Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kozsdi Tamás - A Te csapdáid 2009. nov. 26.

A Te csapdáid

2009. november 26.

 

 Vegyük sorra azokat a lehetőségeket, amelyek képtelenné tesznek téged arra hogy a valódi égi kapcsolatodat, az Istennel egybekötöttségedet gyakoroljad és mindenkor megéljed. Akkor vagy szabad ember, tehát akkor éred el a tiszta magyar lélekminőséget is, ha az alábbi kötések egyikével sem rendelkezel. Magas a léc!

A testedet a Földanyától kaptad, a lelkedet a Forrásból. Így vagy egy rendszer, itt, látható testben. Már a születésedkor kötésekkel bírsz, kivételt csak nagyon kevesen képeznek ebből, ők általában a nagymesterek és a tanítók, a messiások és a hasonlók. De maradjunk a hétköznapi példánál.

 

1. kötés. A karma kötés. Ez olyan lasszó, ami azért tart fogva, mert még valamit meg kell tanulj vagy mert valamit még nem végeztél el. A karma kötés egy okot jelent, ami miatt emberi testben kell lenned.

2. kötés. Az átok kötés. Vehetnénk karmának ezt is, de ez annál rosszabb. Átok akkor száll a fejére valakinek, ha azt valaki ráprogramozza. Az átkot kívülről kapod és megül rajtad. A karmát te gyűjtöd be és csak saját magad okolhatod hogy még fennáll. Az átkot oldani szeretettel lehet, nem megértéssel. A karmát lehet oldani megértéssel. Átok alól gyakran tényleg csak egy Messiás tud kiszabadítani, de karma alól ő nem szabadít meg. Hiszen azt még teneked kell megtanulni. A Messiás ezzel nem foglalkozik.

3. kötés. Családi kötés. Ebbe beleszületsz. Általában ez párhuzamos a karmáddal, vagyis azt törleszted karmaként amit a családban elszenvedsz, de ez nem mindig van így. A családi kötés lehet egy vállalás is, hogy csak azért is felneveled azt a mozgássérült gyermeket, mert annak a gyermeknek később gyermeket kell nemzenie hogy a vérvonal fennmaradjon. Ez egy vállalási példa, de a családi kötés akkor is fennáll. Ilyenkor persze vállalod hogy nem leszel szabad. A családi kötések is el kell hogy szakadjanak ha meg akarod magadat valósítani. Buddha is elhagyta a családját, hogy megértse ki is ő valójában és mi az ami őt körbe veszi. Lehet hogy ez antiszociális, de a családi kötés is kötés. Segítsd őket, légy a hasznukra úgy hogy már nincs kötés. Ez áthidaló megoldás lehet a teljes elvesztésük helyett.

4. kötés. Tudati öngólok. Ez nagyon kellemetlen csapda. A tudat, a mai embernél sok esetben sérült, már sérült annyira, hogy csak nehezen tud szabadulni. Ez a génroncsolás, a kábítószerek, a televízió és a tudatmanipuláció következménye. A tudati öngólokat akkor követjük el amikor már észre sem vesszük hogy hülyeséget csinálunk, olyat ami már rég elvitt a szabadságtól és rég elvitt a valóságtól. Ez a mélyen az egó csapdájában élő szervezetek köteléke.

5. kötés. Tudatosan vállalt csapdák. Ezek olyan gátló tényezők, amelyeket ebben az életben teljes tudatossággal léptünk meg. pl. Tudtam hogy ezzel az emberrel nem szabad házasságra lépnem, mégis megtettem, vagy tudtam hogy ezzel az emberrel nem szabad üzletelni mert sötét körök tagja, mégis megtettem; vagy tudtam hogy amit aláirok az törvény ellenes és mégis megtettem. Vagyis ezen esetekben saját tudtommal tettem a nyakam köré a hurkot. Ami előbb vagy utóbb de megszorítja a gégém.

6. kötés. A nemi kötés. Itt a testem összekötöm valakivel aki a szexualitás útján birtokol. Csapda a test számára. Nemi kapcsolatokat gyakran létesít a mai ember. Már azonos neműekkel is. Függesz a társad nemi szervétől? Akkor él ez a kötés nálad.

7. kötés. Mindennapi manipulációk. Ezek valójában már nem teljes értékű kötések, hanem csak felszíni súrlódások, de épp annyira erősek hogy gátoljanak a pillanatnyi szabadság elérésében. Ilyenek az internetes villogó reklámok, amelyek az agyat bombázzák. Ilyenek a munkahelyen közelre ültetett szomszédok, akiknek szaga, rágója, telefonálása, lábpergetése zavarja a nyugalmamat. És ilyen minden konfliktus, sérelem, egó harc és hatalmi drámák amelyeket lejátszunk. Nem csinál karmát, nem képez átkot, nem törvénytelen, nem érinti a tudatot, de az egész testet gyengítheti.

 Hirtelenjében ezeket találtam elmondani arról, hogy melyek azok a kötések, amelyek valamelyike ebben a pillanatban is mind a 6,5 milliárd embert így vagy úgy de érintik, kötik és gátolják abban hogy szabad legyen. Látod? Nincs szó benne pénzről, nincs szó benne bőrszínről, vallásról, nemzetiségről. Érted már hogy a Messiás vagy a beavatott miért nem nemzeti messiás vagy nemzeti beavatott?

Minden kötés olyan, mint egy kampó a horgászzsinór végén. Ha az Isten felé haladsz akkor felfelé törekszel, hogy szállj, hogy könnyebb és könnyebb legyél, hogy ne legyen kampó ami még a földön tart. Bármelyik kötésed is alakult ki (lehet halmozati is!) nem vagy alkalmas a teljes szabadságra. Törekedj tehát!

Tudd, hogy az összes fenti kötést le lehet oldani.

 

1) A karmát úgy hogy felismered az ismétlődő tüneteket, a ’már megint ugyanabba a helyzetbe léptem’ eseteket. És feloldod a hibát, amit újra elkövetsz.

2) Az átkot úgy ismered fel, hogy megálmodod, hogy valaki felhívja rá a figyelmed, vagy csak egyszerűen tudod. Ha felismerted, segítséget kérsz az őrangyalodtól aki elvezet téged egy olyan tiszta erőközegbe ahol ezek a kötések fel tudnak oldani. De tudd, hogy vannak átkok, amelyek időhöz kötöttek, pl. a mongolok átka a magyarokon 768 évig tartott: 1241-2009 között, és nincs az az isten amelyik ezt levehette volna rólunk az idő alatt, mert csak egy Messiás lett volna rá képes, de ő nem járt itt ezalatt a Földön. Tudd, hogy vannak átkok, amelyekre az ember kevés önmagában, hogy kioldja. Ezért jön időszakosan a Megszabadító.

3) A családi kötést értsd meg, harcold meg, vívd meg, ha kell ordíts, de szabadulj tőle. Itt nem elég a tudás, a felismerés itt már a tested is benne van, mert hiszen apád génkészletét és anyád sejtjeit is magadban hordozod. Meg a nagyszülőkét is valamilyen mértékben. Nem elég felfogni, meg is kell lépni.

4) A tudati öngólokat egy értelmes közegben, egy megemelt tudatmezőben tudod felismerni és abban a pillanatban fel is számolni. Ezért jó ha okos és tanult emberek között vagy, vagy ha jársz ilyenek közelébe, pl. előadásokon. A tudati öngól mint buborék képes szertefoszlani ha valaki megmutatja a helyeset.

5) A tudatosan vállalt csapdákat úgy kerülheted el ha tudod hogy hiba amit teszel, egyszerűen NEM teszed meg. Ha tudod, hogy törvényt sértesz noha lehet 30 év múlva jönnek csak rá, akkor se tedd meg. Mert a földön látszólag elévülnek ügyek, de a kötéseid az adott tér törvényei szerint veled íródnak és azt az útilaput viszed magaddal bárhova is kerülj a teremtésben amit összeszedtél. És rosszabb az ha úgy jössz egy világra, hogy már hozott ügyeid vannak. Mert itt is csak azt kell törlesztened. Van reinkarnáció.

6) Nemi kötésből – ha felismerted hogy ez káros neked – úgy szabadulhatsz ha nem szeretkezel vele többet és ha ezzel párhuzamban kitisztítod a tested, azaz megtisztítod a másik fél lenyomataitól magadat. Tudd hogy mindenkivel akivel valaha nyálat vagy nemi váladékot cseréltél, annak a programjából a testedben most is van lenyomat. Ezek a kapcsolódások legtöbbször építenek, hiszen cserélődik, frissül, épül, edződik a genetikai kódod, azonban vannak manipulatív kapcsolatok, amelyeknek nem az a célja hogy fejlődjön a tested, amelynek során nem halad a fejlődésed, hanem bezár.

7) A mindennapi sérelmek úton-útfélen jelen vannak. De ha fényesre tisztítod az aurád, a tudatod és kötésektől mentes életet alakítasz ki, akkor ezek a felületi súrlódások vagy el sem érnek, vagy kikerülnek vagy pedig ha érintenek is, rövid úton távozik „belőled”, mert nincs felületed ahol ezeket tárolni tudnád.

Légy szabad! Azért írtam ezekről.

 

 

Statisztika

Most: 3
Összes: 669035
30 nap: 6182
24 óra: 209