Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

th2015 1031

TÁVIRATOK 7,4 - 2015. nov. 1. 
 
18 !!!! --- A mai hirlevélben felnőtt tartalom található...
Talán egyszer volt ilyen 8 év alatt amikor a minisztérium betiltotta a külföldi dalszövegekben a pajzánságot és ICE-T-t, meg Csokonay-t idéztünk ami frankón pajzán volt. Ez a mai is ilyen direkt lesz.
 
 
 
 
MAGAS SZINTÜ SZERELEM 700 éves kódexekben!
------------------------------------------------
A hir24 egy felnőtt tartalmat osztott meg elég rossz kommenttel. 13-14. sz.-i kódexekből másolt ki sosem látott részleteket ahol férfi nemiszervek vannak igen nagy számban. A hir 24 ezt így kommentálja pl: "A buja szerzetes, az elcsábuló apáca és a péniszfa esete, Roman de la Rose, Franciaország, XIV. század"
Nos ha végignézné az általa közzétett képeket és nem lenne ennyire MAI az agya, akkor a francia korba visszarepülve elgondolkodna a szimbolikán.
 
1) A férfi átadja a nemi szervét egy angyalnak!
2) A hatalmasra duzzadt heréjű férfinek MEGÁLLJT mutat a pap
3) A szent könyvet olvasó papnak elvörösödik a micsodája
4) Mig a negyedik alak duzzogva figyeli a kódexben a betüket, hiába tárja szét a lábát. 
5) A szerzetesnő MIUTÁN elvette a péniszét a férfinek ÖSSZEFEKSZIK VELE!!! De előtte még szedett az életfáról egy másik szervet magának. 
6) a fametszeten is a macska már nem halat kér hanem elviszi ő is a péniszt. 
7) és a mezitelen nő milyen tudatos péniszen lovagol az éterbe?
Láthatóan a férfiak leadják a képességüket és egy magasabb minőségben kapják vissza a nemi szervüket..
 
Mi a véleményed a képekről? csatoltam..
 
 
HALEMBER
-------------
Köszi, legalább 10 levelet kaptam. A többség a kapuvári halembert küldték el a 18. sz-ból de valószínübb hogy amit keresek az Oannes, mezopotámia témakör lesz... Köszi, nyomon vagyok, ha még valakink oannes-ről van jó anyaga, küldjön tényeket. (Forrással!!)
 
Zoltán küldte: (nagyon fontos infók!!!)
 
Az alap valószínűleg a víz és a nap kapcsolatát idézi fel, ahonnan az
élet elindult itt a Földön. A történetek alapjáról pedig messze kell menni időben kb. Kre. 2500 környékére vagy még hátrébb, mert az első al-ubaid, főinciai, majd babiloni dagan papok, papkírályok használtak olyan fejfedőt, öltözéket ami halfejet formázott. De ugyanezen történet kapcsán megtalálható Enki (Akkád Ea), sumér teremtés történetében is. A motívum nagyon sokáig megmaradt, még a frígiai Kybele/Cybele istenasszony ábrázolásnál is halfej fejfedőt viselt (Rómában már nem).
 
(Róma egy az egyben lemásolt mindent, és csak sajátjára nevezett át amit Főincia alkotott - de megtartotta a "pogány" voltát. Nincs ez másképp a régi fejfedővel. A vatikán is átvette, és a pápai, püspöki süveg is halfejet formáz, követi a főinciai/ugariti hagyományokat. Innen van az indigókék - Murex csiga tintájának használata is, amit később a pápa lecserélt a Tyre-i murex csiga tinta helyett a bíbortetűre. De innen származik a kékvérűség-nemesi származás, és a kék aura, valamint a fejfedő nélküli ruha amit Jézus is viselt és lerángattak róla kivégzésekor. Nálunk magyaroknál a kékítős ruhafestésben maradt meg a hagyományban. De sok más hagyomány maradt meg nálunk abból az időből amikor még az elődeink Ugaritban, Egyiptom körül éltek (ilyen pl. a citera is.))
 
Itt elég sok ilyen lény van felsorolva. Mind a mitológiában, a néprajzban de még a STAR WARS-ban is :)
 
 
 
HIREK A VILÁGBÓL!!
----------------------------
A BBC-n irják hogy Chilében 2012-ben kiadták a Piroska és a Farkas erotikus változatát, amelyet valamiért 283 általános iskolába kiküldtek. A műben a farkast megeszi piroska és a 13 éves lányt megerőszakolják. -- "One of the chapters tells the story of a sexual encounters between a teacher and a female pupil. Another one describes the rape of a 13-year-old girl."
 
Obama kommandósokat küld Szíriába. Az amerikai különleges műveleti erők "ötvennél kevesebb" tagját vezényli Észak-Szíriába. Ez a kiszivárogtatott info: "szerepük alapvetően "logisztikai" vonatkozású lesz, nem pedig a harci cselekményekben való részvétel. Azt kell biztosítaniuk, hogy az amerikai fegyverek és hadianyag valóban a mérsékelt felkelőkhöz jussanak el." - innentől kezdve a fantáziádra bízom az egészet. Meg a létszám tényleges számát is. 
 
Bukarestben a péntek éjféli robbanás miatt 0-ás kód van, mindenkit behívtak az eü-be. Irja kolozsvári olvasónk élőben. Most 30 perccel a robbanás után. A HVG 40 perccel az esemény után már leközölte az első hirt. Szórakozóhelyen 300-400 ember volt, ahol vki tüzijátékot rendezett ami felrobbant és rájuk omlott a plafon. Rengeteg halott és megégett ember. -- Ki az a barom aki zárt térbe akkora tüzijátékot visz amitől leszakad a plafon? Spontán? A fővárosban?
 
Nagy esőt hozott az El Niño Földünk legszárazabb területére, az Atacama-sivatagba, a kopár területet gyönyörű, színes virágok lepték el. Bolygónk legszárazabb területe a chilei Atacama-sivatag, ahol sokszor éveken át egy csepp eső sem hullik. most akkora virágszőnyeg alakult ki, melyhez foghatót az elmúlt 18 évben nem láttak a sivatagban. (Fotók az időképen) Mesés.
 
Akinek nem inge ne vegye magára!
------------------------------------
Ne már! Leközöltem az előző hirlevélben egy idétlen médiumi levelet EZ IGEN cimmel. Erre kiugrottak a bokorból a szint alatti olvasóim. Ezt ne csináljátok már. Nem tudtok megkülönböztetni tisztát a koszostól? Azért nem kommentáltam máshogy csak "Ez igen" mert nem akartam túltolni a biciklit, de agyrém hogy emberek ugy gondolják hogy ilyen kenetteljesen "gyermekem szólok hozzád" meg tudod mondani hogy mit kell másnak csinálni hit és erő nélkül - mert ezt is állítja. De persze arra jó volt komment nélkül leadni hogy eldönthessd Te magad is hol tartasz.  
 
LEVELEKBŐL
----------------
Magdi: 2008-tól vagyok itt, és Veled együtt követek dolgokat, amennyire
képességeimből telik. Korona-ügyben azt gondolom, már megjártuk a "hadak útját", és még nem vagyunk a végén. Előkerülnek a "csatornázók"? Ők mindig biztos értesüléseket kapnak
fentről... Sok nagybetűvel, a lényeg megfogalmazásával, és tereléssel megspékelve. Nem kellene feltételezni senkiről, hogy rossz úton jár, főleg ha felületesen ismeri... Aki pedig Hozzád akar "szólni", annak úgy hiszem, hogy nem kell postás. :))
 
 
OTP: M: Nem vagyok tőzsdei guru, de nem várható, ha egyszerre ennyi részvényt kínálnak eladásra, akkor automatikusan esik az ár? Nem az otp gyengült piacilag, csak ez egy behintáztatás. Egy tuti biztos hatás. Az állam folyamatosan ötletel honnan tud még pénzt szerezni a napi működéshez, a magyar csoda látszatának fenntartásához. Mindegy, hogy olcsóbban, de túlad ezen is, az amúgy is csak látszat pénzen, és valamelyik rublikába beírja. Aki veszi, tudja, hogy hamar visszaáll az értéke, s el is könyveli magának a látszat nyereséget egy látszat világban. Több legyet egy csapásra, mert biztos véletlen, hogy ezek mögött a látszat részvény mozgások kik vannak. 
 
M: Ha a médiában az van, hogy Orbánékat a TEK jobban őrzi a migránsok miatt, akkor biztos nem a miatt van. Ha a sok esővel a terünkbe írodó orioniak emberekhez is kapcsolódnak, akkor azok nem lehetnek a TEK-ben is, esetleg a Gárdában is, a frissen idejött amerikai katonákba, az amerikai érdekeket képviselőkbe is? Esetleg nem a testi épségét őrzik annyira OV-éknak, hanem, hogy biztos itt legyenek, ha kérdéseket kapnak korrupciós ügyben.  --- 
 
Szolgálati!
---------------
Kitöröltem a levlistáról kb. 25 email címet, azokat amelyek sorozatosan kipontózódtak azaz a szerverük nem birja a működést. Vipmail, Indamail, index, windowslive és hasonlók és persze a hotmail. Aki majd értesít hogy mi is van, őket megkérem hogy váltsanak gmail-re vagy akár freemail-re. Ezek működnek. Igy most 923 címzett kapja. 
 
-- a csatolt fotókat a FB oldalamon találod.
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1661503730791342.1073741839.1459170591024658&type=3
 

Statisztika

Most: 4
Összes: 668222
30 nap: 5891
24 óra: 227