Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jegyzetek

JEGYZETEK

Alapítva: 2020-ban. 

Valamennyi jegyzetet Kozsdi Tamás válogatja, 
szerkeszti, tördeli, és saját kézzel köti. 


motto.jpg

RÉSZLETEKÉRT, TÖBB FOTÓÉRT KATTINTS A KÉPEKRE

JELENLEG EZEKBŐL TUDSZ VÁLASZTANI

1. Oera Linda kézirat, Aranykör: 2190 ft (2490 ft)
2. A templáriusok Magyarországon, Aranykör: 1990 ft (2290 ft)
3. Kozsdi Tamás: A belső könyvtárban, Aranykör: 2190 ft (2490 ft)
4. Tematikus Filogon 1. - Aranykör: 1990 ft (2290 ft)
5. Kozsdi Tamás: Ihletett írások (2017-2018) 
- Aranykör: 2190 ft (2490 ft)
6. Kozsdi Tamás: Kulcsok a beavatáshoz (2020.) 
- Aranykör: 2990 ft (3490 ft)
7. Joly Henrik: A szentek lélektana (1901) 
- Aranykör: 1990 ft (2290 ft)
8. dr. Zsilinszky Mihály: Híres magyar hölgyek életrajzai 
- Kermann püspök élete - Aranykör: 2190 ft (2490 ft)
  • Az Oera Linda kézirat egy több ezer éves NŐTÁRSADALMAT mutat be itt Európában, egy olyan kézirat alapján mely 800 éves és magyarra 2015-ben fordította le egy kedves ismerősöm Orosz Ágnes!!
  • A templáriusok Magyarországon 1861-ben jelent meg. Pesty Frigyes kiváló történész, országgyűlési képviselő Akadémiai székfoglalója ez. Mivel e témában hazánkban nagyjából semmi soha nem született, ezért ez igazi unikum!
  • Kozsdi T: A belső könyvtárban. Ebben 2005-2018 közötti 13 év összes jobb írása, dolgozata és médiumi leiratai szerepelnek. Akik meg akarnak ismerkedni világképemmel, ezekben rengeteg adalékot találhat bárki.
  • Tematikus Filogon 1. - Volt 3 nagy Filogon kötetem, mely ma már egyáltalán nem szerezhető be. Ebből gyűjtöttem ki a magyar történelemre vonatkozó LEGJOBB dolgozatokat, antik forráskivonatokat. Lesz ennek egy 2. része is idén, az is ebből a 3 kötetből. Apropó, ezen első válogatásban van két olyan tanulmány, ami a Filogon 4. kötetben jelent volna meg, de az sosem jelent meg. 
  • Kozsdi Tamás: Ihletett írások 2017-2018. Ebben három médiumi anyag szerepel. A remete, a Robot és az Euszebiosz magyarázatok. A Robot most kerül nyomtatásba először!! Ez igazán ütős kis kiadvány..
  • Kozsdi Tamás: Kulcsok a beavatáshoz. Egy évtizeden át gyűjtött lényegi részletek számos forrásból, közel félezer momentum egy kötetben. Bármely korosztálynak, bármely életszakaszban, mindenkor eligazít, hozzáad, időnként "fejbe vág". Segítségül, mankónak, továbblendítésnek állítottam össze, minden úton járónak. Bármikor kézbe vehető, egy felcsapott oldal és napokig gondolkodsz rajta tovább. Ez nem regény. Nem olvasmányos. De rendkívül hasznos. Kódok, kulcsok, tömören, ahogy van. 

  • Joly Henrik: A szentek lélektana (1901) - Ezen alapos kötetben egy olyan világba láthatunk bele, amiről az emberek legnagyobb részének fogalma sincs. Nagyon értékes munka. Lélekemelő és bölcs.

  • Dr. Zsilinszky Mihály: Híres magyar hölgyek életrajzai - és Kermann Dániel ev. püspök élete. - A kiváló szerző nagyon sok fajsúlyos munkát hagyott ránk. Ezek közt volt kettő, amelyik igazán olvasmányos, (könnyebben emészthető) egyben igencsak infódus alkotások is. Ezt a két anyagot szerkesztettem tőle egybe. Bethlen Kata, Cserey Ilona, Széchy Mária, Lorántffy Zsuzsanna és Zrínyi Ilona életének fordulatos pillanatait ismerhetjük meg. Nagyon komoly tudású szerzővel állunk szemben, munkássága akadémiai szintű volt, a legtöbb 17. századi magyar országgyűlést részletesen ismertette az Akadémia legrangosabb periodikájában. Igazi történelmi csemege ez a kötet.

 

oera-cimlap.jpg

Kattints a képre 

templom-borito.jpg

Kattints a képre 

 

 

 ar-oera.jpg

ar-templ.jpg

 

     

belso-kt-borito.jpg

Kattints a képre 

filo-bor2.jpg

Kattints a képre 

 

ar-belsokt.jpg

ar-filog.jpg

 

     

ihlet-bor.jpg

Kattints a képre 

 

kulcsok.jpg

Kattints a képre 

 

 

ar-ihlet.jpg

cimke.jpg

 

 

 

 

joly-1a.jpg

Kattints a képre 

01-zsilinszky.jpg

Kattints a képre 

 

 

cimke.jpg

cimke.jpg

 

     
9. 10.  

folyamat.jpg

folyamat.jpg

 

 

 

ARANYKÖR TAGSÁG A 2. RENDELÉSTŐL SZEREZHETŐ. BÁRKI AKI MÁR VÁSÁROLT TŐLEM 2019. JAN. ÓTA, AUTOMATIKUSAN ARANYKÖR TAGGÁ VÁLT ÉS A 2. RENDELÉSÉTŐL A LEGJOBB ÁRAT KAPJA EGÉSZ 2020-BAN MINDEN RENDELÉSÉNÉL. 

 

RENDELÉS - SZÁLLÍTÁS RÉSZLETEI

SZÁLLÍTÁS:
Ajánlott levélként lakcímre (830 ft - ebbe 2 jegyzet is belefér! 500gr-ig),
- Postai csomag lakcímre (3-9db: 1730 ft - ebbe több kiló jegyzet is belefér (egy jegyzet átlagosan 200 gramm). (Csomagnál mobil számot is kérnék mert a futár azon szól)
Postaautomatába is megoldható, annak díja kb. 1000 ft. (Csak a Posta saját automatáiba!!) - Az országban jelenleg elérhető automaták listája itt, rendeléskor kérem egyet választani és pontos adatokat innen kimenteni. 
https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine 
- Illetve lehet Postán maradó-ra is kérni, az 1500 ft. 
KÜLFÖLD: Levélként vagy csomagként lakcímre. (3100ft 1db jegyzetnél!! Ha több, akkor azt utólag mondom meg, de egy 1 kilós csomag akár 7000 ft is lehet.) 

- INGYENES SZÁLLÍTÁS Magyarországon bárhova, akkor ha a rendelés értéke (postai díj nélkül) eléri a 12.000 ft-ot.
FIZETÉS: Banki azonnali utalás vagy postai rózsaszín csekken. (MÁR Bankkártyával is!).
MEGJEGYZÉS: Az Aranykör tagoknak 1 kiadványból max. 3db vásárolható a kedvezményes áron, egy számlán, egy postacímre kérve.

 

KAPCSOLAT, RENDELÉS: taviratok@gmail.com

Várom leveled! 

kozsdi---ferenczi-imre-rajz-2020-8b.jpg

Ferenczy Imre (USA) rajza, 2020.

 

 
 Statisztika

Most: 4
Összes: 571612
30 nap: 9503
24 óra: 307