Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍRLEVELEIMRŐL


HÍRLEVELEIMRŐL
(Kozsdi Tamás, 2019. dec 5.)

 

ÉLET 2020 - 2019. nov. végén újra megnyitottam ingyenes - bárki számára elérhető - információs hircsatornámat ÉLET 2020 címmel. Erre dec. elejéig ezer ember iratkozott fel min. 10 országból, velük indult útjára. Ebben számos téma kerül teritékre. Kozsdi T. személyes írásain, hírein kívül a közösség levelei, a világunk minket érintő hírei, gondolatai, aktualitások, az életünk. Feliratkozáshoz küld el az email cimed taviratok@ gmail.com címre de jelezd hogy miért küldöd. Bármikor le tudsz iratkozni a levelek alján. 

2020. március közepétől határozatlan időre átszervezés alá került ez a levél.

 

VILÁGKÖRKÉP - Világpolitikai hírek rendszeres rövid lényegi összefoglalója emailben 1-2 naponta. Nem kell átolvasd a rengeteg sajtót plusz nem kell kikeresd a lényeget belőle. A híreket sok esetben kommentálom amely szubjektiv nézetet is tartalmazhat. Csak a lényeg! - A Világkörkép előfizethető negyed évre 3000 ft-ért. Megrendelhető: taviratok@ gmail.com címen. 

 

------------------

Ezen kívül ajánlom a LEHMANN hangoskönyvet 18 órában mely egy egyetemi szintű anyag. 

 

 

LEHMANN EGYETEM
----------------------
Készítek egy gigantikus hangoskönyvet, amit Lehmann Alfréd dán egyetemi tanár 4 éves előadásaiból írt és magyar nyelven 120 éve jelent meg. Ebben tudományos alapon végigmegy a BABONA ÉS VARÁZSLÁS több ezer éves tudásán. Nagyon érthető anyag. 18 órányi lesz a teljes hangállomány, megvágva, közel stúdió minőségben, amiből 13 óra azaz 70% már készen van és hallgatható. Letölthető a szerverről, melynek linkjét a megrendelőknek küldöm el.
 
TARTALMA (ld fotó csatolva) 
0 Bevezető 1h14p KÉSZ
1 Chaldeusok tanai 4h45p KÉSZ
2 Titkos tudományok 6h27p KÉSZ
3 Korunk Spiritizmusa -- folyamatban
 
A TELJES Lehmann anyag szerzői joga 2015-ben járt le, így én szabadon forgalmazhatom. A 18 órányi egyetemi szintű anyag 5000 ft-ba kerül. Ár érték arányban szerintem vicc, mert 18 órát felolvasni egy terhelés, utána 18 órát megvágni a másik. A könyvet ritkán lehet találni antikvárban akkor a 2 kötet együtt 12-30 ezer között mozog, állapottól függően. Én csak 5-öt kérek érte. Viszont egy szuszra de még 2-re sem lehet meghallgatni. Sok apró fejezet van benne, így is adom át, bőven 50 fejezet körül lesz a vége, hogy etápolva lehessen haladni vele. Képezzük magunkat.
 
Értsük meg a babona fejlődését, mert sok mai ezotériát is helyére tehetünk, de szó van a középkori alkimisták bohóckodásairól melybe sokan meghaltak, de azért a mű elmondja azt is - igaz csak fél mondattal - hogy a kevés igazán tudó miért is mászott bele az alkimiába. Aztán a kabbalát, a tenyérjóslást, asztrológiát meg ezer mást is végigvesz. Kitér a zsidók szerencsétlenkedéseire, a katolikusok átvételére, (már a babonából dolgokat) és arra is hogy a finn sámánizmus !! mennyit megőrzött az ősi KÁLDEAI varázstudományból. És mindent rendszerben és tudományosan ad át Lehmann Alfréd. Egy ilyen kurzust kb 200 ezerért kéne oktatni ma 4 hétvégén. Te meghallgathatod 5 ezerért amikor épp ráérsz. 
 
A mű másik nagy erénye, hogy számos médiumot, látót, őrültet, zsenit és hirhedt alakot végielemez, életét bemutatja, elmondja hol túlzott, hol volt megszállott és mi volt az érték a munkájában amivel hozzájárult a fejlődéshez és megismeréshez. Igy pl: Wanner Friderikát (szül 1801) aki a 19. sz. legjelentékenyebb médiuma volt. Irt beszélt, látott mindent és még a tárgyakat is mozgatta, akármelyiket. Aztán kivégezték a szellemek! Összeaszalódott, fogai kihulltak stb. Tanulságos életút. Beszél Jungról, Swedenborgról. Külön fejezet szól Agrippáról, Paracelsusról, Villanováról. Ezen kívül még több tucat alig ismert "kisebb" emberről. 

 

A hirleveleket és a Lehmann hangoskönyvet itt rendelheted meg:  taviratok@gmail.com címen. 

 

A mappában található képek előnézete Lehmann egyetem

 Statisztika

Most: 1
Összes: 398371
30 nap: 6737
24 óra: 209