Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újdonságok az oldalon - 2018

2018. okt. 20. Örömmel jelentem, hogy a 3 évig írt spirituális regényem, A MEGTALÁLT KAPCSOLAT mely 118 fejezetből és 7 kötetből áll, most egyben kiadásra kerül heteken belül. A termék linkje itt érhető el.

   Baráthosi Balogh Benedek 18 turáni könyvét most egyben el lehet olvasni. Életem egyik legnagyobb vállalkozása volt ez, mert a 2 vaskos sűrű kötet 4.5 millió karakterre rúg és 1496 oldalon szintén heteken belül megjelenik. A köteteket s a hagyatékot én szerkesztettem egybe, egyben el is olvastam és ajánlót írtam 25 oldalon a teljes munkához. A termék linkje itt érhető el.

   Atilla kódex. 860 oldalon jelenik meg heteken belül amely antik forrásokat fog össze a hunok királyáról. A kötetet én szerkesztettem és egy 40 oldalas tanulmányt adtam a kötethez. A termék linkje itt érhető el.

3-borito.jpg

   Hamarosan egy újabb kötetről adok majd hírt. Egy magyar arisztokrata őstörténeti hagyatéka a téma. 

2018. máj. 28. A 10 évig vezetett hirlevélrendszeremet karácsonykor bezártam. Igy jelenleg csak a hivatalos Facebook felületen vagy e-mailen tudunk kapcsolatot tartani. További változtatásig ez a helyzet. A menük közül a hirlevél feliratkozás opció is jelenleg lekerült.

2018. ápr. 10. Köszöntök Mindenkit.

1) A facebook oldalam új helyre költözött. https://www.facebook.com/KozsdiTamas2018/ - Itt lelhető fel 2018 januárjától.

2) Örömmel ajánlom a friss hangoskönyveimet, melyet a youtube-csatornámon folyamatosan el lehet érni, értesítéseket is lehet róla kapni. ízelitőül: Thorma Zsófia régésznő élete, Szent Erzsébet élete, Szomaházy százéves humoreszkje, Avilai Szent Teréz fél ezer éves munkája a Belső Várkastély első 4 "lakása", Szerb Antal egy kis angol összefoglaló műve, és így tovább.. -

3) Sokak kérésére kivágtam az ÉN FÉNYLEK hangos cikk végéről egy szócskát az amen-t. Igy mától enélkül hallható a cikk. -

4) 2017-ben írtam a PÁRBESZÉD A REMETÉKKEL c. dolgozatot, melynek alcíme: A Pilis rejtett életéről. A napokban közzétettem hangoskönyvben is. Nem hosszú, de igen tömény információ. ITT hallgatható

5) A Szent-e a szentkoronac. film elérte a 48 ezer megnyitást. Az Ősbuda nyomában c. filmünk pedig átlépte 15 ezer megnézést.  

 

Statisztika

Most: 4
Összes: 669041
30 nap: 6183
24 óra: 203