoskönyv formában. Az extra tartalmakról készült katalógus itt tekinthető ál pdf-ben. Kozsdi Tamás Extra tartalmak - 2022 0123.pdf

Májusban elindította az Elitprogramot, mely során Naprakész, Világkörkép, Meditáció és Égi Hiradó csomagokat lehet választani. A teljes szellemi és anyagi spektrumot megcélozza ez a 4 terület. Féléves programot hírdetett, melyre több százan jelentkeztek az első alkalommal. Az év második felében "visszavonult" és a 2023-as évre kezdett el felkészülni. Az elitprogram zárt, a félév alatt csatlakozni újaknak nem lehet. Folytatás 2023-ban. 

 

 

 

-----

 

Kozsdi Tamás a Nemzeti Audiovizuális Archivumban  

Kozsdi Tamás az Országos Széchenyi Könyvtár Katalógusában (Keresőbe be kell írni: Kozsdi Tamás)

 

--

KOZSDI TAMÁS KÖNYVEI

2012. február - A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép, 3. egyesített kiadás, Angyali Menedék kiadó, ISBN: 978-963-08-3281-6

2013. december 6. - A magyar korona könyve - Európa feltámad (magyar történelem), Angyali Menedék Kiadó, ISBN: 978-963-89836-2-6 

2015. szeptember 11. - A megtalált kapcsolat 1-2. összevont 2. kiadás.

2015. szeptember 21. - A magyar korona könyve - Európa feltámad!, 2. javított kiadás.

2015. november 16. - A megtalált kapcsolat 3-4. összevont 2. kiadás

2016. január 6. - A megtalált kapcsolat 5. 

2016. szeptember: A megtalált kapcsolat 6.

2016. október 14.: A magyar korona könyve, 3. kiadás, Angyali Menedék Kiadó 272p+XII.

2016. december: A magyar ősemlékezet és az Arvisura világkép, 4., bővített, átdolgozott kiadás. Angyali Menedék kiadó. 445p+XII.

2017: Filogon I-II-III. kötet (ritka - akár 200 éves - magyar történelmi források szó szerinti kivonatai) Forrásmunka! FILOGON I. 229p; FILOGON II. 240p; FILOGON III. 250p

2017: III. BÉLA MAGYAR KIRÁLY élete és uralkodásának ideje (1162-1196) - Forrásadatok a korszak áttekintéséhez, 89p (kereskedelmi forgalomba nem került) 

2017-ben elkészült a Megtalált kapcsolat 7.  befejező része. 

2017 őszén Párbeszéd a remetékkel a Pilis rejtett életéről (médiumi anyag) 62p (kereskedelmi forgalomba nem került) 

2018. jan: Szellemi magyarázatok Euszebiosz egyháztörténetéhez, 77p (kereskedelmi forgalomba nem került) 

2018. nov. - A megtalált kapcsolat - Első teljes kiadás, Angyali Menedék kiadó ISBN 97861 5564 7734

 

 

 

Statisztika

Most: 4
Összes: 668489
30 nap: 5969
24 óra: 256