Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Újdonságok az oldalon - 2019

 

2019. jan. 30. Két alkalommal is járhattam az Őseink hagyatéka c. műsorban a Hatoscsatornán. A Baráthosi turáni könyveiről szóló rész szerintem fergeteges lett. Itt látható (A képernyőn a fehér YouTube feliratra kattintva nagy méretűre nyitható)

2019. jan. 14. Köszöntök minden kedves Olvasómat és Hallgatómat ebben az évben is!

Az év első napjaiban vállalkozást indítottam. Ennek keretében több tevékenységet is felvettem a repertoárba. Fő tevékenységem a könyvkiadás és a könyvszerkesztés, de emellett elindítottam a Világkörkép hírlevelet, és a hangoskönyv rendszert.

 

1) A VILÁGKÖRKÉP célja, hogy mindennap átolvasom a világ híreit (elsősorban a külföldi híreket) és országbontásban elküldöm a lényeget és esetenként a hozzáfűzött kommentáromat. Ez rengeteg időt spórol meg az előfizetőnek és csak a lényeget kapja. A külügyi hírekkel egy évtizede foglalkozom. Családi örökségem ez, anyai nagybátyám 30 évig volt külügyi újságíró (Magyar Nemzetnél) és nem volt gyermeke akire hagyja. - A térhiradó nevű hírleveleimben 2008 óta folyamatosan volt szó külpolitikáról s a világ dolgairól. A Világkörkép előfizethető 3 hónapra.  Legyünk tájékozottak! Magánszemélyeknek és cégvezetőknek kiváló segédlet. Megrendelhető: Negyed évre 3000 ft-ért. taviratok@ gmail.com

 

 

2) A HANGOSKÖNYV rendszer a másik aminek felépítését ma kezdtem meg. A jelentősebb korábbi hangoskönyveim közül több ide kerül a fizetős tartalom közé. Továbbá - a terveim szerint - minden hónapban számos új anyag érkezik majd, célom a több ezer magyar őstörténeti ritkaságomat felolvasni, illetve abból minél többet. Emiatt nagyon sok rövidebb, 1 órás körüli hanganyagok is készülnek.  Jelenleg is van 3-4 új anyag amelyeket most karácsony körül olvastam fel. Megrendelhető: taviratok @ gmail com (mp3-ban küldöm az állományt) HANGOSKÖNYV KATALÓGUS ITT. 

 

2019. dec. 5.

Az év során részt vettem több Angyali Menedék kiadvány megjelenésében - ld a könyveim fülnél - . Nov-ben újra nyitottam közösségi hirlevelemet ÉLET 2020 címmel. Szintén nov-ben hírt adtam róla, hogy 2020-ban kezdetét veszi a több évtizedes Magyar Történelmi Emlékezet Forrásai kötetek kiadása. Kb. 150-200 kötetben tervezem kiadni azt a töménytelen mennyiségű magyar kutatói forrást, melyet 17 éve gyűjtök. 500-600+ oldalas sűrű kötetekről beszélünk melyek NEM reprintek, hanem feldolgozott szövegeket, de az eredetivel megegyező. 

 

 

 

Statisztika

Most: 6
Összes: 669046
30 nap: 6185
24 óra: 198