Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HÍRLEVELEIMRŐL


HÍRLEVELEIMRŐL
(Kozsdi Tamás, 2019. május 10.)

 

BEMUTATÁS

---------------------------------

A mai világban amikor mindenhonnan ömlik az információ szükségünk van arra, hogy megszűrjük és kézben tartsuk azokat, különben beterít és megfullaszt az egész. De mi alapján szelektáljunk, hogyan védekezzünk? A politikai hírekben hogyan lehet "tisztán" látni, miközben repülő szőnyegként száguld el mellettünk a valóság, és még érint is bennünket. Sokan vannak úgy hogy szeretnének tudni a világ dolgairól, de a híradók csak a hülyeséget, a jelentéktelen híreket ontják. Sokan a valós hírportálokat sem találják meg és mindenféle "látszat" oldalról tájékozódnak. Ezeken próbáltam segíteni amikor kifejlesztettem a VILÁGKÖRKÉP hírlevelet. Egyszerűen, tömören a lényeg, sokszor pár mondattal megmagyarázva a folyamatot. Ezzel segítve a tájékozottságot a bolygónk dolgait illetően. Naprakészen, már a reggeli előtt frissen érkezve.

A politika a nagyvilág mezeje. De mi van velünk? A mi kis egyszerű mikrokörnyezetünkben? Ott is zajlik a háború, a bankcsőd, az érzelmi vihar s minden ami a nagyban is jelen van. Mit tegyünk, hogyan fejlesszük magunk, mikor mi miért történik. Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszeget az ÉLET hírlevél, ami személyes; teljesen az. 

 

ÉS AKKOR NÉZZÜK KONKRÉTABBAN

-----------------------------------------------------------------

A korábbi "térhiradós" leveleket melyet 10 évig készítettem, 2019-ben szétválasztottam és jelképes előfizetési díjért kínálom. 

 

VILÁGKÖRKÉP
----------------
A Világkörkép a bolygó politikai eseményeivel foglalkozik, kommentárjaimmal, minden hétköznap! Ez sok munkát vesz igénybe, de
ha a világra nem figyelünk, a világ sem figyel ránk. Ennek 95%-a külpolitika és épp hogy belpolitika, csak amennyire külföldről érintkezik a kettő. A híreket gyakran kommentárral is ellátom. 
Ez nem őstörténet, nem szellemvilág. Ez a jelen és a ma "Arvisurája". Minden reggel általában 6.40-kor érkezik az összefoglaló, kivéve ha kicsit később. Jelenleg (máj. 10.) például: 
- Nyomon követjük a Brexit bénázást és vetületeit.
- Figyelemmel kísérjük jelenleg a venezuelai, a líbiai és a török belpolitikai helyzet változásait (ezeknek globális hatásai vannak)
- Figyelünk a Trumpi adminisztráció lépéseire és a gazdasági háborúra, valamint az Irán elleni lépésekre.
- Felmerülő közéleti kérdések is előjönnek pl. Miért megy egyszerre Márky-Zay és Orbán Washingtonba. Stb. 
A világkörkép előfizetés negyedévre 3000 ft-ba kerül. 

 

ÉLET HÍRLEVÉL
-------------------
2019. február óta születnek ezek a levelek. Ebben írom ki a lelkemben, tudatomban, szemem előtt zajló folyamatokat, életvezetés, meglátások, őszinte, kiméletlenül őszinte helyenként. Amikor nem a szellem sodró írását adom, akkor egyes filmeket elemzek és ajánlok, és elmondom amit arról gondolok. Ez egy vélemény, tanács, eligazítás szerü levél. Van benne szociológia, lélektan, szellemvilág, élettel kapcsolatos dolgok. A korábbi "térhiradós" levelekben főleg ezen tipusú irásaim voltak a legnépszerűbbek. Az Élet hírlevelet nem sürün irom, csak amikor van mit. Most (2019. máj. 10.) a 21. levél ment ki amiben kendőzetlenül leirom mi a bajom a Facebook-kal. A 20.-ban a Szaturnusz Plútó együttállást elemzem mely 2019. októberig fennáll. A 19.-ben a magyar Dögkeselyű c. klasszikus krimit elemzem. A 16-ban az "Amikor elfogy az idő" c. hosszabb írás a mátrix valóságunk eltörléséről szól, s hogy mit tehetsz ilyenkor. A 15. levélben a "Gejzír" c. írásban azt vizsgálom amikor érzelmi kitörésünk van az miért van, s hogyan menedzseljük. Ennek is egy spéci helyzetét vizsgáltam. A 13. levél történelmi jellegű, mi lehetett az esztergomi bazilika alatt egykor. Itt pár elképesztő dolgot írtam le. A 14. levél a Bohém Rapszódia és a Queen filmet elemzi annak Oscarra vonatkozó hatásaival. és így tovább. 

Az Élet hirlevél negyed évre 2000 ft-ba kerül. Az előfizetők az összes korábbi számhoz is hozzáférhetnek. Magvas, ütős levelek ezek. Nem tucat és elég személyes, mélyen őszinte. Nem mindenki szereti az ilyet. 


Jelenleg ez a két hirlevelem fut. Minőségi információt kínálok jelképes áron. 

A hirleveleket itt rendelheted meg:  taviratok@gmail.com címen. 

------------------

Ezen kívül ajánlom a LEHMANN hangoskönyvet 18 órában mely egy egyetemi szintű anyag. 

 

 

LEHMANN EGYETEM
----------------------
Készítek egy gigantikus hangoskönyvet, amit Lehmann Alfréd dán egyetemi tanár 4 éves előadásaiból írt és magyar nyelven 120 éve jelent meg. Ebben tudományos alapon végigmegy a BABONA ÉS VARÁZSLÁS több ezer éves tudásán. Nagyon érthető anyag. 18 órányi lesz a teljes hangállomány, megvágva, közel stúdió minőségben, amiből 13 óra azaz 70% már készen van és hallgatható. Letölthető a szerverről, melynek linkjét a megrendelőknek küldöm el.
 
TARTALMA (ld fotó csatolva) 
0 Bevezető 1h14p KÉSZ
1 Chaldeusok tanai 4h45p KÉSZ
2 Titkos tudományok 6h27p KÉSZ
3 Korunk Spiritizmusa -- folyamatban
 
A TELJES Lehmann anyag szerzői joga 2015-ben járt le, így én szabadon forgalmazhatom. A 18 órányi egyetemi szintű anyag 5000 ft-ba kerül. Ár érték arányban szerintem vicc, mert 18 órát felolvasni egy terhelés, utána 18 órát megvágni a másik. A könyvet ritkán lehet találni antikvárban akkor a 2 kötet együtt 12-30 ezer között mozog, állapottól függően. Én csak 5-öt kérek érte. Viszont egy szuszra de még 2-re sem lehet meghallgatni. Sok apró fejezet van benne, így is adom át, bőven 50 fejezet körül lesz a vége, hogy etápolva lehessen haladni vele. Képezzük magunkat.
 
Értsük meg a babona fejlődését, mert sok mai ezotériát is helyére tehetünk, de szó van a középkori alkimisták bohóckodásairól melybe sokan meghaltak, de azért a mű elmondja azt is - igaz csak fél mondattal - hogy a kevés igazán tudó miért is mászott bele az alkimiába. Aztán a kabbalát, a tenyérjóslást, asztrológiát meg ezer mást is végigvesz. Kitér a zsidók szerencsétlenkedéseire, a katolikusok átvételére, (már a babonából dolgokat) és arra is hogy a finn sámánizmus !! mennyit megőrzött az ősi KÁLDEAI varázstudományból. És mindent rendszerben és tudományosan ad át Lehmann Alfréd. Egy ilyen kurzust kb 200 ezerért kéne oktatni ma 4 hétvégén. Te meghallgathatod 5 ezerért amikor épp ráérsz. 
 
A mű másik nagy erénye, hogy számos médiumot, látót, őrültet, zsenit és hirhedt alakot végielemez, életét bemutatja, elmondja hol túlzott, hol volt megszállott és mi volt az érték a munkájában amivel hozzájárult a fejlődéshez és megismeréshez. Igy pl: Wanner Friderikát (szül 1801) aki a 19. sz. legjelentékenyebb médiuma volt. Irt beszélt, látott mindent és még a tárgyakat is mozgatta, akármelyiket. Aztán kivégezték a szellemek! Összeaszalódott, fogai kihulltak stb. Tanulságos életút. Beszél Jungról, Swedenborgról. Külön fejezet szól Agrippáról, Paracelsusról, Villanováról. Ezen kívül még több tucat alig ismert "kisebb" emberről. 

 

Most ez a 3 projekt fut aminek azt hiszem jelképes árakat szabtam. Csak tessék csak tessék. Minőségi információt kínálok minden fronton. 

A hirleveleket és a Lehmann hangoskönyvet itt rendelheted meg:  taviratok@gmail.com címen. 

 

A mappában található képek előnézete Lehmann egyetem

 Statisztika

Most: 2
Összes: 373082
30 nap: 5001
24 óra: 156